Seks-turizam – jedna evropska destinacija prednjači

Mnogim ljudima je cilj turističkog putovanja – potraga za seksualnim avanturama. Pritom u žrtve seks-turizma spadaju i maloletnici. Mnoge turističke destinacije, međutim, odbijaju da se pozabave tim problemom.

Izvor: dw.com
Pošaljite komentar
  1. Evro..........Zašto neki novinar ne dođe da vidi, u knjizi rođenih u opštini Gospić piše: Imenom Nikolaj Tesla, rođen u Kraljevini Hrvatskoj i Slavonijii, vera Grčko-istočna, a nacionalnost se tada još nije pisala!
    Hrvatski izumitelj iz Smiljana Nikola Tesla je napisao da je Hrvatska njegova domovina, ne Austrougatska i ne Srbija, nego HRVATSKA! On se sigurno ne bi dizao protiv svoje domovine, ni 41g i 91g i ne bi bio ubijen!
    Registar hrvatskih Branitelja ima preko 10.000 Srba, a kažu još oko 8.000 je bilo u logistici, a njih niko u Beogradu ne svojata i njima niko nije morao da beži iz Hrvatske u kolonama 95g.
    Akcija Labrador, sem Teslinog spomenika rušeni su i spomenici na Jevrejskom groblju u Zagrebu, podmetnuta je bomba u zgradi Jevrejske zajednice u Zagrebu, sve samo da se optuže ustaše.
    Posle toliko godina mržnje, ipak je Tesla hrvatski izumitelj i brend i velikan i na hrvatskom je evru, a Srbima zatvorili usta? Koliko će tek zarađivati od Teslinog imena, kad turisti u svojim rukama vide da je on hrvatski izumitelj, tu blizu obale, u Smiljanu?
    (Smiljan, 14. avgust 2022 09:38)

    # Link komentara

  2. Evro i Vera@ posetite pod hitno psihijatra, možda za vas još nije sve izgubljeno.....
    (Spasoje Krkić, 14. avgust 2022 07:14)

    # Link komentara

  3. A mi?
    (laik, 13. avgust 2022 10:14)

    # Link komentara

  4. Sta se palite na ovu nakazu sto pise antisrpske komentare? Taj lik se pojavljuje ovde na B92 (a mozda i na nekim drugim portalima) s vremena na vreme, svaki put sa istim komentarima, istih tema se drzi i cilja vesti gde se ocekuje dosta nas komentatora i tamo gde je velika verovatnoca da ce biti onih spremnih za raspravu. Zapravo, prilicno sam siguran da taj nije hrvat uopste, a ko je, sta je i zasto to radi, ne bi trebalo ni da bude bitno. Ne obracajte paznju na bolesne osobe, nekulturno je. Bolje priupitajte admine u B92 zasto dozvoljavaju pojavljivanje ovakvih komentara s vremena na vreme. Ispitati ko vrsi funkciju administratora svaki put kada se ovo desi i sankcionisati ga. Prilicno sam siguran da hrvatski mediji imaju posebno jake filtere za sprecavanje vredjanja njih samih. A ako se radi o nekom probijanju zastite, sto me ne bi cudilo, onda ste imali dovoljno vremena da to resite, s obzirom da sam ja ove iste komentare citao i pre 2 meseca.
    (op, 13. avgust 2022 09:47)

