Dve najpopularnije jesenje destinacije među srpskim turistima

Jesenja sezona već traje, a nas je zanimalo koje su destinacije su trenutno najtraženije. U razgovoru sa predstavnicima nekoliko turističkih agencija, zaključili smo da najveće interesovanje vlada za Tursku i Egipat.

Izvor: B92, Aleksandra Vušković
Pošaljite komentar
  1. Moja lista najboljih gradova meni lično u Evropi, od ovih većih: London, Madrid, Rim, Pariz, Barcelona, Istanbul… Ovde ne ubrajam veliki broj izuzetno lepih relativno manjih mesta kao npr Venecija, Firenca, Monako, Amsterdam, Marsej… Većina ovih je čak i i dometu autom iz Srbije, ali nekako Evropljanima nije to navika da se tako baš vozikaju Evropom na žalost.
    (Los Angeles, 21. oktobar 2021 15:34)

    # Link komentara

  2. Najpopularnije jer agencije nisu kreativne. Vakcinisani nemaju nikakve prepreke pa trebalo agencije da se vrate sa aranzmanima za Spaniju, Francusku...
    (milan, 21. oktobar 2021 15:32)

    # Link komentara

  3. Istambul ima par spotova koji su interesantni ali kao grad nije lep. Rim je već druga priča a najlepši grad je Amsterdam.
    (Basel, 21. oktobar 2021 14:35)

    # Link komentara

  4. Opet Istanbul?
    (NikolaBg, 21. oktobar 2021 14:33)

    # Link komentara

  5. Istanbul je zaista prelep, nije ni čudo što je toliko posećen. A Rim videćete da će već brzo se vratiti na staro, ljudi su željni putovanja!
    (Aki, 21. oktobar 2021 12:54)

    # Link komentara