1. Kakva simbolika. Kosovo mu liči na duha a Srbija bez Kosova na dinosaurusa. Znamo da su dinosaurusi izumrli, dakle nas bez Kosmeta čeka isto što i dinosauruse. Hm...
    (Dixy, 21. septembar 2021 07:29)

    # Link komentara

  2. Mene Srbija uvek podsećala na čoveka koji stopira.
    (Perperius, 20. septembar 2021 23:37)

    # Link komentara

  3. Bez uvrede i sam radim u Austriji i znam da nema firmi u Štajerskoj gde nema Hrvata iz Međimurija jednog od bogatijih krajeva Hrvatske, o Slovencima da i ne govorim hoću da kažem da je i kod vas daleko od idealnog, nažalost.
    (Zastava101Specijal, 20. septembar 2021 10:57)
    Ti iz Međimurja su radili u Austriji još za vrijeme Jugoslavije jer skoro, pa mogu iz Međimurja na posao, pa kući.
    Nitko ne tvrdi da je kod nas idealno, ali nije ni katastrofa kako neki prikazuju.
    (mario, 20. septembar 2021 20:11)

    # Link komentara

  4. Evo opet komentatora iz Hrvatske koji su se "razmahali" sa svojom statistikom. Hrvatska je turisticka zemlja i to je jedini razlog sto je njena ekonomija statisticki "jaca" od ekonomije Srbije. Medjutim, jedno je statistika, a sasvim drugo je cinjenica, da Srbija bez EU fondova, ne samo da uspeva da se oporavi u ekonomskom smislu, i to posle svega sto je "prozivela" 90-ih, nego uspeva da sustigne ili se pak izjednaci sa onima, kojima su turizam i sapripadne delatnosti po mnogo cemu, kljucna privredna grana, a povrh svega visoko su zavisni od EU pomoci. E to je sustina, i tu nikakva statistika ne pomaze.
    (ketiS, 19. septembar 2021 23:43)

    Činjenica je da od pomoći EU ovise i Poljska,Mađarska,Grčka,Italija,Španjolska itd itd to si zaboravila.Uostalom Hrvatska kao punopravna članica EU ima pravo na sve ono kao punopravna članica EU i ne znam što je tu sporno?osim što vas to muči što i Srbija ne dobija toliko,ali Srbija nije članica EU i čak dobija puno kao kandidat.
    Što se tiče statistike,pa i vi se pozivate na statistiku,a brojke kažu Per Capita HR 14.000 usd,a Srbija 7.000 usd i to su brojke.
    Nadam se da si gledala jučer NG od 21 sat do ponoći.
    (mario, 20. septembar 2021 14:43)

    # Link komentara

  5. @Народ Šta fali Bjelorusiji?! Jel to retoričko pitanje? Ma, ništa im ne fali, osim ozbiljnih kršenja ljudskih prava, primjene nasilja nad prosvjednicima, zastrašivanja i represije, pa do jedinog europskog diktatora Lukašenka! Nije istina da Slaveni katolici mrze pravoslavne Slavene, ja osobno volim i Makedonce, Ukrajince, Bugare, a nikad nisam imao ništa ni protiv Crnogoraca.
    (Oliver, 20. septembar 2021 12:07)

    # Link komentara

  6. Evo opet komentatora iz Hrvatske koji su se "razmahali" sa svojom statistikom. Hrvatska je turisticka zemlja i to je jedini razlog sto je njena ekonomija statisticki "jaca" od ekonomije Srbije. Medjutim, jedno je statistika, a sasvim drugo je cinjenica, da Srbija bez EU fondova, ne samo da uspeva da se oporavi u ekonomskom smislu, i to posle svega sto je "prozivela" 90-ih, nego uspeva da sustigne ili se pak izjednaci sa onima, kojima su turizam i sapripadne delatnosti po mnogo cemu, kljucna privredna grana, a povrh svega visoko su zavisni od EU pomoci. E to je sustina, i tu nikakva statistika ne pomaze.
    (ketiS, 19. septembar 2021 23:43)
    Dakle opet pišeš ono što nisu činjenice.
    Dakle nema tu statistike koja laže već brojevi su takvi da je Per Capita HR 14.000$,a SR 7.000$ i to kaže svjetska banka.
    Drugo tromjesečje rast BDP-a Hrvatske 16,1% dakle gdje nema velikog udjela turizma.
    Kažeš zavisni smo od pomoći EU, pa onda je po tome svaka članica EU zavisna od pomoći EU, ali to je pravo Hrvatske da kao članica EU dobije što joj pripada jer Hrvatska i uplaćuje u zajedničku kasu EU, a kažeš da Srbija ne dobija pomoć od EU, e pa to nije istina malo bolje provjeri koliko dobija Srbija za razne projekte i da bitno je ono da Srbija nije članica EU niti uplaćuje u proračun EU,a dobija iz fondova EU npr dobit će 700 milijuna eura za prugu.
    Agencija Standard & Poor's potvrdila je u petak investicijski rejting Hrvatske BBB-/A-3, uz stabilne izglede,a rast BDP-a na 6,5%,a moguće i 7%.
    I to sve kažu drugi da ne bi bilo da HR izmišlja.
    (mario, 20. septembar 2021 11:24)

