1. Po povratku iz Češke 11. decembra na Austrijskoj granici policajci iz kolone u pokretu izvlače vozila sa srpskim i rumunskim tablicama pod izgovorom da su prekoračili brzinu (u koloni u kojoj austrijanci kao voze po propisu). Pod pretnjom oduzimanja vozila na 72 sata od svih vozača 4 policajca sa oružjem na gotovs otimaju barem 30 evra bez ikakvog dokaza o prekršaju i plaćenoj kazni.
    (Pobesneli Laloš, 11. decembar 2023 01:07)

    # Link komentara

  2. @Milojko

    Uporedi nam Amsterdam i Bec, odnosno Holandiju i Austriju za zivot po tvom misljenju.

    Unapred hvala
    (gandra, 2. decembar 2022 17:59)

    # Link komentara

  3. Austrija zemlja teška za hodače sivih cesta
    klasni mir i takve trice, ustajala zabokrečina...
    :))
    (Milosav, 1. decembar 2022 16:08)

    # Link komentara

  4. U Beču je milina!
    (Luka, 30. novembar 2022 15:31)

    E brate! A baš sam se pitao dal' je još tamo!?

    Pozdravi mi puno Milinu! :)
    (Gastarbeiter, 1. decembar 2022 11:36)

    # Link komentara

  5. Bolje biti "neljubazan" - sto je stvar definicije neljubaznosti - nego beskrajno "ljubazan" bez ikakvog razloga, kao sto Srbi cesto umeju biti!
    (Eto!, 1. decembar 2022 10:59)

    # Link komentara

  6. Nikad mi nece biti jasno kako su se srbende integrisale i uklopile u grad kakav je Bec!
    (Steel, 1. decembar 2022 09:09)

    # Link komentara

  7. Схватање да је неко нељубазан јер се "не труди да научи енглески" је последица ропског менталитета наметнутог од стране англосаксонског света. Нисам приметио да се неко жали да су нпр. људи у Лондону, Даласу или Канбери "нељубазни јер нико не говори кинески, француски, арапски или шпански", матерње језике стотине милиона становника планете. Дошли сте на путовање у Лондон, или Дизниленд, свеједно - и који језик очекујете да говоре нпр. конобари кад им се обратите као туриста? Да, да, јесте, јесте, али онај несрећник у Мадриду мора да вам тигра на енглеском јер му је то део посла, а за оне прве то не важи because the reason. Изађите из тих менталних кавеза, научите да са вашим симпатичним српским нагласком превалите некако преко уста "пор фавор", "ни хао", "хакуна матата", "намасте"... А да вам откријем и једну строго чувану тајну: људи су недавно измислили Гугл транслејтор, ма убило се за неке ситуације, иди, бре!
    (Pozdrav iz Paramariba, 1. decembar 2022 09:05)

    # Link komentara

  8. Ako vam se Vienna ne svidja palite odakle ste dosli :-). I ne vracajte se! Niko nije u fazonu da bude ljubazan prema nekim glupim turistima ili pogubljenim radnicima na privremenom radu u inostranstvu! U Becu mi imamo svoje brige, a stranci ako se uklope super a ako ne sto se kaze putuj igumane ne brini za manastir!

    Bec je inace donekle realno takav takodje zato sto je primio previse nekvalitetnih doseljenika iz istocne evrope, to je ta depresivna, negativna ekipa koja samo nesto mraci i kenja!
    (Skupo, a prljavo da se razboliš,
    A zasto onda "Vi iz Beča" dolazite na ove nase isticno evropske depresivne portale i citate,idite na vas Kronen Zeitung pa tamo komentarisite
    (Nikola, 1. decembar 2022 08:04)

    # Link komentara

  9. Evo kreću svi: "ja sam bio u Beču, znam...". Ja živim u Austriji i Beč važi čak i među Austrijancima kao najneljubazniji grad u Austriji. Zapravo ne znam nikoga ko ih voli (sem ovih što žive tamo). Imao sam i sam nekoliko neprijatnih situacija tamo i slažem se.
    (možda, 1. decembar 2022 07:46)