    # Link komentara

  5. Nema laganja i mitova i teorija sada u 21veku pored jasne i egzaktne analize gena, a Evropska analiza (82 evropska instituta za genetiku po uzorku krvi građana) od 2009- 2013g je uništila sve srpske laži. Pokazala je da Srbi nisu narod jer imaju najšareniju kartu gena u Evropi, a po genima su 33% Južnosloveni-Hrvati(plavo) i 13% Severnosloveni(žuto) i zamislite vi to ČAK 20% Grci(svetlocrvena), a to je očito i razlog zašto su oni odvojeni pravoslavci sa Vizantijom dok su Hrvati i dalje ostali katolici sa Papom... "Srpska karta gena je najšarenija na svetu, to je đubrište gena od svih osvajača kroz istoriju"... brilliantmaps.com/the-genetic-map-of-europe/ Šta vi mislite, kako bi sada bilo da se nije desio raskol Crkve u 11veku, da smo i dalje svi ostali braća i papini katolici, ma pitate li se vi to nekada? Svi su ovde zapravo Hrvati i katolici, neki poturčeno Hrvatsko cvijeće, a neki popravoslavljeno Vizantijsko smeće?
    (21VEK, 12. avgust 2022 18:15)

    Po tome kako pišeš o drugom narodu i koliko mržnje imaš u sebi, ti si mentalno zarobljen u kamenom dobu! Daleko si od 21 veka!
    (..., 13. avgust 2022 08:59)

    # Link komentara

  6. Slučajno sam naletio na ovaj jako interesntni komentar...
    CRO-MAGNON (Kromanjonac) - špiljski čovek! CRO-ATIA - nacija špiljskih ljudi. Reč cro dolazi iz starofrancuskog - okcitanskog jezika i znači šuplje-špilja, a dokazuje da su Hrvati najstariji narod u Evropi, kojeg su ostali narodi tu zatekli u šplijama, dok su dolazili u Seobama naroda.
    HOR - skupina ljudi! HORDA - skupina ratnika! HRVANJE - borba! HORVATI, HRVATI - Ime dokazuje da su se krvavo borili protiv svih tih došljaka, a koji bi im sada i istoriju i ime izbrisali, ili bi ih stavili u starateljstvo. Zato jer su previše opasni za ujedinjenje svih Slovena, zato jer su svi Sloveni zapravo Hrvati i samo sa tom istinom mogu da se ujedine. A to je previše opasno za ostatak Evrope.
    (Slaven, 13. avgust 2022 08:59)

    # Link komentara

  7. Definicija Srbina: Prevareni i obamnjeni i zatrovani Hrvat, kojeg su Vizantija i Sava odvojili od Pape i braće Hrvata, kad se Crkva cepala i popravoslavili ga. Onda ih Bog, toliko pravoslavne, kaznio sa 500g ropstva i Vizantiju pretvorio u muslimansku Tursku! A celo to vreme Srbin se punio sa mržnjom prema toj braći Hrvatima, zato jer su ostali i dalje katolici sa Papom i Gospom, a zato i ostali nepokoreni! A posle ropstva i on krenuo na tu svoju braću i od njih napravio ubice i koljače, da se od njega brane dok sa tim Vizantijskim krivoslavnim zlom izbija na vekovno hrvatsko i katoličko more. A šta braća sprečiše i 40ih sa Ustašama i 90ih sa Braniteljima... "Srbi su otkinuti dio hrvatskog katoličkog stabla, njima je svetac Sava koji ih odvajo od Pape, a Hrvatima je svetac Stepinac koji je i život dao samo da to ne uradi". Reče Isus, Petru: Ti si Petar stena na kojoj ću izgraditi Crkvu svoju, da je ni vrata paklena neće nadvladati… Zato su Vizantiju, koja je podelila Isusovu crkvu u 11veku, Osmanlije ne samo nadvladale nego i izbrisale sa lica zemlje, koju pretvoriše u Tursku i tako dokazaše da nije Njegova. Samo su muslimani spas od tog vizantijskog i harlotskog i krivoslavnog zla, jer mira je ionako na Balaknu bilo samo tih 500g dok su oni to zlo držali u ropstvu da miruje, a posle njih je pokrenulo sve Balkanske i Svetske ratove i genocide...
    (Vera, 13. avgust 2022 08:57)

    # Link komentara

  8. Bio na Majorci i video. Nece da ih sklone sa ulica, prosto. Da hoce, cas posla to rese.
    (majstor, 13. avgust 2022 07:49)

