Oporavak turizma u Španiji: Pet najčešćih razloga zbog kojih milioni turista biraju ovu zemlju

Oporavak turizma je nešto što su svi željno iščekivali ovog leta, a jedna od omiljenih destinacija je Španija, koju su nakon dve godine pandemije posetilo više miliona turista. Većina njih Španiju bira zbog prijatne klime, plaža i kulturnog bogatstva (crkava, spomenika i muzeja). Ipak, istraživanje je pokazalo da odsta evropskih turista ovu zemlju posećuje zbog izlazaka i žurki.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. @milan:

  Jeste, prodaju Franka, a glume socijaliste, sve dok
  kupuju fudbalske sudije, naročito skandinavske, i plaču ko pič** kad izgube. Toliko o kulturi Iberijskog poluostrva, bato moj.
  (kognitivna disonanca, 5. oktobar 2022 20:20)

  # Link komentara

 2. Банана држава, пола Европе долази да се спрда и неморалише за ситно.
  (Bellator, 04. oktobar 2022 18:40)

  ti iz Srbije koja je sirom evrope poznata po "clubbing" turizmu tj alkoholisanju, drogiranju i prostitutkama za malo pare pises za Spaniju da je banana drzava. nekad se pitam sta je sa mozgovima nekih ljudi, bolje da cutite i pogledate svoje dvoriste prvo.
  (m, 5. oktobar 2022 16:15)

  # Link komentara

 3. Банана држава, пола Европе долази да се спрда и неморалише за ситно.
  (Bellator, 4. oktobar 2022 18:40)

  Sada u avgustu sam bio u Malagi. I nisam naišao na sprdnju za sitno. Hamburger od 12 do 16 eura. Ulaz u aqua park za mene, ženu i dvoje dece preko 100 eura za dan. Plus hrana i ostalo. Dakle finansijski ok stojimo i ranijih godina nisam ni gledao koliko šta košta nego sam samo plaćao, ali ove godine sam "primetio" cifre na računu. A Španci kukaju kao kukavice, (taksisti većinom). Kažu da ne mogu više kraj sa krajem sastavljati.
  (Logikar, 4. oktobar 2022 22:00)

  # Link komentara

 4. Španija je mnogo više nego Mallorca i nemački "Ballermanni" (balnearios). Bio sam tamo i kod balnearia 6 (glavni za Nemce) sam u 7 ujutro srećao alkohol leševe kako bi se na nemačkom reklo. Strašno. Ali ja sam vozio biciklu i video celo ostrvo. Mnogo lepše.
  (wiener, 4. oktobar 2022 21:11)

  # Link komentara

 5. Nema tu neke nauke. Velika razvijena zemlja sa toplom klimom, morem, plazama i veoma bogatim kulturno-istorijskim bogatstvom. Ti sto traze provod bolje da idu u neke jeftinije zemlje gde ce se bolje provesti za manje para.
  (milan, 4. oktobar 2022 19:59)

  # Link komentara

 6. Банана држава, пола Европе долази да се спрда и неморалише за ситно.
  (Bellator, 4. oktobar 2022 18:40)

  # Link komentara