    # Link komentara

  10. Idite u Madrid da vidite kako Spanci ne pricaju engleski, deru se, bacaju tanjire, Bec je sinonim kulture i ljubaznosti za ove
    (que?!, 30. novembar 2022 10:09)

    Zato što su Španci naša braća po mentalitetu.
    (Mikii, 1. decembar 2022 06:50)

    # Link komentara

  11. Je li baš slučajno u Beču živi skoro 300 000 Srba?
    (Nedo, 1. decembar 2022 06:36)

    # Link komentara

  12. Bec je jos uvek mnogo dobar za zivot.
    (fcgvjhb, 30. novembar 2022 23:42)

    # Link komentara

  13. Ako vam se Vienna ne svidja palite odakle ste dosli :-). I ne vracajte se! Niko nije u fazonu da bude ljubazan prema nekim glupim turistima ili pogubljenim radnicima na privremenom radu u inostranstvu! U Becu mi imamo svoje brige, a stranci ako se uklope super a ako ne sto se kaze putuj igumane ne brini za manastir!

    Bec je inace donekle realno takav takodje zato sto je primio previse nekvalitetnih doseljenika iz istocne evrope, to je ta depresivna, negativna ekipa koja samo nesto mraci i kenja!
    (Skupo, a prljavo da se razboliš, 30. novembar 2022 23:37)

    # Link komentara

  14. Toliko su neljubazni da u njemu živi milion + stranaca i ne namerava da ga napusti!
    (Ranko

    To što u njemu živi milion+ stranaca je i razlog zašto je neljubazan.
    (neko, 30. novembar 2022 22:13)

    # Link komentara

  15. Idite u Madrid da vidite kako Spanci ne pricaju engleski, deru se, bacaju tanjire, Bec je sinonim kulture i ljubaznosti za ove
    (que?!, 30. novembar 2022 10:09)

    niko ne prica engleski. Ni Spanci, ni Italijani, ni Grci a Francuze i Nemce da ne spominjemo.
    (aca, 30. novembar 2022 21:34)

    # Link komentara

  16. Bio sam u Becu kao turista i nisam osjetio neljubaznost.Ne mogu vidjeti iz teksta koji je grad najljubazniji ali iz licnog iskustva mogu Van reci da je svaki Danski grad ljubazan.Takav im je odgoj i kultura.
    (dado, 30. novembar 2022 20:12)

    # Link komentara

  17. @DaLanik, a ko je to neljubazan u Pragu?
    Evo prosvetli me da znam i ja. Glupo da živim u tom gradu, a ne znam.
    (rebro, 30. novembar 2022 19:53)

    # Link komentara

  18. Istina. Odvratan grad. Prljav, pun svakojake bagre sa nasih i juznijih prostora. Narkomani na svakom cosku. Jedino centar uredjen i cist a ostalo povracka, smece i bukvalno **vna po ulicama. Bio, ziveo 3 godine i vise ni kao turista mi ne pada na pamet da odem. Nije ni cudo sto se vecina Austrijancijanaca iselila i zivi po okolnim mestima/selima a to vec izgleda kao iz bajke. A ubedljivo mi je najjaci Prater :D ono likovi spavaju na klupama mrtvi pijani a sve curi ispod klupe iz pantalona :D pa lik u Ubanu greje kasiku i pumpa ruku na ocigled svih :D ludilo grad XD
    (Ip, 30. novembar 2022 19:48)

    # Link komentara

  19. Potvrdjujem! Zivim u Madridu od nedavno i blago sam sokirana... komsije izadju u hodnik da pricaju na telefon na sav glas, pustaju muziku u sred noci, niko se nikom ne skanja na ulici da prodje, nema 'izvinite', engleski ni ne pokusavaju da nauce, niko ne postuje tudje vreme, kuriri redovno kasne ili ni ne dodju ako im niste 'usput'...itd.
    Ne bih rekla da su bezobrazni ali jednostavno takva je kultura da svako gleda svoj komfor i savrseno ih ne interesuje da li nekog ometaju.
    (elena, 30. novembar 2022 12:54