    # Link komentara

  7. Odbij i Norveškoj naftu, odbij svakoj državi njen glavni adut prihoda...
    U rangu komentara da Amerika nema NBA, najjača je Evroliga!
    (No1e, 19. septembar 2021 21:24)
    Slabe vajde za ostatak hrvatske od toga u tome je poenta, onaj iz Osijeka ili Siska ako nema fabrike džaba mu more.
    (Zastava101Specijal, 20. septembar 2021 10:59)

    # Link komentara

  8. Dakle nekoliko ispravki nije desetak milijuna turista već 20 milijuna.
    Drugo tromjesečje rast BDP-a Hrvatske 16,1% za usporedbu Srbija 13,4% ,a u drugom tromjesečju nema velikog utjecaja turizma.
    Standard & Poor's potvrdila je u petak investicijski rejting Hrvatske BBB-/A-3, uz stabilne izglede i podigla procjenu rasta BDP-a na 6,5% , rast Srbije možda će biti 7%.
    I da zašto bi se mi odrekli turizma i što je tu loše što zarađujemo na turizmu.
    Da naravno sva sreća, pa vi ne idete raditi van, pa vas nema po Irskoj, Islandu, ali naravno otvaraju kod vas tvornice to im je jeftinije.
    (mario, 19. septembar 2021 22:46)
    Bez uvrede i sam radim u Austriji i znam da nema firmi u Štajerskoj gde nema Hrvata iz Međimurija jednog od bogatijih krajeva Hrvatske, o Slovencima da i ne govorim hoću da kažem da je i kod vas daleko od idealnog, nažalost.
    (Zastava101Specijal, 20. septembar 2021 10:57)

    # Link komentara

  9. Neko mu je podvalio lažne granice Srbije... Bolje neka proveri u UN.
    (W.Wallace, 20. septembar 2021 08:39)

    # Link komentara

  10. Albanci pođoše ko kondom hahahahahaha.
    (NikolaBg, 20. septembar 2021 08:28)

    # Link komentara

  11. Kakva vest, pazi sad se pridaje znacaj i misljenju struke jutjuber
    (shpanac, 20. septembar 2021 08:01)

    # Link komentara

  12. Bas mi je drago sto ovoliko Hrvata čita jedan srpski portal, mene lično njihovi ne zanimaju :-)
    (Zoran, 19. septembar 2021 14:54)

    A trebalo bi da te zanimaju. Uvek je dobro znati sta neprijatelj prica, pise, priprema, misli...
    (Nikola PO, 19. septembar 2021 16:41)

    Srbi Hrvate ne smatraju neprijateljem.
    Mržnja prema drugim narodima u Srbiji ne postoji. Srbi imaju svoj nacionalni identitet, postoje i postojali su. Većina vas mrzi Srbe zato što samo postojanje Srba negira vašu izmišljenu istoriju. I vi se borite protiv samih sebe i zadojeni ste mržnjom. Srbiji od vas ne treba ništa a vi šta ste oteli od Srba mi ne tražimo nazad.
    (Svinjar, 20. septembar 2021 07:28)

    # Link komentara

  13. Odbij i Norveškoj naftu, odbij svakoj državi njen glavni adut prihoda...
    U rangu komentara da Amerika nema NBA, najjača je Evroliga!
    (No1e, 19. septembar 2021 21:24)

    I onda "naidje" gospodja Korona...
    Nema NBA, nema turzima, nema para...
    :-)
    (Brzi, 20. septembar 2021 07:02)

    # Link komentara

  14. Odbij od rusije izvoz nafte i plina, odbij od nizozemske izvoz poljop prizvoda (30 mlrd) , odbij od beca mil turista mjesecno, ...
    Odbij od srbije ljudski rad koji jeftino iznajmljujete strancima uz obiöate poticaje (pumpajuci tako bdp na beskoristan nacin) ......
    (Igor Sulic, 20. septembar 2021 06:46)

    # Link komentara

  15. Један од глупљих видеа.
    (Petar Petrović, 20. septembar 2021 06:13)

    # Link komentara

  16. Evo opet komentatora iz Hrvatske koji su se "razmahali" sa svojom statistikom. Hrvatska je turisticka zemlja i to je jedini razlog sto je njena ekonomija statisticki "jaca" od ekonomije Srbije. Medjutim, jedno je statistika, a sasvim drugo je cinjenica, da Srbija bez EU fondova, ne samo da uspeva da se oporavi u ekonomskom smislu, i to posle svega sto je "prozivela" 90-ih, nego uspeva da sustigne ili se pak izjednaci sa onima, kojima su turizam i sapripadne delatnosti po mnogo cemu, kljucna privredna grana, a povrh svega visoko su zavisni od EU pomoci. E to je sustina, i tu nikakva statistika ne pomaze.
    (ketiS, 19. septembar 2021 23:43)

