Foto: Shutterstock/xbrchx
Foto: Shutterstock/xbrchx

Dva sendviča platio 3.700 dinara: "Jedno je sigurno"

Podeli

Visoke cene na Jadranu već su godinama letnja zanimacija šokiranih turista, domaćih i stranih, ali račun koji je objavio čitalac Riportala, a preneo Jutrnji list nadmašio je sve dosadašnje cene Jadrana, jer su dva sendviča, dve kafe, koka-kola i sok koštali oko 70 evra.

Revotirani čitalac Riportala poslao je redakciji tog medija račun koji iznosi neverovatnih 517 kuna (8.000 dinara), za tri osobe, bez ikakvog luksuza: dva sendviča, dve kafe i dva soka.

"Neću ništa, samo šifru od interneta": Račun s plaže Jaz koji je mnoge nasmejao FOTO

Čitalac koji je poslao račun dodao je kako na stolovima nema cenovnika i kaže kako bi sigurno ustao i napustio lokal da je znao kolike su cene.

"Kafana je malo izdvojena od hotela i ni po čemu se ne izdvaja od drugih kafana u Opatiji. Zato ne vidim neki poseban razlog ili posebnu ponudu na osnovu koje bi ovako drali ljude. Na stolovima nema cena, što možete videti i na fotografijama koje vam šaljem", prepričava jučerašnju situaciju čitalac Riportala.

"Ne znam da li je to prekršaj, ali svakako bismo ustali i otišli iz tog lokala da smo negde videli cene. Ista reakcija je bila i od ljudi koji su sedili sto do nas. Da je bar neki kvalitet. Još bismo razumeli da smo tražili i dobili nekakav specijalitet, pa to i košta – ali dva prosečna sendviča od ćurećih prsa za 240 kuna (3.700 dinara)?? Da ne veruješ. Za taj novac smo mogli u Opatiju na pristojan ručak", ističe čitalac.

Ugostitelji ogorčeni na turiste: Naručuju samo pice

Možda je upravo ova priča podsetnik svima da pitaju za cene pre nego što plate sendvič 120 kuna, zaključuje Jutarnji.

"Jedno je sigurno, nikad nogom više neću stupit na tu terasu", zaključuje ogorčeni gost.

Gost na Jadranu šokiran računom u kafiću: "Nenormalne cene na moru" FOTO

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 720 idi na stranu