    Niste daleko od istine al ima tu i dosta toga zbog velikog grada. Ja sam posle 3 godine Barselone, u rednoj kući, skapirao da je jedina opcija u Španiji kupovina samostalne kuće..ako želite mir..i to sa visokom betonskom ogradom..toliko su bučni. Kupio sam takvu u manjem mestu i našao i mir i prijatne komšije. Dobri su Španci.
    (Hollandjanin, 30. novembar 2022 19:28)

    # Link komentara

  20. Glupost. U Pragu su mnogo neljubazniji. istina, živim u Pragu tako da ga znam bolje nego Beč u kome sam bio 2x ali nikad nisam doživeo neprijatnosti.
    (DaLanik, 30. novembar 2022 17:41)

    # Link komentara

  21. @mr,
    Zivim u Becu od 1992. Nestroy platz, jevrejska cetvrt, . Mislim da me to sasvim lepo kvalifikuje da imam objektivno misljenje o gradu u kojem sam jako dugo
    Tebi zelim da gde god odes da budes asimiliran bar na kratko, ziveo svetski putnice:)
    (Djidji, 30. novembar 2022 15:54)

    Драго ми је због тебе, и мислим да си срећник, јер бих и ја радо живео у том граду, као и што сам написао. Беч ми се свидео и због тога што има пуно наших, можда да живим у њему то не бих волео, али као пролазнику ми је одговарало.
    Сад још мање разумем твоју опаску о опанцима. Мени је тешко да се асимилирам, а видео сам јер сам био напољу и по више месеци. Везан сам за овде, али сам нешто и видео, три континента плус Европа по нешто. Може се рећи доста, али нисам био туриста, већ сам ишао код људи или послом. Као туриста релативно доста, али сам схватио да једино упознаш стране државе кроз дружење са локалцима, зато и пре истичем то него где сам био као туриста. Оно на море, више и не рачунам да сам био.
    (mr, 30. novembar 2022 17:38)

    # Link komentara

  22. Bilo gde na zapadu evrope ako pricas na engleskom a ne na njihovom nisu bas nesto ljubazni.. Ali ako naucis bar neke osnovne reci na njihovom Onda I'm se menja raspolozenje I budu bas nasmejani I ljubazni
    (dzoni, 30. novembar 2022 17:36)

    # Link komentara

  23. Kad smo vec kod ljubaznosti, jutros prodavacica u pekari na Vidikovcu napuca i popljuva sve musterije bez posebnog razloga, inace sve musterije su bile pristojne i ljubazne. Verovatno jer je bila velika guzva a nju mrzi da radi. Takve scene gledam gotovo na par dana, bilo u prodavnici, bilo u pekari, na ulici, bilo gde. Tako da mislim da smo mi sampioni po neljubaznosti
    l.
    (BGD, 30. novembar 2022 16:35)

    # Link komentara

  24. (Djidji, 30. novembar 2022 15:54) Molim te Điđi pročitaj tekst pa komentariši
    (B9, 30. novembar 2022 16:30)

    # Link komentara

  25. zar ne beše izabran za najbolji grad za život pre neki dan ?
    (Profesor Dušan, 30. novembar 2022 16:23)

    # Link komentara

  26. Ne znam za Beč i kako je sada, ali sam osamdesetih kao klinac odlazio sa folklorom u štajerska sela, spavao kod domaćina koji su nas primali i imao najlepša iskustva, vrlo fini ljudi.
    (Rade, 30. novembar 2022 16:13)