    # Link komentara

  17. Odbij 15 milijardi koje desetak miliona turista donese u Hrvatsku pa će ti biti jasno, inače sama privreda Hrvatske bukvalno ne postoji, kada na birou rada sakupe par hiljada nezaposlenih samo zamole Kurza i Merkel i eto njih tamo i problem rešen.
    (Zastava101Specijal, 19. septembar 2021 19:46)
    Dakle nekoliko ispravki nije desetak milijuna turista već 20 milijuna.
    Drugo tromjesečje rast BDP-a Hrvatske 16,1% za usporedbu Srbija 13,4% ,a u drugom tromjesečju nema velikog utjecaja turizma.
    Standard & Poor's potvrdila je u petak investicijski rejting Hrvatske BBB-/A-3, uz stabilne izglede i podigla procjenu rasta BDP-a na 6,5% , rast Srbije možda će biti 7%.
    I da zašto bi se mi odrekli turizma i što je tu loše što zarađujemo na turizmu.
    Da naravno sva sreća, pa vi ne idete raditi van, pa vas nema po Irskoj, Islandu, ali naravno otvaraju kod vas tvornice to im je jeftinije.
    (mario, 19. septembar 2021 22:46)

    # Link komentara

  18. @Oliver-Шта фали Белорусији? Њима странци не пишу законе, одређују пензије. Они су слободни Словени(колико је то могуће да буду). Интересантно како Словени католици и муслимани имају алергију на православне Словене.. То јесте да Православље једино држи материјално доказивим постојање Словена ал опет... Толика количина аутошовинизма није здрава... Ја се надам да Срби не висе по Хр. медијима...
    (Народ, 19. septembar 2021 22:37)

    # Link komentara

  19. Svaka cast. I to isticanje i davanje znacaja manjinskom narodu, nece vas oprati od jama u koje ste bacali Srbe, nece obrisati Jasenovac, niti 300 hiljada proteranih Srba ...

    Srbija ako udje u EU, stavice Jasenivacki cvet, da cela Evropa gleda vasu sramotu.
    (neko ko zna, 19. septembar 2021 16:59)
    Dobro si napisao ako uđe ikada u EU.
    A ako uđe vjerojatno će poraditi da te dodatno školuje,pa da savladaš gramatikom.
    (mario, 19. septembar 2021 22:34)

    # Link komentara

  20. za Srbiju, mi ionako zaostajemo ali bas toliko... 😄
    (Nije ni cudo, 19. septembar 2021 22:08)

    # Link komentara

  21. Odbij 15 milijardi koje desetak miliona turista donese u Hrvatsku pa će ti biti jasno, inače sama privreda Hrvatske bukvalno ne postoji, kada na birou rada sakupe par hiljada nezaposlenih samo zamole Kurza i Merkel i eto njih tamo i problem rešen.
    (Zastava101Specijal, 19. septembar 2021 19:46)

    Odbij i Norveškoj naftu, odbij svakoj državi njen glavni adut prihoda...
    U rangu komentara da Amerika nema NBA, najjača je Evroliga!
    (No1e, 19. septembar 2021 21:24)

    # Link komentara

  22. Ništa ti ne brini, kad mi uđemo u EU moći će Tesla gde mi hoćemo. Inače nemam ništa protiv što ga Hrvatska stavlja na kovanice, lepo je što poštuje najvećeg Srbina.
    (GoranH, 19. septembar 2021 20:11)

    Vidi se da ste još u svakom pogledu daleko od EU, ne čak možeš shvatiti ni kako funkcionira. Nems veze, za još 10god možda budete na tom nivou, za sad se ipak držite Bjelorusije i takvih... Lijep pozdrav iz Hrvatske (EU)!
    (Oliver, 19. septembar 2021 21:23)

    # Link komentara

  23. Srbija (mapa) podseca na krompir a Hrv na piranu
    (Josh jedan komentator, 19. septembar 2021 21:12)

    # Link komentara

  24. Slovenija na kokosku
    (Vf, 19. septembar 2021 21:10)

    # Link komentara

  25. Kako je moguće da duplo manja Hrvatska i posle 2/3 porušene i obnovljene zemlje, već 30g ima veći BDP od Srbije(A tek plate i penzije), a da za to svi srpski mediji ćute, iako Vučić već 2g ispire narodu mozak da ga stiže, a neće ga stići dok je živ... MATEMATIKA JE NEUMOLJIVA Aleksandar Vučić tvrdi da će Srbija prestići Hrvatsku po BDP-u. Možda i hoće krajem ovog stoljeća, ako mi ne budemo radili ništa.
    (Hrvatska kao zmaj, 19. septembar 2021 16:30)
    Odbij 15 milijardi koje desetak miliona turista donese u Hrvatsku pa će ti biti jasno, inače sama privreda Hrvatske bukvalno ne postoji, kada na birou rada sakupe par hiljada nezaposlenih samo zamole Kurza i Merkel i eto njih tamo i problem rešen.

    @(Zastava101Specijal,

    Hrvatska je i bez EU bila bogatija i od tada mnogih novih EU zemalja...Kakav Kurz, Merkel..?

    Odbij tako i od Beča milijarde eura od turizma i dobiti ćeš-Beograd.

