1. Ja ne znam koliki muflon treba neko da bude da ovako bukira sebi smeštaj, aman ljudi, samo Booking.com ili direktno kod nekog proverenog. Smešno.
    (SonOfSam, 27. januar 2023 19:05)

    # Link komentara

  2. Letovanje preko Facebook... hahahaha, nemojte me zezati.
    (knez, 26. januar 2023 14:46)

    # Link komentara

  3. Možda ima smisla obratiti se agenciji?
    (Putnik, 26. januar 2023 14:03)

    # Link komentara

  4. Prevarant koristi realan problem koji postoji u ovom poslu. Problem čine jedan manji deo neodgovornih gostiju, koji rezervišu a onda se jednostavno ne pojave. Domaćin ako uspe da smanji štetu sa lastminute gostima, ako ne na velikom je gubitku. Booking je dominantan na našem tržištu sa nešto manjom provizijom. Booking je dobar iz ugla gosta i njima je podređen, kod nas u Srbiji gost plaća po dolasku, može da otkaže kad hoće nema posledica, nema odgovornosti, piše recenziju o smeštaju, domaćin rizikuje, domaćin nikako ne sme da otkaže. Airbnb je to najbolje rešio, uplata gosta ide prvo na račun airbnb koji novac zadržava 1 dan po dolasku gosta. Taj prvi dan je jako bitan jer omogućava da se vidi dali su obe strane ispunile uslove gostovanja, nakon toga ako je sve po utvrđenim pravilima, novac se prosleđuje domaćinu. Ako se gost ne pojavi, sav novac ili deo novca prema prethodnim pravilima se uplaćuje domaćinu. I gost i domaćin ostavljaju trajnu recenziju, koja se istovremeno objavljuje.
    (Milne, 26. januar 2023 13:59)

    # Link komentara

  5. Pa ljudima, kojima rak i zlocudni melanom ljeci baba vracara, a zube peru jednom u 25 godina, nije tako tesko prodati i nepostojece vile!
    (KOMSIJA, 26. januar 2023 13:14)

    # Link komentara

  6. Nije (baš) sve lažno ! Soba je bila stvarna ,ali je gledala na ulicu(jevtinija),a zamenska soba ima pogled ,ali je manja pa su dodali ležaj ! Sobu koju smo gledali na sajtu i uplatili - nismo mogli ni videti, Bukingu (vodovodu) smo se žalili pa očekujemo obeštećenje(radovanje) !
    (Superhik, 26. januar 2023 13:03)

    # Link komentara

  7. dok je ovaca....
    (goran, 26. januar 2023 12:44)

    # Link komentara

  8. viruelni svet...
    polusvet

    čim je nešto previše jeftino... ima neka caka

    pazite se ljudi... lopovi su svuda oko nas...
    nekad su državni službenici i policajci i mnoge službe vodile računa o tome....
    a sada....
    oni rade za platu.... ništa ih nije briga za narod....
    otvorite oči....
    (drug sa fakulteta, 26. januar 2023 12:11)

    # Link komentara

  9. Samo Booking.com
    (milan, 26. januar 2023 12:00)

    # Link komentara