    # Link komentara

  27. Nažalost ni Beograd nije mnogo bolji!!
    (slučajni prolaznik, 30. novembar 2022 15:59)

    # Link komentara

  28. @mr. Zivim u Becu od 1992. Nestroy platz, jevrejska cetvrt, . Mislim da me to sasvim lepo kvalifikuje da imam objektivno misljenje o gradu u kojem sam jako dugo
    Tebi zelim da gde god odes da budes asimiliran bar na kratko, ziveo svetski putnice:)
    (Djidji, 30. novembar 2022 15:54)

    # Link komentara

  29. Je neznam ali u Beču me stalno kradu.
    (Kiki, 30. novembar 2022 15:49)

    # Link komentara

  30. U Beču je milina!
    (Luka, 30. novembar 2022 15:31)

    # Link komentara

  31. Pitate se kako je najbolji grad za život, a uporedo i najgori. Lijepo. U Beču žive dva grada u jednom. Jedan čine Austrijanci koji imaju dobar posao, dobru platu, nasledstvo i kuće, stanove... i njima je Beč najbolji grad za život. Drugi čini ona druga polovina, došljaci, koji rade od mraka do mraka, najgore poslove, plaćaju ogromne kirije i njima nije baš blistavo. Ima nešto i sredine, naši ljudi koji su se kao snašli i integrisali, ali oni, u stvari, ne pripadaju nigdje. Malo lupam, ali jedan je utisak kad dođeš u Beč kao turista, a drugačiji kao gost-radnik.
    (KF, 30. novembar 2022 15:29)

    # Link komentara

  32. exoativcima se pretezno nazivaju grupe strucnijih imigranata iz drugih delova Evrope/sveta dakle oni koji biraju gde ce da odu.

    Sam spadam u tu kategoriju i ziveo sam i radio u nekoliko evropskih gradova a poslednjih 4 godine sam u Beču gde sam došao iz Amsterdama.

    Mogu da potvrdim da Beč jeste medju neljubaznijim za ovu grupu ljudi jer su stanovnici Beča rezervisaniji, na primer Austijancima je takva jednostavno kultura dok su stranci Bečlije takvi jer generalno mnogi su iz okolnih zemalja i nemaju potrebe da traze neke dublje kontakte s ljudima koji su dosli na par godina u Beč. Ja sam u Beču jos 1-2 godine potom idem dalje i iz mog iskustva Beč je super za porodice gde ljudima odgovara stabilnost i sigurnost jer to je ono sto ovaj grad nudi. Zato i jeste biran za najbolji. Ali po mom misljenju je previše dosadan.

    Ako niste živeli u više većih gradova ili ste Beč posetili samo turistički teško da ćete skapirati o čemu pričam.
    (Milojko, 30. novembar 2022 15:26)

    # Link komentara

  33. Beč UBEDLJIVO najdosadniji veliki evropski grad. Nema mu ravnog.
    (kvasac, 30. novembar 2022 15:18)

    # Link komentara

  34. @ Bljuzgo

    A zašto da budu odbojni u Parizu ako im se obratiš na engleskom? Baš naprotiv, trebaju biti 3 puta ljubazniji jer si stranac. 90% sveta priča engleski, a to što oni imaju kompleks i smatraju da svi treba da govore francuski je njihov problem. Neljubazna i iskompleksirana nacija generalno. Isto se ponašaju i u francuskom delu Kanade.
    (Bumbar, 30. novembar 2022 15:08)

    # Link komentara

  35. Rodjeni Austrijanci jesu neljubazni. Ja sam kada sam bio u Becu, jednom u grilu, a jednom u kaficu, naletio na konobarice Hrvatice iz Bosne, koje su bile izuzetno ljubazne, posebno prema onima koji govore nas jezik.
    (MS, 30. novembar 2022 15:06)

    # Link komentara

  36. Dablin. Irci skroz OK, druzeljubivi, nasmejani. Valjda zato sto mnogo vremena provode po pabovima jer pada kisa...uvek malo nacvrckani :)
    (Kobaja Grande, 30. novembar 2022 15:04)