    Jasno ti je valjda da pišeš gluposti.
    (Damir, 19. septembar 2021 20:52)

    # Link komentara

  26. Drzava Kosovo i jeste duh.Ne postoji!
    (Ena, 19. septembar 2021 20:22)

    # Link komentara

  27. @GoranH Pričaš gluposti! Hrvatska stavlja Teslu na kovanice, to je završena priča i Srbija tu ne može ništa! Ne postoje novčanice € sa likovima ljudi na njima, to se može samo na kovanice stavljati! Osim toga, zašto ga Hrvatska ne bi stavila?!
    (Oliver, 19. septembar 2021 14:14)

    Ništa ti ne brini, kad mi uđemo u EU moći će Tesla gde mi hoćemo. Inače nemam ništa protiv što ga Hrvatska stavlja na kovanice, lepo je što poštuje najvećeg Srbina.
    (GoranH, 19. septembar 2021 20:11)

    # Link komentara

  28. Jermenija i Azerbejdzan nisu u Evropi.
    (Jan Horowitz, 19. septembar 2021 19:58)

    # Link komentara

  29. SFRJ me je kao klinca podsećala na slupanog Stojadina.
    (Zastava101Specijal, 19. septembar 2021 19:47)

    # Link komentara

  30. Kako je moguće da duplo manja Hrvatska i posle 2/3 porušene i obnovljene zemlje, već 30g ima veći BDP od Srbije(A tek plate i penzije), a da za to svi srpski mediji ćute, iako Vučić već 2g ispire narodu mozak da ga stiže, a neće ga stići dok je živ... MATEMATIKA JE NEUMOLJIVA Aleksandar Vučić tvrdi da će Srbija prestići Hrvatsku po BDP-u. Možda i hoće krajem ovog stoljeća, ako mi ne budemo radili ništa.
    (Hrvatska kao zmaj, 19. septembar 2021 16:30)
    Odbij 15 milijardi koje desetak miliona turista donese u Hrvatsku pa će ti biti jasno, inače sama privreda Hrvatske bukvalno ne postoji, kada na birou rada sakupe par hiljada nezaposlenih samo zamole Kurza i Merkel i eto njih tamo i problem rešen.
    (Zastava101Specijal, 19. septembar 2021 19:46)

    # Link komentara

  31. Halo Bing Trojedna Kraljevina! U tom slučaju su bile regije, i to hrvatske regije, oduvijek, nastanjene većinskim hrvatskim narodom- tom logikom! Kao što je tako i danas!
    (Oliver, 19. septembar 2021 17:46)

    pa da, hrvatska je samo jedna od regija, kad oduzmes dalmaciju i slavoniju, ostaje ono malo oko zagreba sto u stvari i jeste hrvatska.
    (dux, 19. septembar 2021 19:14)

    # Link komentara

  32. srbija - banana, naravno.
    (brainwashed, 19. septembar 2021 18:34)

    to je vise tvoja kroasanska
    (dux, 19. septembar 2021 19:11)

    # Link komentara

  33. srbija - banana, naravno.
    (brainwashed, 19. septembar 2021 18:34)

    # Link komentara

  34. (ememens, 19. septembar 2021 12:35) Neka si ti nama objasnio....
    (Konfeder i EU a o 4 rata da ne govorimo.., 19. septembar 2021 18:28)

    # Link komentara

  35. Albanija, bukvalno.....
    (Alfa M, 19. septembar 2021 17:53)

    # Link komentara

  36. @Halo Bing Trojedna Kraljevina! U tom slučaju su bile regije, i to hrvatske regije, oduvijek, nastanjene većinskim hrvatskim narodom- tom logikom! Kao što je tako i danas!
    (Oliver, 19. septembar 2021 17:46)

    # Link komentara

  37. Koliko se secam kada odes kod psihijatra on ti pokazuje nekakve fleke na papiru i ti mu pricas na sta te to podseca. Onda on na osnovu tih tvojih asocijacija daje dijagnozu. Znao sam nekad i kako su se zvale te fleke za detekciju ludaka, nesto na slovo R ... nekakav Roche ili tako nesto. Sve u svemu, na ovom decku bi mnogi psihijatri mogli da doktoriraju!
    (djokica, 19. septembar 2021 17:17)

    # Link komentara

  38. Kad smo već kod USA(bez Aljaske) kad je zarotiramo za 180 stepeni,mene oblik te zemlje podseća na divljeg vepra u teranju.
    (divlji bučak, 19. septembar 2021

    Ha,ha...bravo za komentar.
    A Havaji iza divljeg vepra?
    Na moje prezime!!!
    (dr Kišprdilov, 19. septembar 2021 17:11)

    # Link komentara

  39. da je nešto pametno već bi napisali šta je
    (iv, 19. septembar 2021 17:06)

    # Link komentara

  40. hrvatcici...lopuze najvece, kradu i prisvajaju ono sto nikad nije bilo njihovo, fuj!!!
    (minhen, 19. septembar 2021 17:05)

    # Link komentara

  41. Taj izgled Hrvatske kao zmaja ide i na hrvatskom evru, a
    Srbi uzalud kukali Evropi da Hrvati svojataju svog građanina iz Smiljana, EU i Hrvatska potpisali Memorandum o izradi hrvatskih kovanica evra i sa Šahovnicom i Teslinim likom, a tu Srbija nemoćna i neće ga ona smeti staviti!
    (Evro, 19. septembar 2021 11:08)

    Svaka cast. I to isticanje i davanje znacaja manjinskom narodu, nece vas oprati od jama u koje ste bacali Srbe, nece obrisati Jasenovac, niti 300 hiljada proteranih Srba ...

