1. Kako volim kada se korporacije prave da su dobre i brizne. Kada dobijete genious popust preko tog istog bookinga ta razlika u ceni ide iz domacinovog dzepa. Booking se ne odrekne ni dinara svoje zarade.
  (markonjero, 29. maj 2023 14:56)

  # Link komentara

 2. vise volim direktan let nego presedanja. Ali ako je direktan let skuplji za 10+ evra, bez trunke kajanja cu da se odlucim za onaj let sa presedanjem. Avio kuce imaju sve nase podatke, dobijaju prilicno para od drzava ( npr, porez za avio-gorivo se ne placa nigde u SRB) - pa trebao bi da ponude najnize moguce cen i najbolje opcije- ali to ne rade- imaju super algoritme koji menjaju visinu cene sa ciljem maksimizacije profita. Isti let, ako ga kupite 5 nedelja pre poletanja, moze da vas kosta 2.5 puta manje, nego ako rezervisete 2 dana pred put. To prilicno ukazuje da je stvarna cena jos manja.
  A putovati negde kad NIJE sezona, zbog ekologije??
  Kakve li su to gluposti. Pa sta cu na lefkadi zimi?
  ljudi idu negde u vreme guzve, zato sto je to trenutak kad je tamo dobro.
  zasto bi neko isao negde, i to placao, u vreme kada NIJE dobro?
  (i tako, 29. maj 2023 14:43)

  # Link komentara

 3. Идем на одмор. Не у логор.
  (Јабучило, 29. maj 2023 14:40)

  # Link komentara

 4. baš će to moje nemenjanje peškira i gašenje klime da išta pomogne...
  Jedna osrednja jahtica sagori za nedelju dana krstarenja toliko goriva koliko moj auto ne potroši za pet godina...i pritom napravi još ko zna koliko drugog djubreta.
  Mi treba da putujemo "održivim transportom" dok neki voze kučiće i mačiće privatnim avionima..?!
  Da oblačimo nekakve patike od recikliranih materijala dok neki obuvaju kožu od retkih životinja?
  E pa nećemo tako...
  Nikada ali NIKADA ne kupujem išta što je napravljeno od recikliranih materijala-ako već plaćam onda kupujem isključivo prvoklasno! Putujem kako mi je komfornije i finansijski isplativije, palim klime i grejanja na maksimum...
  Nisam deo zlatne milijarde..!
  (RajKonen, 29. maj 2023 14:10)

  # Link komentara

 5. neka krenu prvo oni sa jahtama i lir dzetovima da misle o ekologiji.... njihovo bogatstvo je ionako nakcesce posledica alavosti koja je uvek stetna po okolinu
  (kaboom, 29. maj 2023 13:06)

  # Link komentara

 6. Hoteli po Evropi su toliko podigli cene u zadnjih 6 meseci da je teško naći neku krš sobu ispod 100 evra dnevno. Pa još traže da se za te pare ne kupam, ne menjam peškire, sam bacam djubre i po mogućstvu što manje jedem.
  (Časlav, 29. maj 2023 12:22)

  # Link komentara