"Pokretanje putovanja posle 17. maja"

Britanski ministar vazduhoplovstva Robert Korts izjavio je da ponovno pokretanje putovanja nakon zaključavanja zbog kovid 19, moraju zajedno dogovoriti države i da se vlada nada da će putovanja biti dozvoljena što pre posle 17. maja.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
  1. Mi koji nismo se podvrgli eksperimentalnom ogledu u vidu Vakcine,mi ce mo Slobodno da putujemo tamo gde nam ne traze stocne identifikacije o pelcovanju. Broj vakcinisanih je u opadanju. Zasto? Tvrdim da ce uvek biti nas vise ne vakcinisanih nego ovih sa belegom. Sto englezi kazu "Deal with that",sta nam mozete! NISTA.
    (Slobodan Petrovic, 5. mart 2021 10:05) # Link komentara

    Potpuno si u pravu, lep provod ti želim u Albaniji, BiH i eventualno Crnoj Gori
    (ekonomista, 5. mart 2021 12:30)

    # Link komentara

  2. Slobodan Petrovic@ Sta vam mogu, evo, pogledajte Izrael, pa vidite sta vam mogu... bice vam ogranicena sva moguca prava, koliko vidim kod njih i pravo na rad. Mada, niko vas ne tera, kako kazu:" Sam pao, sam se ubio", pa vi nemojte.
    (Hanzo Hasashi, 5. mart 2021 10:39)

    # Link komentara

  3. Mi koji nismo se podvrgli eksperimentalnom ogledu u vidu Vakcine,mi ce mo Slobodno da putujemo tamo gde nam ne traze stocne identifikacije o pelcovanju. Broj vakcinisanih je u opadanju. Zasto? Tvrdim da ce uvek biti nas vise ne vakcinisanih nego ovih sa belegom. Sto englezi kazu "Deal with that",sta nam mozete! NISTA.
    (Slobodan Petrovic, 5. mart 2021 10:05)

    # Link komentara

  4. Koje godine?
    (Čigiribaubau, 5. mart 2021 09:07)

    # Link komentara