    Srbija ako udje u EU, stavice Jasenivacki cvet, da cela Evropa gleda vasu sramotu.
    (neko ko zna, 19. septembar 2021 16:59)

    # Link komentara

  42. Srbija lici na pticu (kljun klisura Dunava,) a Hrvatska na srbosek.
    (Lindor, 19. septembar 2021 16:55)

    # Link komentara

  43. Bas mi je drago sto ovoliko Hrvata čita jedan srpski portal, mene lično njihovi ne zanimaju :-)
    (Zoran, 19. septembar 2021 14:54)

    A trebalo bi da te zanimaju. Uvek je dobro znati sta neprijatelj prica, pise, priprema, misli...
    (Nikola PO, 19. septembar 2021 16:41)

    # Link komentara

  44. Kako je moguće da duplo manja Hrvatska i posle 2/3 porušene i obnovljene zemlje, već 30g ima veći BDP od Srbije(A tek plate i penzije), a da za to svi srpski mediji ćute, iako Vučić već 2g ispire narodu mozak da ga stiže, a neće ga stići dok je živ... MATEMATIKA JE NEUMOLJIVA Aleksandar Vučić tvrdi da će Srbija prestići Hrvatsku po BDP-u. Možda i hoće krajem ovog stoljeća, ako mi ne budemo radili ništa.
    (Hrvatska kao zmaj, 19. septembar 2021 16:30)

    # Link komentara

  45. Ja nisam shvatio šta je hteo reći da se Crna Gora pričuva...
    (MARKEĐANI, 19. septembar 2021 13:27)

    Crna Gora dinosaurus biljojed, Srbija dinosaur mesožder. Zato je rekao watch out Montenegro.
    (kol, 19. septembar 2021 16:02)

    # Link komentara

  46. Baš je DUH-ovit!!
    (SrkiBgd, 19. septembar 2021 16:00)

    # Link komentara

  47. Čime se ljudi bave. Nema puno normalnih na svetu.
    (Gojko, 19. septembar 2021 15:56)

    # Link komentara

  48. Hrvarska izgleda poput zmaja, a Kosovo poput Raže ili Goluba.
    (Istra, Pula, Veruda..., 19. septembar 2021 15:43)

    # Link komentara

  49. Hrvatska liči na zmaja, a Srbija vitez sa mačem (Republika Srpska)
    (shagger, 19. septembar 2021 15:41)

    # Link komentara

  50. Albanija lici na . . . . .!!!!!!!
    (Max, 19. septembar 2021 15:30)

    # Link komentara

  51. (Evro, 19. septembar 2021 11:08

    Nema potrebe, imamo muzej koji su posetile mnoge poznate i nepoznate ličnosti, gde je sve Teslino što je imao : )
    (frustracije komsija, 19. septembar 2021 15:29)

    # Link komentara

  52. Taj izgled Hrvatske kao zmaja ide i na hrvatskom evru, a
    Srbi uzalud kukali Evropi da Hrvati svojataju svog građanina iz Smiljana, EU i Hrvatska potpisali Memorandum o izradi hrvatskih kovanica evra i sa Šahovnicom i Teslinim likom, a tu Srbija nemoćna i neće ga ona smeti staviti!
    (Evro, 19. septembar 2021 11:08)


    bravo. sada sigurno ides u krevet sa smeskom na licu i kazes sebi "kako smo mi super. stavili smo srbina na 1 od 3 kovanice. kada nemamo svoje bas smo se snasli vrh."
    (ppz, 19. septembar 2021 15:21)

    # Link komentara

  53. (ememens, 19. septembar 2021 12:35)

    Pojesce te mrznja, jal i zavist ali bar nas iz Hrvatske posteno nasmijes. :)
    (Nikola, 19. septembar 2021 14:08)

    Nisi shvatio ni deo mog komentara. Žalosno, a ne smešno.
    (ememens, 19. septembar 2021 15:11)

    # Link komentara

  54. (Evro, 19. septembar 2021 11:08

    Nema potrebe, imamo muzej koji su posetile mnoge poznate i nepoznate ličnosti, gde je sve Teslino što je imao : )
    (frustracije komsija, 19. septembar 2021 15:02)

    # Link komentara

  55. Bas mi je drago sto ovoliko Hrvata čita jedan srpski portal, mene lično njihovi ne zanimaju :-)
    (Zoran, 19. septembar 2021 14:54)

    # Link komentara

  56. Da ti pomognem-
    "Car austrijski, kralj ugarski, dalmatinski, hrvatski i slavonski"
    (Oliver, 19. septembar
    Dobro, je li onda Tesla Hrvat ili Dalmatinac? Tvojom logikom Slavonci nisu Hrvati.
    (Halo Bing, 19. septembar 2021 14:47)

    # Link komentara

  57. Претерао са ганџом, вози се баш. Него како му оно изгледа САД без Тексаса?
    (Radivoje Janjić, 19. septembar 2021 14:46)