    # Link komentara

  37. Dodjite u Vrbas.
    (Jana, 30. novembar 2022 11:21)

    Nije valjda da su Hercegovci i Crnogorci tako neljubazni...
    (MR, 30. novembar 2022 13:44)

    To sam i ja mislio ranije, ali nije tako. Čak sam se na pojedinim mestima prijatno iznenadio. Inače, u Vrbasu nema Hercegovaca, a Crnogorci su otprilike trećina...
    (Locutus, 30. novembar 2022 14:57)

    # Link komentara

  38. @2 rebra, ako sam ti dosadio to znači da mi dobro ide.
    (rebro, 30. novembar 2022 14:47)

    # Link komentara

  39. Lemmi, 30. novembar 2022 13:56

    Meni je to skroz okej da bude skuplje za strance. Da si bio student kao ja, samo pokazes karticu i imas isti popust kao rusi bez obzira odakle si. Probaj to bilo gde drugo u evropi da pitas i gledace te kao retarda
    (Branko, 30. novembar 2022 14:37)

    # Link komentara

  40. U Moskvi kad sam bio tripovo sam da me merkaju da mi uzmu organ. U svaki muzej ima posebno cena za ruse i onda troduplo za strance. Al ne znam dal se to više računa u Evropu
    (Lemmi, 30. novembar 2022 13:56)

    # Link komentara

  41. Dodjite u Vrbas.
    (Jana, 30. novembar 2022 11:21)

    Nije valjda da su Hercegovci i Crnogorci tako neljubazni...
    (MR, 30. novembar 2022 13:44)

    # Link komentara

  42. Verovatno ispadaju neljubazni zato što gledaju svoja posla i ne zabadaju noseve u tuđ lonac, novčanik i krevet.
    (pera kalenić, 30. novembar 2022 13:39)

    # Link komentara

  43. Neistina, ako si vec u becu i planiras biti tamo neko vreme onda se ponasaj kao beclija i nemas problem! Ako ides tamo i ponasas se kao opanak sta da ocekujes?!
    (Djidji, 30. novembar 2022 11:21)

    Истина је да треба прочитати текст, и држати се теме, а не испуцавати своје комплексе. Да си прочитао једну од 3 реченице предугачког текста за тебе, видео би да пише Према оцени страних компанија. Дакле Страних, какви опанци и бакрачи те напали. Беча ниси ни видео. Ја јесам, и свиђа ми се. А Беч нису Немци и Аустријанци, посебно не ови данашњи. То је светски град, презасићен туристима и странцима, и то вуче нешто.
    (mr, 30. novembar 2022 13:35)

    # Link komentara

  44. Iskustva su individualna. Kao neko ko zivi u Becu mogu reci da je vecina stanovnika spremna da pomogne turistima ali sam bio i svedok da su i turisti jako neprijatni ako im neko ne da informaciju iz razloga sto na primer, ne zna. Sam sam doziveo to da se jedan turista bukvalno izdere na mene jer nisam znao koji voz vozi do stanice Wien-Hauptbahnhof, uz reci, zivite u Becu a ne znate to, a ja iskreno voz ili Schnellbahn kako ih ovde zovu i ne koristim. Svaka medalja ima dve strane i treba je realno sagledati a realnost je da je Bec proglasen gradom koji je najbolji za zivot u 2022 i uvek je bio u vrhu te liste. Licna iskustva putnika, dobra ili losa su puna subjektivnosti i kao takva dok se ne uporwdi sa vecim uzorkom, 1000 i vise ocena, kao pojedinacne nisu posebno merodavne.
    (Milos, 30. novembar 2022 13:32)

    # Link komentara

  45. Ne pise da su austrijanci neprijatni, nego beclije, kakve veze ima i da su sve stranci, da nema 5 posto austrijanaca u becu, i dalje ne menja cinjenicu da su neprijatni.
    Da napomenem da sam bio u becu pre 7-8 godina i da mi je bilo extra svih 7 dana, gde god smo krenuli naisli smo na neke nase ljude koji tamo rade, imao sam osecaj da mogu da pricam srpski i da dobijem ono sto trazim.
    (Boki, 30. novembar 2022 13:23)

