1. Samo vakcina putnika spašava.
    Pola sveta bolesno od "novog" soja, a oni se nisu ni udostojili bar da slazu da imaju novu vakcinu, bolju vakcinu, napredniju vakcine, "2nd gen" ili tako nesto glupo. Ne! Oni vam jasno stavljaju do znanja da ste prevareni, da nemate pravo na izbor i da je sve sto treba, da se, kako kaze struka, naviknete na redovnu imunizaciju protiv pandemijske pošasti. E pa gospodo čestitam uspeli ste coveka da pretvorite u majmuna, a Darvin nije uspeo obrnuto da dokaže.
    Pozdrav i sta reci nego navali narode, bez vakcine nema života, teorija evolucije II
    (Petar, 26. januar 2022 21:44)

    # Link komentara

  2. kao vakcinisana osoba, nakon što smo in vivo videli da vakcinacija ne daje očekivane rezultate, mogu da kažem da su sve ove propusnice i mere koje donose EU birokrate, najobičnija svinjarija koja nema nikakvu opravdanost.
    (znalac, 26. januar 2022 05:51)

    # Link komentara

  3. Vakcine su izgubile smisao. Trebale su da nas zaštite od oboljevanja, a ne da nam obezbedjuju slobodu kretanja.
    (mina335, 25. januar 2022 11:53)

    # Link komentara

  4. Ma što na 6 mjeseci.., neka stave da svaki put kad predješ granicu,udješ u lokal ili trgovinu,..., primiš vakcinu. Pa možda i to ne bi bilo dovoljno, opet bi rekli da su krivi oni koji hodajo premalo u trgovine i kafiće pa su primili premalo vakcine.
    (Aco, 25. januar 2022 11:36)

    # Link komentara

  5. Upravo tako … vaksovani imaju privilegije , koje se gube onog momenta kad iscuri 6 mjeseci od poslednje doze! I sta sad, da se bodemo 2-3 puta godisnje samo da bih putovao… Nonsens!!!
    (pina kolada, 25. januar 2022 10:43)

    # Link komentara

  6. Zdrav covek najveci problem danasnjice, sta se desilo sa svetom, kad smo zaspali? Drugarica pre neki dan otisla u Pariz POZITIVNA ali koga briga kad ima dva fajzera?
    (slobi, 25. januar 2022 10:36)

    # Link komentara