    # Link komentara

  9. Muškarci su jadni.
    (wub, 12. avgust 2022 18:48)

    # Link komentara

  10. a oe bosanke se deru najbolje, vole krov nad glavom..
    (madridista, 12. avgust 2022 18:47)

    # Link komentara

  11. Ali u komentarima svađa, čije su žene prostitutke, naše ili njihove. Prostituke su prostitutke, a žene su žene, i isto se ponašaju, u Beogradu, Zagrebu, Oslu ili Rigi.
    (Pseudoharms, 12. avgust 2022 18:43)

    # Link komentara

  12. Bule iz Nigerije! Pa, to mrzi da živi, a kamo li sa malo promeša manki dupetom. Boleštine koje šire su tek priča za sebe. Trećina Afrike ima sidu.
    (kognitivna disonanca, 12. avgust 2022 18:39)

    # Link komentara

  13. Samo ne znam šta rade ovi kompleksa si iz hr po srpskim portalima. Ne pamtim da sam procitao neku vest sa njihovog portala godinama… a nikad nisam napisao komentar na nekom njihovom portalu.
    Ovde na B92 svako malo naletim na komentare nekoga iz HR, nekad normalni, često zlonamerni…Sta vam je?
    (Wannabe, 12. avgust 2022 18:31)

    # Link komentara

  14. Nema ništa gore od toga, nego kad se braća pokolju oko zemlje! Ukrajina ima Yarun, a dron pao na Zagrebački Jarun, a HR ima još i Kijevo, Majdan, Žitomir, Lavov...17 istih imena. Ukrajinci su Bjeli Horvati, imate ukrajinsko selo Stilsko i u njemu špilje sa šahovnicom Bjelih Horvata, iz vremena najveće države u Evropi od 3-5 veka, koja se zvala Velikaya Horvatiya. A i Česi, Slovaci i Poljaci imaju legendu o Čehu i Lehu i Mehu, a koja im govori da su nastali od Hrvata iz Hrvatske. Sv su Slaveni zapravo Hrvati, a od svih Hrvata od Jadrana do Sibira najgori su genocidni Srbi i zločinci Rusi.
    Znate da je pravo ime hrvatske himne, "Horvatska domovina"? Znate da je prezime Horvat najčešće u Hrvatskoj i Slovačkoj i drugo najčešće u Češkoj, a i ostalim Slavenskim zemljama? Znate li da u Izraelu, na svakom koraku imate reč Horvat, na svim arheološkim lokalitetima. Horvat na hebrejskom-izraelskom jeziku znači ruševina(drevna-arheološka). Ne zna se da li su to Hrvatske ruševine, ili su ih Hrvati rušili? Ali, kako je moguće da se o tome ćuti, jer neke su stare do 9000g... Horvat Kur, Horvat Uza, Horvat Qarta, Horvat Akav, Horvat Galil, Horvat Burgin, Horvat Hamama, Horvat Yatir, Horvat Berachot, Mesad Horvat Bor, Horvat Katsrah, Horvat Midras... internet stvarno treba zabranit?
    (Slaven, 12. avgust 2022 18:24)