    # Link komentara

  58. Oklahoma izgleda kao gun. Rekli mi starosedeoci, ne Indijanci..
    (Lady T., 19. septembar 2021 14:30)

    # Link komentara

  59. @Mene oblik Hrvatske uvijek podsječa na glavu od vuka, koji otvorenih čeljusti sprema da zagrize BiH..
    Realno, da sam Bosanac, ne bih se ugodno osječao pri pogledu na mapu :)
    BiH izgleda ko da je netko otrgnuo od Hrvatske.. (i jeste)
    (Matan, 19. septembar 2021 10:52)
    BiH je turski vuk raskupusao a srbi je dokrajcuju i da nije hrvata i nebi postojala. kamo srece da hrvatski narod pruzi ruku bosnjacima i da vidimo bosance kao da smo jedan narod i ukratko bi oni prihvatili hrvatsku kao svoju i bosanski srbi su bili hrvati ali turski vukovi su ipak odradili svoje. ja volim mnogo BiH i nemam nista protiv da mi se dica udaju i zene sa bosnjakinjama il bosnjacima jer su oni vecinom eks hrvati i to oni znaju ali tudjmanovi ujedi su neljudski i bole BiH isto kao i umna hrvata.
    (Ucitelj Split, 19. septembar 2021 14:21)

    # Link komentara

  60. @GoranH Pričaš gluposti! Hrvatska stavlja Teslu na kovanice, to je završena priča i Srbija tu ne može ništa! Ne postoje novčanice € sa likovima ljudi na njima, to se može samo na kovanice stavljati! Osim toga, zašto ga Hrvatska ne bi stavila?! Koji je bio puni naziv austrijskog cara? A šta je pisalo Tesli i ostalim stanovnicima A-U na tadašnjem "reisepass"?
    Da ti pomognem-
    "Car austrijski, kralj ugarski, dalmatinski, hrvatski i slavonski"
    (Oliver, 19. septembar 2021 14:14)

    # Link komentara

  61. (ememens, 19. septembar 2021 12:35)

    Pojesce te mrznja, jal i zavist ali bar nas iz Hrvatske posteno nasmijes. :)
    (Nikola, 19. septembar 2021 14:08)

    # Link komentara

  62. @ememens Tako je, Hrvatska izgleda neprirodno, trebala su joj pripasti područja koja je imala za vrijeme Banovine Hrvatske, a to uopće nije uzeto u obzir kod odlučivanja o tzv. avnojskim granicama! Boka Kotorska je pripala CG što nikada nije bilo!
    (Luka, 19. septembar 2021 14:00)

    # Link komentara

  63. Kad smo već kod USA(bez Aljaske) kad je zarotiramo za 180 stepeni,mene oblik te zemlje podseća na divljeg vepra u teranju.
    (divlji bučak, 19. septembar 2021 13:52)

    # Link komentara

  64. Stvarno mislis je vazno sto ce bivsi gradjanin Austrijie Srpskog porekla naci na nekoj kovanici mogli ste I Doklicijana da stavite vas problem. A to Dali koga ce mo mi moci da stavimo, bice bitno kada I ako ikada udjemo u EU. Ovako vec dovoljno stvari nosi ime po slavnom Srpskom naucniku a I pociva njegova urna u muzeju u Beogradu
    (@Evro, 19. septembar 2021 13:37)

    # Link komentara

  65. Humor na nivou turiste.
    (kvasac, 19. septembar 2021 13:33)

    # Link komentara

  66. Tako je, nećemo ga stavljati na kovanicu, kod nas će Tesla biti na najvećoj papirnatoj novčanici kad budemo štampali evro.
    (GoranH, 19. septembar 2021 12:16)

    Ti očito ne znaš kako izgledaju euri stoga je logičan zaključak da se nisi mrdnuo iz svoje selendre.
    (mareadriaticum, 19. septembar 2021 13:31)

    # Link komentara

  67. Ja nisam shvatio šta je hteo reći da se Crna Gora pričuva...
    (MARKEĐANI, 19. septembar 2021 13:27)

    # Link komentara

  68. Kosovo potseća na dijamant Baš na dijamant.??
    (London 94, 19. septembar 2021 13:05)

    # Link komentara

  69. Šta droga uradi od čoveka. Osim što od zemalja umišlja oblike, počeo čak i da umišlja nepostojeće države
    (Tzuio, 19. septembar 2021 13:00)

    # Link komentara

  70. Lepa simbolika, ni Republika Kosovo ni duhovi ne postoje
    (Oki, 19. septembar 2021 12:57)

    # Link komentara

  71. osovo i jeste duh, drzava koja ne postoji
    (maksa, 19. septembar 2021 10:22) Ma nije tebi da je kao tkz.drzava duh,ma tebi
    smeta da ne mozes bes pasosa ili licne karte do Prizrena hahahaha
    (Metush Avdullahu, 19. septembar 2021 12:51)

    # Link komentara

  72. osovo i jeste duh, drzava koja ne postoji
    (maksa, 19. septembar 2021 10:22) Ma nije tebi da je kao tkz.drzava duh,ma tebi
    smeta da ne mozes bes pasosa ili licne karte do Prizrena hahahaha
    (Metush Avdullahu, 19. septembar 2021 12:51)

    # Link komentara

  73. Hrvatska bumerang
    Srbija tigar (ekomonski)
    (Dobrivoje, 19. septembar 2021 12:50)

    # Link komentara

  74. budala željna pažnje
    (brainstorm, 19. septembar 2021 12:48)

    # Link komentara

  75. @Mali od skandala
    Nekad je istocni srijem bio falus koji je vrhom golicao Beograd.
    (zbunjen, 19. septembar 2021 12:45)

