1. turista, 24. januar 2021 19:46)

  Druze, potpuno se slazem za Monument Valley. Nestvarno i prelepo. Neke od najlepsih slika u zivotu sam tu napravio. Iako sam obisao veliki deo USA, Monument Valley mi je ostala u posebnom secanju. Takodje se slazem za Lake Powell. Dve godine sam zaredom rentirao “house boat” po 10 dana i to je bio odmor svih odmora. Nadam se da si obisao Antelope Canyon, sto je takodje cudo prirode, nedaleko od jezera. Horseshoe Loop je u blizini i jos jedno prelepo delo prirode.
  (Drnch, 24. januar 2021 21:18)

  # Link komentara

 2. Odlicno za one koji putuju dronom ili dirizablom.
  (srpski seljak, 24. januar 2021 19:50)

  # Link komentara

 3. imao sam tu srecu da pre nekoliko godina boravim u Dolini spomenika (Monument Valley) u Arizoni. ne postoji rec niti video zapis koji bi mogli da docaraju nestvarnu lepotu ove cudesne doline. taj predeo toliko odudara od svega sto sam video da sam tada imao osecaj kao da sam na drugoj planeti. najimpresivniji je zalazak sunca kada nebo i okolni kameni divovi dobiju rakosne purpurno crvene tonove.
  2 sata voznje od doline se nalazi jezero Pauel koje takodjer deluje kao da nije sa Zemlje.
  Zar je onda cudno sto se u ovim predelima snimao cuveni film "Planeta majmuna".
  (turista, 24. januar 2021 19:46)

  # Link komentara

 4. Ne moze me niko ubediti da Srbija nije najlepša zemlja na svetu
  (Realann, 24. januar 2021 18:14)

  # Link komentara

 5. Amerika je prelijepa, osobito zapadni dio. Posjetili smo skora pa sve i jedan nacionalni park prošle godine. Nije bilo puno gužve zbog pandemije. Mene je oduševio Yellowstone i vožnja kroz Wyoming. Kakva prostranstva bez da su naseljena, divota. Petrified Forrest u Arizoni, imaš osjećaj da si na Marsu. Utah je prelijepa, Arches, Bryce Canyon, susretljivi i pomalo misteriozni Mormoni. Kalifornija je priča za sebe...druga kultura, zasebna država, barem po meni, divota. Grand Canyon se mora doživjeti da bi se čovjek uvjerio kako smo mali i bespomoćni. Nevada, isto tako..
  (Arminowski, 24. januar 2021 17:31)

  # Link komentara

 6. prelepo.
  (peki, 24. januar 2021 17:09)

  # Link komentara