Nova pravila za sve koji se vraćaju u Nemačku

Zbog rasta broja novih slučajeva, nemačka vlada planira da uvede obavezna testiranja za sve koji se vraćaju s odmora. U zemlju ne bi mogao da uđe niko ko nije vakcinisan, preležao koronu ili ko nema negativan test.

Izvor: dw.com
Pošaljite komentar
  1. Вакцинисани су насели на обећања да ће бити повлашћени у односу на ове који се нису залетели за неке бенефиције и којима је здравље важније од 3000 динара које су вакцинисани добили. Резултат је да су вакцинисани разочарани, морају на трећу, четврту и пету дозу вакцине, а ови који су опрезни, они живе исто као и вакцинисани са свим ограничењима и бесмисленим правилима....
    (Brigate Rosse, 28. jul 2021 08:13)

    # Link komentara

  2. U Kanadi je tako od pocetka. Zato se vakvinisani ljute, jer je prica isprva bila drugacija - vakcinisi se, i svega si oslobodjen. Sada je ispalo da nije bas tako... Finansijski to za cetvoroclanu porodicu ne izgleda jednostavno, test u oba pravca je trosak ako se putuje. Plus komplikacija sa karantinom, ako porodica ima malu decu koja se ne mogu vakcinisati. Ona svakako moraju u karantin pri povratku u zemlju. Tako da je jedan deo stanovnistva, koji se vakcinisao iskljucivo da bi mogao lakse da putuje, poprilicno razocaran.
    (Baba Vanga, 27. jul 2021 15:39)

    # Link komentara

  3. Како год окренеш био вакцинисан или не, мораћеш да се тестираш.
    (veljko, 27. jul 2021 14:26)

    # Link komentara

  4. posle će se čuditi kada i pored toga budu imali porast broja slučajeva, tek negde u nekim tekstu će biti primećeno kako eto možda je virus ušao preko vakcinisanih ljudi koji nisu testirani po pocratku sa odmora.
    (Srle, 27. jul 2021 13:28)

    # Link komentara