    # Link komentara

  15. KK....tebi i sličnima nema leka od 95g i neće ga biti dok ste živi.
    (Evro, 12. avgust 2022 18:22)

    # Link komentara

  16. Kuje se hrvatski evro sa likom hrvatskog izumitelja Tele, za kojeg više neće biti rasprve čiji je, jer ceo svet će to da vidi u svojim rukama, turisti će kovanice odneti po celom svetu!
    Srbija neće zatvorit poglavlja 26 i 23 sve dok ne prizna da je i srpaki jezik hrvatski i dok ne makne ime hrvatskog izumitelja Tesle sa aerodroma. Toliko godina mržnje, toliko bolesnog svojatanja i propagande, a na kraju Tesla hrvatski izumitelj i hrvatski brend i na hrvatskom evru. Zato jer u EU nema svojatanja tuđeg. Bar je to pitanje sada rešeno....idemo dalje.
    Globalno zagrejavanje je sve jače i zato jadne države koje nemaju more, ni ribu, ni morake luke, ni milijarde od turizma, njih će biti sve više kako zagrejavanje raste, sem ako ne izbiju strašne Ozonske rupe... Ali interesantno, dok bi svi izbijali na tuđe more, Srbija sada nesme ni da mrdne, ni na to malo i jadno Kosovo, a ne na neko more, hrvatsko ili montenegrovsko ili šiptarsko? Maestralna Oluja i NATO bombardovanje ih naučili pameti i doveli ih u red 90ih, ma divno?
    Stručnjaci procenjuju da će Hrvati, kad uzmu evro sa Teslinim likom preko šahovnice, pored kojeg piše velikim slovima HRVATSKA (Da ti oči izbije), imati za 1,5-2 mlrd. E veću zaradu, jer će turisti lakše i brže trošit pošto neće morati da menjaju evre u kune ko do sada. Od ulaska u EU im zarada skočila sa 8-9 na 12 mlrd. E, a sada sa evrom od 12 skače na 14.
    (Evro, 12. avgust 2022 18:18)

    # Link komentara

  17. Nema laganja i mitova i teorija sada u 21veku pored jasne i egzaktne analize gena, a Evropska analiza (82 evropska instituta za genetiku po uzorku krvi građana) od 2009- 2013g je uništila sve srpske laži. Pokazala je da Srbi nisu narod jer imaju najšareniju kartu gena u Evropi, a po genima su 33% Južnosloveni-Hrvati(plavo) i 13% Severnosloveni(žuto) i zamislite vi to ČAK 20% Grci(svetlocrvena), a to je očito i razlog zašto su oni odvojeni pravoslavci sa Vizantijom dok su Hrvati i dalje ostali katolici sa Papom... "Srpska karta gena je najšarenija na svetu, to je đubrište gena od svih osvajača kroz istoriju"... brilliantmaps.com/the-genetic-map-of-europe/ Šta vi mislite, kako bi sada bilo da se nije desio raskol Crkve u 11veku, da smo i dalje svi ostali braća i papini katolici, ma pitate li se vi to nekada? Svi su ovde zapravo Hrvati i katolici, neki poturčeno Hrvatsko cvijeće, a neki popravoslavljeno Vizantijsko smeće?
    (21VEK, 12. avgust 2022 18:15)

    # Link komentara

  18. Ove sezine u RH radi preko 11000 Srba iz Srbije i 3000 iz RS...
    Hrvatska je od ulaska u EU postala za Srbe, ono šta je za njih Nemačka.
    Popis stanovništva pokazao da je u Hrvatskoj broj Srba pao na manje od 3%, a narodu ispiru mozak o iseljavanju Hrvata.
    Ukrajina konfiskuje rusku imovinu, onako ko Hrvati srpsku, a Savo Strbac reče da je Hrvatska konfiskovala 3,4 mlrd. E srpske imovine, ali nije rekao da je ratna šteta oko 40 mlrd. E.
    Prosečna plata u Hrvatskoj je 1022 evra, a ima i ZAKON po kojem je krivično delo ako se isplati minimalna plata manja od 500 evra, a sada traže da se to digne na 600 evra, šta je više od srpske prosečne plate.
    Jedina analiza iz 2013g provedena u Hrvatskoj je pokazala da Srbi donesu svake godine Hrvatima oko 650-700 mil. E, a šta je skoro ništa pored toga da zarade po sezoni do 12 mlrd. E. A zamislite kako bi sada bilo, da se nije ratovalo 90ih, koliko bi onda nosili, a i sada da nema ovog bolesnog širenja mržnje po Srbiji?
    (Dara iz Karlobaga, 12. avgust 2022 18:03)

