Foto: Promo
Foto: Promo

Planirate odmor u Srbiji? Zlatibor u junu čak 30% povoljnije!

Podeli

Bilo da želite prvi put da posetite Zlatibor ili ste već verni posetilac naše kraljice turizma, nikako nemojte propustiti priliku da odsednete u All Seasons Residence apartmanima.

Na samo par minuta prijatne šetnje od jezera i Kraljevog trga ovaj moderno koncipirani apartmanski kompleks sa hotelskom uslugom, nudi svojim gostima 30% popusta za boravak u junu. Apartmani su moderno i funkcionalno opremljeni, što će svakom gostu omogućiti komforan boravak. Gostima je u svakom apartmanu na raspolaganju mini bar, opremljena kuhinja, fen za kosu, pegla, peškiri, tako da svi gosti mogu u potpunosti uživati u okrilju ovog smeštajnog kompleksa ili se pak, prepustiti čarima brojnih restorana koji nude odličnu gastronomsku ponudu domaće i internacionalne kuhinje.

Foto: Promo
Foto: Promo

Apart hotel poseduje recepciju i lobby bar, a ljubazno osoblje pobrinuće se da gostima organizuje individualne ili grupne izlete do popularnih izletišta kao što su Mokra Gora, Sirogojno, Kaubojski Grad, Manasir Mileševa, Kanjon reke Uvac i mnogih drugih sadržaja koji očekuju posetioce Zlatibora. Posebna pažnja posvećena je najmlađim gostima pa tako oni mogu uživati u besplatnoj vožnji bicikla sa svojim roditeljima ili automobila sa akumulatorima.

Foto. Promo
Foto. Promo

Uključivanjem navedenih, ali i brojnih drugih sadržaja u svoju ponudu apartmanski kompleks All Seasons Residence Zlatibor privukao je veliki broj gostiju koji uživaju u hotelskom ugođaju po znatno nižim cenama.

Ovde reč odmor ima potpuno novo značenje, a više informacija o ovom modernom apartmanskom kompleksu, kao i o promocijama koje predstavljaju svojim gostima možete naći na sajtu https://aparthotelzlatibor.com/ ili direktnim kontaktom All Seasons Residence na broj telefona +381 64 64 52 863.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 494 idi na stranu