    # Link komentara

  46. Ne slažem se.

    Nije Parizu i parižanima ni do kolena kad je neljubaznost u pitanju.
    (marko_sthlm, 30. novembar 2022 13:09)

    # Link komentara

  47. Ovo je tacno. Na racun becke 'gostiljubovisti' same Beclije prave najvise viceva. Svi mi koji ovde zivimo se pitamo kako je moguce da je grad a i cela zemlja relativno dobro uredjena za zivot a da su ljudi toliko neljubazni i nesrecni. Odgovor zna Michael Haneke.
    (Maksim, 30. novembar 2022 13:00)

    # Link komentara

  48. Ti nisu bili u Surdulici i Kosjeriću.
    (Strogo, 30. novembar 2022 12:56)

    # Link komentara

  49. Idite u Madrid da vidite kako Spanci ne pricaju engleski, deru se, bacaju tanjire, Bec je sinonim kulture i ljubaznosti za ove
    (que?!, 30. novembar 2022 10:09)

    Potvrdjujem! Zivim u Madridu od nedavno i blago sam sokirana... komsije izadju u hodnik da pricaju na telefon na sav glas, pustaju muziku u sred noci, niko se nikom ne skanja na ulici da prodje, nema 'izvinite', engleski ni ne pokusavaju da nauce, niko ne postuje tudje vreme, kuriri redovno kasne ili ni ne dodju ako im niste 'usput'...itd.
    Ne bih rekla da su bezobrazni ali jednostavno takva je kultura da svako gleda svoj komfor i savrseno ih ne interesuje da li nekog ometaju.
    (elena, 30. novembar 2022 12:54)

    # Link komentara

  50. @rebro
    OK, shvatili smo, realno dosadio si više, uživaj ti u Češkoj i u Pragu. Ne verujem da ćeš u Beču ikom iskreno i nedostajati.
    (2 rebra, 30. novembar 2022 12:27)

    # Link komentara

  51. Хахахха јел неко некад био у Паризу?
    (Фрфљави, 30. novembar 2022 10:50)

    Ako si im se obracao na Francuskom ok ali ako si na Engleskom onda jesu takvi odbojni.
    (Bljuzgo Drpović, 30. novembar 2022 12:23)

    # Link komentara

  52. Pariz broj 1! Pa tri mesta prazna
    (rvat, 30. novembar 2022 12:13)

    # Link komentara

  53. А Ваљево?
    (Марко, 30. novembar 2022 11:51)

    # Link komentara

  54. u Srbiji svaki grad je gori od Beča
    (Deda, 30. novembar 2022 11:40)

    # Link komentara

  55. Ko god da da je stvarno dobar on je neljubazan do uobraženosti ! (i obrnuto)
    (Superhik, 30. novembar 2022 11:28)

    # Link komentara

  56. @netacno, i u PRagu je sve uređeno i ne moraš da znaš češki, ali ostajem u Pragu.
    Bio u Beču 3 puta i ne bih više.
    (rebro, 30. novembar 2022 11:22)

    # Link komentara

  57. Dodjite u Vrbas.
    (Jana, 30. novembar 2022 11:21)

    # Link komentara

  58. Neistina, ako si vec u becu i planiras biti tamo neko vreme onda se ponasaj kao beclija i nemas problem! Ako ides tamo i ponasas se kao opanak sta da ocekujes?!
    (Djidji, 30. novembar 2022 11:21)

    # Link komentara

  59. Iz Srbije moze samo otici neko ko nije patriota
    (jakuz, 30. novembar 2022 11:20)

    # Link komentara

  60. znao sam
    (johnny, 30. novembar 2022 11:04)

