Seničić: "Borili su se koliko su mogli"; "Nadam se da će putnici biti obeštećeni"

Turistička agencija Kompas Tourism & Travel DOO sa sedištem u Novom Sadu lane je otišla u stečaj, u toku je postupak oduzimanja licence, a oštećeni putnici bi prema rečima direktora Nacionalne asocijacije turističkih agencija Aleksandra Seničića trebalo da se jave stečajnom upravniku i podnesu zahtev za obeštećenje iz stečajne mase.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Za cega ovaj covek prima platu....
  (Brigate Rosse, 19. januar 2022 16:32)

  On prima platu da bi štitio interese turističkih agencija, između ostalih i interese agencija koje ne vraćaju pare ljudima koji su uplatili aranžmane, a iste nisu iskoristili. Meni je takođe antipatičan lik, ali izgleda da svoju platu pošteno zarađuje.
  (glupson, 19. januar 2022 20:29)

  # Link komentara

 2. Mene interesuje ko drzi ovo Seničića, ništa čovek nije uradio ni za turiste ni za agencije, zašta prima platu? Vrati pare i odlazi
  (Kragujevac, 19. januar 2022 20:15)

  # Link komentara

 3. Ovaj čovek je na ovoj funkciji još od sredine 19.veka.
  (Logično, 19. januar 2022 18:49)

  # Link komentara

 4. @pljuvac svih stilova,kao otpusteni radnik jedne od agencija mogu da ti kazem da tvog novca nema, agencija zivi samo od aranzmana,nema drugi prihod, i od njih se isplacuju plate porezi dorpinosi polise zakupi lokala struja voda... i agencije su to sve morale da placaju, nije im to oprosteno. i dok je te love bilo par meseci se trosilo. kad je nestalo svi smo otpusteni, kompas je jedini odlucio da casno ode ostali - kao ta agencija gde su tvoje pare se jos bore i koprcaju. da su morali da vracaju sada pare skoro sve bi u stecaj otisle.. tako da te razumem skroz ali savet moj ti je da probas vaucer da iskoristis, prepordas, bilo sta, samo ne cekaj god dana jer ova naplata od osiguranja je pakao
  (ns, 19. januar 2022 18:29)

  # Link komentara

 5. Nadaš se? Omogućili ste svim agencijama vaučere, pa ih još i produžili, a sada se “nadate” da će ih obeštetiti. Pljačka nevidjenih razmera!
  (Novosadjanin, 19. januar 2022 18:01)

  # Link komentara

 6. Slobodno u stečaj. Baš je Srbiji potrebno stotine turističkih agencija i sve rade i kradu. Na zapadu postoji pet agencija i sve je kontrolisano i nema ovakve tuge.
  (Dejan, 19. januar 2022 17:55)

  # Link komentara

 7. Sta reci kada u tuzilastvu vise od 8 godina stoje neobradjene i sklonjene tuzbe preko 20 ostecenih.U pitanju jeCFC Krstarenja iz Beograda predstavnistvo slovenacke firme.Uzese ljudi pare i odose ovi u tuzilastvu-nista.Ama bas nista.
  (Zoran, 19. januar 2022 17:41)

  # Link komentara

 8. Kad ovog vidim vise mi je muka. Volim da putujem i širim vidike u pogledu na svet. Ovom Grcka sela i outlet turizam. Samo izvestaji kako preci granicu a da vas ne testiraju, gde ići bez testa, aman. Lave kad ce oni koji su ostali bez aranžmana dobiti pare to ti radi, ne reklamiraj Grčki i Turski turizam. Ne izveštavaj u Junu kako si prešao granicu smekeru lažni, nego kako da sebvrate pare šta si uradio za ljude koji nisu uspeli da naplate ne iskorišćene aranžmane.
  (sremaca, 19. januar 2022 17:18)

  # Link komentara

 9. Najlepša putovanja i najbolje utiske o agenciji. Šteta.
  (lola, 19. januar 2022 16:47)

  # Link komentara

 10. Jednom sam išla u Tursku
  sa agencijom čiji je vlasnik Seničić.
  I nikada više.
  (emmilia, 19. januar 2022 16:36)

  # Link komentara

 11. Za cega ovaj covek prima platu....
  (Brigate Rosse, 19. januar 2022 16:32)

  # Link komentara

 12. Vise od 2 godine mi drzi pare Oktopod agencija. Dobili ste pare od mene i devojke, sta ste uradili sa tim parama, kad mi nismo otisli na letovanje, a otkazali ste isto puno pre zakazanog datuma. Dakle, niste kupili tim parama aviokarte, niti ste uplatili nas smestaj. Neko je od vas spickao te pare, a sad mi trpimo. U zamenu nam nudite smestaje koji su po znatno visim cenama, a ako nam se to ne svidja, terate nas da cekamo do 2023.. Namerno pomeraju termin, ne bi li narod prelomio pa iskoristio vaucer.
  (Pljuvac svih stilova, 19. januar 2022 16:13)

  # Link komentara