    # Link komentara

  19. Mislim da je, kada se radi o seks-turizmu Beograd najjača destinacija u Evropi. Mada se to ne vodi zvanično ali mnogo turista u Beograd dolazi upravo zbog jeftinog provoda i jeftinih žena. Nažalost, tako je
    (Zacvo, 12. avgust 2022 18:01)

    # Link komentara

  20. Elvis.....e kad bi ti samo znao koliko privilegija imaju Branitelji, a i penziju u proseku 640 evra, šta je više od srpske prosečne plate.
    (Milezg, 12. avgust 2022 17:59)

    # Link komentara

  21. za ove sto pitaju za cenu: 30 evra za 20 minuta ili 50 evra za 30 minuta. dobijes sve sto hoces osim ako nekih bolesnih zelja imas. moze I to, ali se placa extra. npr za SM oko 50 % vise
    (gubitnik, 12. avgust 2022 16:49)

    A kol'ko je 2 sata? Pitam za druga, pošto on kaže da kad god pročita neko istraživanje na internetu koliko traje "normalan" seks, zaključi da je to oko 2 sata :)))


    Takodje legalizovati i kanabis. Samim tim sudovi i policija ce se rasteretiti
    (khamis, 12. avgust 2022 13:31)

    Nije problem da se legalizuje prodaja na malo, ali kako da leglaizuješ proizvodnju i promet na veliko?

    U Holandiji su recimo legalizovali prodaju na malo, dakle ako ti nađu 5 grama, onda je to valja OK.
    Ali, kad nađu lokalima koji vrše prodaju npr. 1 kilogram marihuane, onda im oduzmu, jer nemaju nikakve papire niti u knjigama dokaz kako su nabavili tu marihuanu. Dakle, ne gone ih krivično, nego im oduzmu isto kao što bi oduzeli alkohol koji nije nabavljen regularnim kanalima i za koji nije plaćen porez.

    E, sad, problem je što u Holandiji ne možeš legalno da uvezeš marihuanu na veliko niti da radiš distribuciju. Pa gde onda lokal da kupi 200 ili 500 grama marihuane da bi prodavao na malo? To nije moguće iako je registrovan za prodaju marihuane.

    Drugi problem tamo je što polako povećavaju krug oko škola gde prodaja nije dozvoljena, pa su mnogi lokali izgubili tu privilegiju, a imaju cilj da na kraju u Amsterdamu i ne bude više prodaje marihuane.
    (Veliki brat, 12. avgust 2022 17:55)

    # Link komentara

  22. Nego, gde se nalaze u Americi?
    Pitam za drugara, vozaca kamiona?
    (MarkoCheki, 12. avgust 2022 13:36)
    na svakoj velimoj kamionskom dizel pumpama i prenoćišrem ima ih svuda u svakakvih muški i ženski po volji
    (Ventura101Freeway, 12. avgust 2022 17:31)

    # Link komentara

  23. Pera Srbin........Posle ulaska u EU brzo je Hrvatska za Srbe postala ono šta je za njih Nemačka, a gde će im tek biti kraj kad uzmu evro? A ne uzima se evro, samo tako! EU je procenila da je hrvatska ekonomija dovoljno jaka i odobrila je Hrvatskoj prelazak na Evro od 1.1.2023g. OVO NIJE DOBRO! Kad gazda ustaša dođe sa duplo većom platom na splavove i jeftine srpkinje i na linije belog i to sa svojim evrima, na kojima je Tesla, svi će ga prepoznati i to će biti nasilje i HAOS!!! Do sada im je bilo lako, samo su bacali tursko bre na sve strane i to je to...ma KATASTROFA! Gde će susjedima biti kraj kad uzmu evro, a sada imaju duplo veće plate i za čak 7 mlrd. E veći BDP, a ne da ga stigo AV? Evro na kojem je Nikola Tesla preko šahovnice i pored kojeg piše, velikim slovima da ti oči izbije, HRVATSKA! Srpska banka uzalud kukala Evropi, zato jer tamo nema svojatanja tuđeg, ni vina, ni zelja, ni izumitelja. Tesla je hrvatski izumitelj iz Smiljana, koje god vere i nacije i boje kože bio, Hrvatska ga svetu dala i zato je na hrvatskom evru i hrvatski je brend i. Kakve veze ima Tesla sa Srbijom? Posetio je JEDANPUT u životu? Tesla i Smiljani su hrvatski jer je Oluja oduvala plan da budu srpski i.
    (Evro, 12. avgust 2022 14:20)