    # Link komentara

  76. Taj izgled Hrvatske kao zmaja ide i na hrvatskom evru, a
    Srbi uzalud kukali Evropi da Hrvati svojataju svog građanina iz Smiljana, EU i Hrvatska potpisali Memorandum o izradi hrvatskih kovanica evra i sa Šahovnicom i Teslinim likom, a tu Srbija nemoćna i neće ga ona smeti staviti!
    (Evro, 19. septembar 2021 11:08)

    Nema potrebe, imamo njegov muzej koji su obišle mnoge poznate i nepoznate ličnosti, dovoljno je : )
    (nabijamo frustracije, 19. septembar 2021 12:44)

    # Link komentara

  77. Mnogo je tu pornografije. Albanija je mali falus, Švedska veliki al spušteni, a S.Makedonija vrlo jasna, lepo oblikovana zadnjica.
    (Bronhitis, 19. septembar 2021 12:43)

    # Link komentara

  78. I posle kažu Nemci nisu duhoviti... Ova poslednja slika Evrope je upiš...
    (Ahahahaha, 19. septembar 2021 12:38)

    # Link komentara

  79. Mene oblik Hrvatske uvijek podsječa na glavu od vuka, koji otvorenih čeljusti sprema da zagrize BiH..
    Realno, da sam Bosanac, ne bih se ugodno osječao pri pogledu na mapu :)
    BiH izgleda ko da je netko otrgnuo od Hrvatske.. (i jeste)
    (Matan, 19. septembar 2021 10:52)

    Pre bih rekao da Hrvatska ima neprirodan oblik za jednu državu. Političkim igrama je Hrvatska dobila skoro celo primorje i povećana maksimalno moguće. Za to vreme je Srbija svedena na najmanju moguću meru, rasparčana na nekoliko država, a i dalje Srba ima ubedljivo najviše na eks ju prostorima.

    Nije mi cilj da širim neku polemiku. Nadam se da su svi svesni da je zapad uzeo pod svoje sve eks ju države (pa i šire) i njima odgovara da se ljudi što više dele na ovim prostorima. Pre svega treba da budemo ljudi, pa onda Hrvat, Srbin itd.

    Hrvatska i Srbija su okupirane zemlje odnosno kolonije zapada. U Hrvatskoj skoro sav profit sa primorja ide strancima. Uskoro će Hrvat biti sluga zapadnjacima u sopstvenoj zemlji (već u suštini delom i jesu). Hrvati masovno odlaze u neke druge EU zemlju, a dotle im Nemci i slični kupuju nekretnine po Hrvatskoj. Isti je slučaj i za Srbiju, samo mi malo kasnimo za celom Evropom, ali u suštini isti šablon.
    (ememens, 19. septembar 2021 12:35)

    # Link komentara

  80. Da je Srbija ostvarila svoje pretenzije, sad bi licila na muski polni organ. Kosovo bi bilo onaj podignuti testis. Uvijek mi je cudno bilo sto ga zovu srce kad je ocigledno testis.
    (Srpce, 19. septembar 2021 12:22)

    # Link komentara

  81. Srbi uzalud kukali Evropi da Hrvati svojataju svog građanina iz Smiljana, EU i Hrvatska potpisali Memorandum o izradi hrvatskih kovanica evra i sa Šahovnicom i Teslinim likom, a tu Srbija nemoćna i neće ga ona smeti staviti!
    (Evro, 19. septembar 2021 11:08)

    Tako je, nećemo ga stavljati na kovanicu, kod nas će Tesla biti na najvećoj papirnatoj novčanici kad budemo štampali evro.
    (GoranH, 19. septembar 2021 12:16)

    # Link komentara

  82. Da li mislite da je tzv jutjuber prvi video kartu Evrope ???!!!
    (Marko, 19. septembar 2021 12:14)

    # Link komentara

  83. da li je realno da i ovde komentarisete o politici?! A Hrvatska realno izgleda kao Pacman koji jede pizzu :D Nas je pogodio 100% :D kul
    (jojo, 19. septembar 2021 12:08)

    # Link komentara

  84. Albaniju pogodio pravo u Centar.
    (Baca, 19. septembar 2021 12:08)

    # Link komentara

  85. Kosovo ima oblik parče baklave.
    (Miki, 19. septembar 2021 11:58)

    # Link komentara

  86. Hrvatska kao zmaj
    (Guglaj, 19. septembar 2021 11:54)

    # Link komentara

  87. Crna Gora - Srbija, jedna familija - dinosaurusa!

    Narod najstariji!

    Sad samo da sv. Đorđe ubije kiflu(aždaju), ovi sa juga sa crnom dvoglavom zagroelom ćurkom kao simoblom da se vidi da su to što su samo puknuti i da Sveti Duh vrati duha matici... I Betmen sa ribom na koga se dere patuljak i Norveška i svi da budu sretni.

    A onda za doručak karfiol pa ukrcavanje na svemriski brod i tako... u Italiju po nove cipele i za ženu čizme....
    ("Svako vidi ono što hoće." Patrijah Pavle, 19. septembar 2021 11:37)

    # Link komentara

  88. Crna Gora - Srbija, jedna familija - dinosaurusa!

    Narod najstariji!

