Grčki ministar: Turizam nije kriv

"Turizam nije kriv za nagli porast broja novoinficiranih koronavirusom u Grčkoj", izjavio je danas grčki ministar turizma Haris Teoharis nakon što je vlada donela odluku o uvođenju novih mera usmerenih na spasavanje letnje turističke sezone.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
  1. @Maxim,

    prešao sam granicu na Evzoniju pre 3 dana, SVIMA proveravaju PLF, sertifikate i pasoše nemojte širiti dezinformacije.
    (Trla baba lan, 25. avgust 2021 12:28)

    # Link komentara

  2. I stvarno nije, jer su uslovi ulaska za sve turiste rigorozni. Odgovorni su mladi i njihove zurke po Atini/Solunu. Ako prenesu starijima bice veselo.
    (ivan, 14. jul 2021 12:09)


    toliko rigorozni da već dva puta ulazimo autobusom i nikom sw ništa ne traži...
    (turista, 15. jul 2021 08:31)

    # Link komentara

  3. Ja ne nikako da skapiram zasto se potvrda o vakcinaciji tretira kao da nemas virus kad nilo ne osporava cinjeicu da vakcinisana osoba moze da oboli i jos bitnije - da prenese zarazu dalje.
    (kaboom, 14. jul 2021 16:25)

    Zato što je verovatnoća da vakcinisani prenesu virus mimimalna, mnogi manja od onih koji imaju negativan test. Test ne otkriva prisustvo virusa u prvim danima inkubacije, a verovatnoća da neko ko je vakcinisan bude prenosnik meri se u promilima
    (Zacvo, 14. jul 2021 20:11)

    # Link komentara

  4. И ми смо у Грчкој, могу рећи да угоститељи, продавци и остали запослени углавном носе маске по пропису, а туристи и локалци мало или нимало.
    Види се да ни ова сезона неће баш донети неку зараду, али бар неће бити апсолутна нула...
    На граници није било пуно задржавања, неком провере сетификате или тестове, неком ништа.
    (Maxim, 14. jul 2021 17:25)

    # Link komentara

  5. Ja ne nikako da skapiram zasto se potvrda o vakcinaciji tretira kao da nemas virus kad nilo ne osporava cinjeicu da vakcinisana osoba moze da oboli i jos bitnije - da prenese zarazu dalje.
    (kaboom, 14. jul 2021 16:25)

    # Link komentara

  6. Pa sada ne znam bas Trenutno sam u Grckoj i niko, bas niko ne nosi maske i ne postuje distancu. Cak bi u prodavnicama hotelima. Mere za ulazaknsu takve da vam traze test i prijavu ali niko to ne kontrolise. Moze svako slobodno kod kuce da odstampa i udje u Grcku.
    (NSBGD, 14. jul 2021 12:25)

    # Link komentara

  7. I stvarno nije, jer su uslovi ulaska za sve turiste rigorozni. Odgovorni su mladi i njihove zurke po Atini/Solunu. Ako prenesu starijima bice veselo.
    (ivan, 14. jul 2021 12:09)

    # Link komentara