Foto: Promo
Foto: Promo

Neverovatni first minute popusti kod Barcino Tours-a

Podeli

Mislite da je rano u oktobru planirati letovanje? Varate se! Upravo su jesenji i zimski meseci vreme najvećih i najboljih popusta za Vaš odmor iz snova!

Barcino Tours već ima ponudu za leto 2020, po starim cenama, a uz to i fenomenalne popuste za rane rezervacije.

Foto: Promo
Foto: Promo

Volite da letujete na Kasandri zbog uređenih plaža i mesta pogodnih za miran porodični odmor, ali nikako da pronađete odgovarajući smeštaj sa pravim odnosom cene i kvaliteta? U širokoj Barcinovoj ponudi apartmanskog smeštaja sigurno ćete pronaći pravu vilu za svoje letovanje, sada po cenama do 15% sniženim! Prvi jesenji dani pravi su momenat da ugrabite svoje mesto u jednoj od najboljih vila na Kasandri, a sasvim sigurno najboljoj u Polihronuvili Fanis, na samoj plaži. U prvoj smeni cene paket aranžmana su od 68€ za smeštaj u apartmanu, odnosno od 89€ za smeštaj u 1/2 studiju.

Foto: Promo
Foto: Promo

Svi ljubitelji aktivnog odmora i prelepih plaža, skrivenih uvala i čiste, prozirne vode imaju priliku da u ovom periodu rezervišu najkvalitetniji smeštaj na Tasosu ili Sitoniji po odličnim, sniženim cenama. Najtraženiji i ove godine je vila Sunset na Paradiso plaži u Neos Marmarasu. Cene po osobi su već od 64€! U već godinama svima omiljenoj vili Sarti Inn sa bazenom i odličnom lokacijom u Sartiju, uz first minute popust paket aranžman je na početku sezone od 72€ po osobi. Na smaragdnom ostrvu Tasos, Barcino Tours je za leto 2020. zaista pripremio bogatu ponudu fenomenalnog apartmanskog smeštaja. Rezervišite smeštaj na vreme, po ceni već od 98€ za jedinstvenu vilu Castelletti u Limenasu i kupajte se predstojećeg leta na neverovatnoj Mermernoj plaži, Zlatnoj ili Rajskoj plaži!

Foto: Promo
Foto: Promo

Ako ste pak za kratak put i miran odmor uz atraktivne cene, tu je sjajna ponuda novoizgrađenih i novih vila u Olimpskoj regiji. Uz preuređenu i znatno poboljšanu plažu, sasvim sigurno će za narednu sezonu najpoželjnija destinacija biti Leptokaria! Uređena plaža, dugačko šetalište uz more, lep stari deo grada sa mnoštvom prodavnica sa povoljnim cenama, blizina Starog Pantelejmona odakle se pruža predivan pogled na čitavu regiju i jede najbolja jagnjetina garantuju nezaboravan odmor. Izaberite i obezbedite sebi mesto u nekoj od novih vila, kao što je Linda Studios sa cenom paket aranžmana od 50€ ili Aegean White, po ceni smeštaja u 1/2 studiju sa prevozom od 70€ po osobi.

Osim pomenutih, u ponudi agencije BarcinoTours su i mnoge druge destinacije širom Grčke, a za sav apartmanski smeštaj aktuelan je first minute popust od 15%. Osigurajte sebi odmor iz snova, koji ćete jedva čekati, uz sjajne cene! A uskoro Vas očekuju i fantastični popusti do čak 40% na najbolji hotelski smeštaj u Grčkoj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 494 idi na stranu