1. Ne obmanjujte ljude!
    Celu banju pređete za 3 minuta!
    Ok je doći na terapiju pa posle sesti u kafić ili restoran. U banji postoji i bazen. To je sve.
    (Ja, 30. septembar 2023 21:46)

    # Link komentara

  2. Gdje je bila ova banja do sada, prvi put čujem za nju. Stvarno voda je vruća čak prevruča, treba ju hladiti.Pa razvijte taj banjski turizam što čekate. Kod mene u Tuheljskim toplicama, Terme Tuhelj voda nije niti 30 stupnjeva, a turizam cvjeta cijele godine, čak smo top destinacija kontinentalnog turizma. Vi kao da nemate sposobne ljude da nešto u turizmu razviju ili se plašite da ne krene krivo.
    (omniameamecumporto, 19. septembar 2023 16:19

    drugaciji mentalitet, ovde svako gleda svoj dzep, nema zajednicke svesti a sto se lepo moze videti u koritu reke Ibar kad se krene iz te banje , hiljade kesa i smeca na obali vise po drvecu a divljih deponija na svaki km. koji moras biti mozak da bacas smece u prirodu zato sto ti je lakse. to mi nikako nece biti jasno.
    (genijalac, 20. septembar 2023 10:20)

    # Link komentara

  3. U centru Vranjske banje postoji izvor tople i hladne vode, jedan pored drugog. Topla je merila i preko 80 stepeni, tako da Jošanička banja nije najtoplija ni u Srbiji, a ne u Evropi. Samo još da je volje da se i Vranjska banja bolje iskoristi...
    (S2, 19. septembar 2023 23:07)

    # Link komentara

  4. i kuce od blokova bez fasade
    (robot 78, 19. septembar 2023 17:42)

    # Link komentara

  5. Gdje je bila ova banja do sada, prvi put čujem za nju. Stvarno voda je vruća čak prevruča, treba ju hladiti.Pa razvijte taj banjski turizam što čekate. Kod mene u Tuheljskim toplicama, Terme Tuhelj voda nije niti 30 stupnjeva, a turizam cvjeta cijele godine, čak smo top destinacija kontinentalnog turizma. Vi kao da nemate sposobne ljude da nešto u turizmu razviju ili se plašite da ne krene krivo.
    (omniameamecumporto, 19. septembar 2023 16:19)

    # Link komentara