Top-deset "dog friendly" gradova sveta, 1.deo

Plivanje u moru, duge šetnje, posete kafićima, saloni za ulepšavanje, trgovine s odevnim komadima za pse... Neki gradovi imaju sve navedeno i kao da su krojeni po meri pasa.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Kako sam edukovao komsije?

    Na 4 ključne tačke u kraju, gde psi najčešće vrše veliku nuždu (statistika) sam postavio tablu sa: "Počistite za svojim psom Hvala :) " a ispod znaka stavip PET flašu sa običnim kesama sakupljenim iz marketa.
    Kraj/ulica je nakon 6 meseci 70% čistiji.

    Dakle sve se može kad se hoće.
    Kad nećeš - kukaš na komentarima.
    (Марко, 3. mart 2021 09:59)

    # Link komentara

  2. Zamis' dog friendly city, koji su human friendly gradovi to mene zanima
    (Kita, 3. mart 2021 08:36)

    # Link komentara

  3. Savski blokovi na Novom Beogradu su raj za pse! Skoro svaki stan ima psa i uvek ima napolju pasa koji se igraju, imamo velike zelene površine gde mogu da se puste psi bez povodca, Savski kej pored gde mogu da plivaju (ko voli). Nema velikih problema sa izmetom, jer je novobeogradskim psima uglavnom nedopustivo da se pokake na beton pored toliko trave, a po toj travi retko ko i gazi (naravno, ipak uvek nosim kesice sa sobom). Centar pun betona, zgrada i smoga nije ni za čoveka, a kamoli za psa.
    (Sara, 2. mart 2021 21:27)

    # Link komentara

  4. A Vuhan?
    (ON, zti, 2. mart 2021 18:56)

    # Link komentara

  5. Pse nisam anketirao ali za njihove gazde Beograd je raj. Zbog njihove nekulture hodamo trotoarom kao po minskom polju.
    (prc, 2. mart 2021 18:52)

    # Link komentara

  6. U Parizu sa psom ne mozes ni u jedan jedini park, ni na povocu. Osudjeni su na beton. A tek parkovi za pse kao na primer na Tasmajdanu kod Markove crkve su misaona imenica.
    (Boris, 2. mart 2021 18:37)

    # Link komentara

  7. @Analitičar; ako si ikad bio u Parizu, poželjeti ćeš beogradsku "prljavštinu" jer je ona još mlaka kad vidiš kakvo je stanje u Parizu. Kako se mogu tako ponašati u inače najljepšem gradu na svijetu? Izmet na sve strane, najgore što sam vidio; čak na zidu metro-a, smuči ti se život kad to vidiš.
    (Pepi, 2. mart 2021 18:32)

    # Link komentara

  8. Kucici po ulicama kaku ..
    (Prle, 2. mart 2021 18:18)

    # Link komentara

  9. ...I vlasnici u svim tim gradovima kupe za svojim ljubimcima za razliku od Beograda.
    (Analiticar, 2. mart 2021 18:00)

    # Link komentara