    Zreo si za lecenje.
    (KK, 12. avgust 2022 17:24)

    # Link komentara

  24. ovaj Evro ili troluje ili je stvarno za posmatranje....
    (her Žika, 12. avgust 2022 17:07)

    # Link komentara

  25. evro, pisan ti se i na istoriju i na evro i na standard. nauci nesto, tesla je ridjen kao srbin u austriskom carstvu dje ste vi bili konjusari. otimanje tudjeg vam je u krvi, tako pravite istoriju niod cega. zar te nije sramota za te sve izmisljene kraljeve bez groba i zaduzbine. a da je tako dobro kod vas nebi godisnje sedamdeset hiljada iliti tisuca bjezalo iz lijepe tvoje. vama je jedina utjeha sto srbija nije u evropskoj uniji a to sto ste tamo najjadniji nema veze.
    (pajo, 12. avgust 2022 17:06)

    # Link komentara

  26. za ove sto pitaju za cenu: 30 evra za 20 minuta ili 50 evra za 30 minuta. dobijes sve sto hoces osim ako nekih bolesnih zelja imas. moze I to, ali se placa extra. npr za SM oko 50 % vise
    (gubitnik, 12. avgust 2022 16:49)

    # Link komentara

  27. Najsladja je braniteljska guza za 100 kuna
    (Elvis, 12. avgust 2022 16:39)

    # Link komentara

  28. Lepo pise nije prostitucija ako nema izbor, nego zbog siromastva. Znaci silovanje za pare.
    (Lemmi, 12. avgust 2022 16:32)

    # Link komentara

  29. Ironija je u tome šta se na Jadranu najviše prostituišu Srpkinje iz RS.
    (Banja Luka, 12. avgust 2022 16:30)

    # Link komentara

  30. Turci ujci palci niko ne komentarise majorku jer niko nema pare da ode
    (Sfrfarma, 12. avgust 2022 16:29)

    # Link komentara

  31. UŽAS U SRBIJI! Maloletne Srpkinje se prostituišu za jogurt i burek.
    (Net, 12. avgust 2022 16:28)

    # Link komentara

  32. Vecito u minusu......posebno u plati, Hrvatima je plata duplo veća, oni ti dolaze na splavove i jeftine srpkinje, a ne Hrvatice šta ti obrćeš priču. Znaš li ti koliko je festivala na tolikoj obali celo leto? Znaš li ti da je Hrvatska najveća nautička zemlja na svetu, sa najviše jahti?
    (Net, 12. avgust 2022 16:25)

    # Link komentara

  33. @Evro: A da ti prvo naučiš da li ćeš da pišeš ekavski ili ijekavski i da koristiš hrvatske izraze kad pišeš hrvatski, a srpske kad pišeš srpski. Iako su to u stvari isti jezici, ne može da se meša sve zajedno. Ali ti ne znaš ni te male razlike, a hoćeš ovde da se praviš važan. Bedno.
    (Zagor, zvezdarski, 12. avgust 2022 16:16)

    # Link komentara

  34. Školarke se prostituišu za bonove za mobitel.
    (Dalmatinac, 12. avgust 2022 16:12)