    Sad samo da sv. Đorđe ubije kiflu(aždaju), ovi sa juga sa crnom dvoglavom zagroelom ćurkom kao simoblom da se vidi da su to što su samo puknuti i da Sveti Duh vrati duha matici... I Betmen sa ribom na koga se dere patuljak i Norveška i svi da budu sretni.

    A onda za doručak karfiol pa ukrcavanje na svemriski brod i tako... u Italiju po nove cipele i za ženu čizme....
    ("Svako vidi ono što hoće." Patrijah Pavle, 19. septembar 2021 11:37)

    # Link komentara

  89. Albania pukao kondom I nesreca se desila he he
    (Mira, 19. septembar 2021 11:34)

    # Link komentara

  90. Taj izgled Hrvatske kao zmaja ide i na hrvatskom evru, a
    Srbi uzalud kukali Evropi da Hrvati svojataju svog građanina iz Smiljana, EU i Hrvatska potpisali Memorandum o izradi hrvatskih kovanica evra i sa Šahovnicom i Teslinim likom, a tu Srbija nemoćna i neće ga ona smeti staviti!
    (Evro, 19. septembar 2021 11:08)


    Tako je, kad nemaš, a ti onda ukradi to je taj stari hrvatski recept i još nešto, u vreme Nikole Tesle, ne samo da on nije bio vaš građanin, nego ni sami sebi niste bili svoji građani jer ste sluganili Austro-Hungarima, toliko.
    (kleptomanija i mitomanija iskompleksiranih anti-srba, 19. septembar 2021 11:26)

    # Link komentara

  91. Hrvatska kao slovo C, od Croatia.
    (dzima, 19. septembar 2021 11:22)

    # Link komentara

  92. Srbija sa Kosovom oblik falusa Vojvodina predstavlja glans. Srbija bez Kosova Top koji naslonjen iživljavava se i zlostavljanja Hrvatsku i BiH hahah
    (Mali od skandala, 19. septembar 2021 11:13)

    # Link komentara

  93. Taj izgled Hrvatske kao zmaja ide i na hrvatskom evru, a
    Srbi uzalud kukali Evropi da Hrvati svojataju svog građanina iz Smiljana, EU i Hrvatska potpisali Memorandum o izradi hrvatskih kovanica evra i sa Šahovnicom i Teslinim likom, a tu Srbija nemoćna i neće ga ona smeti staviti!
    (Evro, 19. septembar 2021 11:08)

    # Link komentara

  94. Srbija je dvostruko siromašnija od Hrvatske i u TOP tri zemlje u koje ulažemo.
    (Net, 19. septembar 2021 11:06)

    # Link komentara

  95. Budimo realni, za nikoga nisu bolje pogodili od albanskog kondoma i hrvatskog zmaja, ma zmaj je jači.
    (Hrvatska kao zmaj, 19. septembar 2021 11:02)

    # Link komentara

  96. Pazi ti ovo, Hrvatska podsećala na kiflu ili golibicu, a oduvek podseća na krvoločnog zmaja, a to im je i brend:
    (Vera, 19. septembar 2021 11:00)

    # Link komentara

  97. Mene oblik Hrvatske uvijek podsječa na glavu od vuka, koji otvorenih čeljusti sprema da zagrize BiH..
    Realno, da sam Bosanac, ne bih se ugodno osječao pri pogledu na mapu :)
    BiH izgleda ko da je netko otrgnuo od Hrvatske.. (i jeste)
    (Matan, 19. septembar 2021 10:52)

    # Link komentara

  98. Srbija ko Godzilla!!!!
    (Vince, 19. septembar 2021 10:44)

    # Link komentara

  99. Danas je stvarno svako “jutjuber”
    (Batica, 19. septembar 2021 10:41)

    # Link komentara

  100. Divno
    (Johny Grobar, 19. septembar 2021 10:40)

    # Link komentara

  101. Kombinacija Svedska+Finska

    Tamo negde oko Stokholma krece glavic
    (Vladan, 19. septembar 2021 10:34)

    # Link komentara

  102. Hrvatska je urađena sjajno. Odlična ideja za znak... na primer avio kompanije.
    (CATAPA, 19. septembar 2021 10:27)

    # Link komentara

  103. Kosovo i jeste duh, drzava koja ne postoji
    (maksa, 19. septembar 2021 10:22)

    # Link komentara

  104. Ne zna sta ce od sebe pa lupeta gluposti.
    (Dragan, 19. septembar 2021 10:15)

    # Link komentara

  105. Kosovo je Srbija!
    (ilic miroslav, 19. septembar 2021 10:00)

    # Link komentara

  106. Bosna ima oblik srca.
    (Dane, 19. septembar 2021 09:58)

    # Link komentara

  107. A mozak jutjubera podseća na?
    (., 19. septembar 2021 09:43)

    # Link komentara

  108. Makedonija karfiol. Pobeda!
    (V, 19. septembar 2021 09:38)

    # Link komentara

  109. Bivša Juga na pištolj?
    (Džoni, 19. septembar 2021 09:32)

    # Link komentara

  110. Taj je bio baš naduvan.
    (Trava zaborava, 19. septembar 2021 09:30)

    # Link komentara

  111. Srbija bez Kosova menja oblike
    (Mиле, 19. septembar 2021 09:18)

    # Link komentara