Foto: Promo
Foto: Promo

Od sutra počinje skijanje na Jahorini – ponovo prvi u regionu

Podeli

Olimpijski centar „Jahorina“ od sutra, 29.11. zvanično pušta skijalište u rad.

Zahvaljujući novim snežnim padavinama, pogodnoj temperaturi, a najviše sistemu za osnežavanje, ponovo prva u regionu Jahorina spremno dočekuje sve ljubitelje snežnih aktivnosti.

„Pratimo situaciju, sistem za osnežavanje je u pogonu u svakom momentu kada to uslovi dozvoljavaju. Za sada je skijašima na raspolaganju staza Poljice i lift sidro Poljice. Šestosed Poljice je takođe u pogonu, ali za panoramsku vožnju do Olimpijskog bara koji ove zime skijašima svoja vrata otvara u proširenom kapacitetu i sa novim menijem. Zahvaljujući dobroj pripremi staza i sistemu osnežavanja ponovo prvi u regionu puštamo skijalište u rad, na stari dan Republike“, rekao je direktor Olimpijskog centra Jahorina Dejan Ljevnaić.

Radno vreme ski centra je od 9:00 do 16:00 časova za dnevno i 18:00 do 21:00 čas za noćno skijanje.

Popust od 70 odsto važiće na dnevne i dnevno noćne karte koje se kupe i iskoriste isti dan, a kupovina karata je moguća na prodajnom mestu Poljice.

Olimpijski centar „Jahorina“ apeluje na sve skijaše i posetioce da se tokom boravka na ovoj planini pridržavaju svih neophodnih epidemioloških mera, da budu odgovorni prema sebi i drugima, ali i da uživaju u snežnim radostima i jačaju svoj imunitet boravkom u prirodi i aktivnim odmorom na Jahorini.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 270 idi na stranu