    # Link komentara

  35. Pogledajte samo po netu sta se dogadja po Pragu. Tamo je tek haos.
    (Sinak, 12. avgust 2022 16:01)

    # Link komentara

  36. @Evro ne postoje lekovi dovoljno jaki za tvoju bolest, mada se ustastvo najbolje leci na Ovcari!
    (I1, 12. avgust 2022 15:55)

    # Link komentara

  37. Popularni beogradski splavovi i splavuše s pačijim kljunom. Pola Istambula se mresti po Beogradu
    (Pera Srbin, 12. avgust 2022 13:59)

    Pa sta? To je jedan krug riba koji se svako vece vrti tamo, ne vidim kako to ugozava normalne ljude i sta im smeta. A sirotinja sto pati za starletama i golje sto uopste tamo idu i nabijaju sebi frustracije...srce mi se cepa. Nek manje gledaju pornice, mogu da odu da beru maline pa nek tamo nadju neku.
    Opsesija pacijim kljunovima, splavovima i splavarusama muka mi je vise cim nekog upoznas pocne o tome. Kompleksasi
    (koga briga, 12. avgust 2022 15:30)

    # Link komentara

  38. @evro

    Cim se ti mili toliko upinjes da to dokazes, mrka kapa.

    Lepo je sto priznajete da ste zapravo Srbi ili ste Hrvati pravoslavci (kako i otkud to)?
    (Fiki, 12. avgust 2022 15:30)

    # Link komentara

  39. Beograd je idavno to posao samo necemo da kazemo istinu stranci ovde dolaze radi sexa
    (miki, 12. avgust 2022 14:13)

    Prijatelju svuda ti je to, mislis da ljudi idu na tajland,dubai,dominikanu itd zbog ''prelepih plaza''. Ako imas svuda mozes da dobijes sta zelis.
    Normalno lokacija diktira cenu. Tamnoputa je ovde egzotika pa kosta a u Africi obrnuto.
    (king, 12. avgust 2022 15:28)

    # Link komentara

  40. A elitna prednjači u Beogradu i pratecim destinacijama.. ( Dubai, C. Gora.. )
    (Sumadinac,

    Krizno doba, nezapamceno od potopa na ovamo. Dovoljno je reci da grofice idu u Dubai da tezgare.
    (Krle, 12. avgust 2022 15:27)

    # Link komentara

  41. Шпанија је одавно Содома и Гомора али узети Палму као пример проституције поред демонизоване Барселоне је потпуно смешно.
    (Bellator, 12. avgust 2022 15:16)

    # Link komentara

  42. samo dubai porta potty, kavijar i konjic grbonjic
    (drt, 12. avgust 2022 15:09)

    # Link komentara

  43. euro
    girls
    escort

    Legalizujte vise, pasce i cena i drzava ce zaradjivati. Ko hoce ima i moze ionako koristi usluge kad hoce.
    (esco, 12. avgust 2022 14:51)

    # Link komentara

  44. (Net)Pa to što mi dobijamo besplatno u Srbiji vi to u Hrvatskoj morate da platite.Dok bogati Hrvati i stranci je.. po jahtama ostali Hrvati gledaju sa obale i navijaju.I Hrvatice u Srbiji to rade besplatno kad dodju na provod(muz.festivali,splavovi,koncerti)
    (Večito u minusu, 12. avgust 2022 14:51)

    # Link komentara

  45. deru tuci po bg-u
    jace nego za vreme dahija
    (wer, 12. avgust 2022 14:49)

    # Link komentara

  46. @Net
    Hrvatice u Bugarskoj i Rumuniji. Po NATO standardu za NATO.
    (piloti eurofajtera, 12. avgust 2022 14:48)

    # Link komentara

  47. (Srdjan)Svašta kod vas u Hrvatistanu!
    (Večito u minusu, 12. avgust 2022 14:41)

