Foto: Unsplash/Samuel Ferrara
Foto: Unsplash/Samuel Ferrara

Sicilija u septembru – dva top termina VEĆ OD 340€!

Podeli

Da, ovog septembra možete da odete na letovanje na Siciliju ZA SAMO 340€! I to ne morate da platite sve odmah! Za rezervaciju vam je potrebno svega 8.000 RSD, a sve ostalo možete uplatiti kasnije!

Sicilija će vas sasvim sigurno osvojiti svime što ima da ponudi!

U cenu koja se kreće od 340€ uključeni su: smeštaj U HOTELU NA OBALI MORA, prevoz moderno opremljenim, klimatizovanim autobusima i sve usluge vodiča. Balkan Fun se zaista potrudio da nas obori sa nogu ovakvom ponudom!

Ovde saznajte sve pojedinosti o aranžamanu: Leto na Siciliji 2022, a u nastavku teksta upoznajemo vas sa najvažnijim pojedinostima i avanturama koje ćete doživeti na letovanju na Siciliji, srcu Mediterana!

Septembarski termini na Siciliji po NAJPOVOLJNIJIM CENAMA - mesta su ograničena!

Ove godine cene za letovanje su dosegle enormne cifre, pa je cena koju je agencija Balkan Fun uspela da formira i više nego povoljna. Ona podrazumeva kompletnu organizaciju putovanja, noćenje u Rimu u hotelu SCHEPPERS sa 3* i ČAK 7 NOĆENJA u hotelu Kennedy 3* na Siciliji, na samoj obali mora!

I sve to dobijate po ceni već od 340€!

Pošto će ponuda sasvim sigurno privući mnoge, moramo da vas upozorimo - MESTA SU OGRANIČENA! Ovako povoljni aranžmani se najbrže prodaju, pa što pre odaberite jedan od dva termina i rezervišete svoje mesto. Ovo su planirani septembarski termini:

  • 31.08. - 12.09.

  • 07.09. - 19.09.

Koji vam više odgovara?

Prijava je svega 8.000 RSD, a ostatak možete da platite kasnije.

Evo i preciznih informacija o tome šta sve obuhvata aranžman za leto na Siciliji:

  • 7 noćenja u hotelu Kennedy 3* na Siciliji;

  • 1 noćenje sa doručkom u hotelu Colony 3* u Rimu;

  • Trajekt na relaciji Vila San Đovani - Mesina / Mesina - Vila San Đovani;

  • Prevoz turističkim autobusima (TV, DVD, audio i video oprema, A/C)na relacijama prema programu;

  • Obilaske prema programu (Bolonja i Rim - razgledanje grada);

  • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana;

  • Organizaciju putovanja u celini.

Više detalja o aranžmanu saznajte ovde: Leto u septembru na Siciliji od 340€!

Letovanje na Siciliji je po svačijoj meri

Foto: Unsplash/ Diego Gennaro
Foto: Unsplash/ Diego Gennaro

Sicilija ima po nešto za svakoga i zbog toga se i preporučuje kao letnja destinacija za najrazličitije grupe ljudi. Od porodica, mladih parova pa do onih koji obožavaju da letovanje provedu sa ekipom - najveće mediteransko ostrvo zadovoljiće svačija očekivanja!

Miran odmor na najlepšim italijanskim plažama

Ko želi da provede mirni odmor na prelepim plažama - biće više nego zadovoljan impozantnom sicilijanskom obalom i mnoštvom odličnih restorana koji nude ambijent idealan za potpunu relaksaciju i čisto uživanje.

Osim toga, Balkan Fun u ponudi izleta ima i obilazak svih impozantnih sicilijanskih plaža, pa imate i sjajnu mogućnost da razbijete monotoniju letovanja na najlepši, letnji način!

Što bi Italijani rekli: Dolce vita!

Sicilija kao savršena destinacija za avanturiste

Ukoliko ste od onih koji letovališta biraju tako da budu zabavna, a da na destinaciji ima mnogo izleta, povoda za obilaske i avanture - opet je Sicilija pravi odgovor na sve vaše žudnje. Ovo ostrvo je poznato po dugoj i burnoj istoriji, koju najviše duguje svom geografskom položaju, pa se u svakom njenom ćošku krije i zanimljiva priča koju vredi saslušati.

Obilazak fascinantnog Palerma i katedrale u Monrealeu, penjanje na najveći i jedini živ vulkan Evrope - Etnu, uživanje u šetnji ulicama Katanje i Sirakuze, kao i glamurozna noć u prelepoj Taormini, samo su deo izleta i svega što možete da doživite u ovih kratkih, ali više nego slatkih 8 dana letovanja!

Sicilija kao destinacija za letovanje za hedoniste i ljubitelje dobrog provoda

Italijansko vino se oduvek ubrajalo među najbolje na svetu, a o hrani je suvišno i govoriti.

Reći ćemo samo: risotto, pizza, gnocchi e pasta!

Tu su i tipični sicilijanski specijaliteti kao što su: pasta alla Norma, parmiđana od patlidžana, slatki i božanstveni kanoli, punjene sardine i kasata Sicilijana, divni mekani kolačići natopljeni likerom.

Opšte je poznato kako Italijani umeju da uživaju u životu bolje od bilo koje druge nacije, ali Sicilijanci su posebna priča. Oni su doktorirali moto “Dolce far niente”. Ovih 8 dana na Siciliji ćete provesti baš kao i oni - okruženi nasmejanim licima, isprobavajući kulinarske specijalitete koji će vas raspametiti, a sa čašom dobrog vina ili osvežavajućeg Aperol spritza u ruci!

Rezervišite svoje parče italijanskog letnjeg raja već danas

Jednu noć provodite u Rimu, a 7 na Siciliji. I to septembra, kada je najlepše. Sve to možete da obezbedite po ceni VEĆ OD 340€, i to već danas.

Pretvorite leto na Siciliji u ono za čim žudite i pođite na odmor ili na zabavu iz snova sa prijateljima, drugom polovinom ili porodicom.

Kontaktirajte turističku agenciju Balkan Fun i uz prijavu od svega 8.000 RSD obezbedite svoje mesto! Iskoristite jedinstvenu priliku da provedete letovanje na Siciliji po nikad povoljnijoj ceni!

Buon viaggio, vidimo se na sicilijanskoj obali!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 494 idi na stranu