    # Link komentara

  61. Nezaslužena prva nagrada. Mi smo negostuljubiviji, na ulazu u moj kraj je pisalo: Niste Dobrodošli. Ipak, moramo raditi na jačanju negostoljubivosti prema ovim stranim okupatorima koje neki zovu i migranti.
    (Rasen, 30. novembar 2022 11:03)

    # Link komentara

  62. Zato sto su manjina u svom gradu, svojoj drzavi! Vec poznato.
    (Brada_BG, 30. novembar 2022 10:56)

    # Link komentara

  63. Sedite kod kuće, ili idite tamo gde vam odgovara, život je prekratak da ga trošite gde vam ne prija, inače je sve to stvar ukusa o kome je glupo polemisati.
    (bgd, 30. novembar 2022 10:53)

    # Link komentara

  64. Хахахха јел неко некад био у Паризу?
    (Фрфљави, 30. novembar 2022 10:50)

    # Link komentara

  65. Bec je za mene vrlo prijatno iskustvo sto se tice ljubaznosti lokalaca. Nasmejani, spremni da pomognu, da vam kazu gde je bolja hrana i gde ima da se vidi nesto zanimljivo. Ne prijatelji, nego prolaznici.
    Neprijatni ljudi u becu su bili jos neprilagodjeni stranci, koji lose govore i engleski i nemacki, obicno tamnije koze ili kosih ociju ili madjari. Austrijanci-Beclije su sasvim ok.
    U budimpesti su lokalci vrlo neprijatni, dok su bas oni tamnije koze ili kosih ociju bili vrlo predustretljivi. Ali valjda je to tako - medju prijatnim lokalcima procvetaju nadrndani dosljaci, kod nadrndanih lokalaca, nadrndane dosljake brzo postave na svoje mesto.
    (bec, 30. novembar 2022 10:38)

    # Link komentara

  66. Ne znam koji su kriterijumi korisceni, ali sam Bec doziveo kao super grad za zivot. Posetio ga i boravio puno puta po nedelju dana, uglavnom sluzbeno. U prodavnicama su sasvim OK, a tako je sve uredjeno i obelezeno da ne moras ni da znas nemacki.
    (netacno, 30. novembar 2022 10:28)

    # Link komentara

  67. Beč najneljubazniji? To moze da kaze samo neko ko nije bio u Lazarevcu
    (KleinRadojica, 30. novembar 2022 10:15)

    # Link komentara

  68. Pa upravo su stranci neljubazni. Nisu u stanju da se ukope u društvo.
    (koeficijent, 30. novembar 2022 10:13)

    # Link komentara

  69. pre bi rekao naj neprisni grad na svetu!
    (coaBeč, 30. novembar 2022 10:12)

    # Link komentara

  70. Idite u Madrid da vidite kako Spanci ne pricaju engleski, deru se, bacaju tanjire, Bec je sinonim kulture i ljubaznosti za ove
    (que?!, 30. novembar 2022 10:09)

    # Link komentara

  71. Malo poludeli Austrijanci od toliko Srba :)
    (g X, 30. novembar 2022 10:09)

    # Link komentara

  72. Svi Austrijanci su takvi, i kad se smeskaju to rade samo iz pristojnosti.
    (realno, 30. novembar 2022 10:04)

    # Link komentara

  73. Sa milion stranaca mora covek da se zapita ko je tu neljubazan, stranci koji zive tu ili lokalci
    (JOhn, 30. novembar 2022 10:04)

    # Link komentara

  74. Bec je najbolji za najgore, zaista nije za preporuku.
    (Sasa, 30. novembar 2022 10:03)

    # Link komentara

  75. Po mom iskustvu Amsterdam i Milano. U Beču sam naleteo na naše, pa nisu bili neljubazni...
    (Randy Marsh, 30. novembar 2022 09:56)

    # Link komentara

  76. Toliko su neljubazni da u njemu živi milion + stranaca i ne namerava da ga napusti!
    (Ranko, 30. novembar 2022 09:55)

    # Link komentara