    # Link komentara

  48. Koja je cena?
    (Rodic, 12. avgust 2022 14:33)

    # Link komentara

  49. Pre par godina su bili naslovi da se Srpkinje po Srbiji prostituišu za burek i jogurt.
    (Inače, 12. avgust 2022 14:21)

    # Link komentara

  50. Pera Srbin........Posle ulaska u EU brzo je Hrvatska za Srbe postala ono šta je za njih Nemačka, a gde će im tek biti kraj kad uzmu evro? A ne uzima se evro, samo tako! EU je procenila da je hrvatska ekonomija dovoljno jaka i odobrila je Hrvatskoj prelazak na Evro od 1.1.2023g. OVO NIJE DOBRO! Kad gazda ustaša dođe sa duplo većom platom na splavove i jeftine srpkinje i na linije belog i to sa svojim evrima, na kojima je Tesla, svi će ga prepoznati i to će biti nasilje i HAOS!!! Do sada im je bilo lako, samo su bacali tursko bre na sve strane i to je to...ma KATASTROFA! Gde će susjedima biti kraj kad uzmu evro, a sada imaju duplo veće plate i za čak 7 mlrd. E veći BDP, a ne da ga stigo AV? Evro na kojem je Nikola Tesla preko šahovnice i pored kojeg piše, velikim slovima da ti oči izbije, HRVATSKA! Srpska banka uzalud kukala Evropi, zato jer tamo nema svojatanja tuđeg, ni vina, ni zelja, ni izumitelja. Tesla je hrvatski izumitelj iz Smiljana, koje god vere i nacije i boje kože bio, Hrvatska ga svetu dala i zato je na hrvatskom evru i hrvatski je brend i. Kakve veze ima Tesla sa Srbijom? Posetio je JEDANPUT u životu? Tesla i Smiljani su hrvatski jer je Oluja oduvala plan da budu srpski i.
    (Evro, 12. avgust 2022 14:20)

    # Link komentara

  51. A elitna prednjači u Beogradu i pratecim destinacijama.. ( Dubai, C. Gora.. )
    (Sumadinac, 12. avgust 2022 14:16)

    # Link komentara

  52. Beograd je idavno to posao samo necemo da kazemo istinu stranci ovde dolaze radi sexa
    (miki, 12. avgust 2022 14:13)

    # Link komentara

  53. Srbi, pazite na braću i sestre i mamice, da vam ne kažu da idu da rade i konobare u Hrvatskoj... Republikars Srpkinje najtraženije za se*s na jahtama Jadrana! Prostitucija u jeku sezone na hrvatskom primorju.
    (Net, 12. avgust 2022 14:05)

    # Link komentara

  54. kakve su cene?
    (Alamunja, 12. avgust 2022 14:03)

    # Link komentara

  55. Popularni beogradski splavovi i splavuše s pačijim kljunom. Pola Istambula se mresti po Beogradu
    (Pera Srbin, 12. avgust 2022 13:59)

    # Link komentara

  56. prava žena...
    (Nishki, 12. avgust 2022 13:48)

    # Link komentara

  57. Kijev?!?
    (R.I.P. Eurosong, 12. avgust 2022 13:47)

    # Link komentara

  58. Kod nas je legalno biti ratni zločinac, štiti te država i slikaju ti murake, zato treba legalizovati i prostituciju.
    (Srđan, 12. avgust 2022 13:45)

    # Link komentara

  59. Nego, gde se nalaze u Americi?
    Pitam za drugara, vozaca kamiona?
    (MarkoCheki, 12. avgust 2022 13:36)

    # Link komentara

  60. Legalizovati prostituciju po uzoru na Nemačku, Austiju, Švajcarsku , Holandiju, Madjarsku… Takodje legalizovati i kanabis. Samim tim sudovi i policija ce se rasteretiti
    (khamis, 12. avgust 2022 13:31)

    # Link komentara