1. Nje loše ostrvo Vajt. Nema ni toliko kiše kao što je engleski prosek. Jedina mana je što more nije toplije. Leti temperatura vode bude ili 19 stepeni na otvorneom moru ili 20 na zalivu ka severu. Ako dođe do 21 to je onda samo nekolko dana. Englezima je i to dovoljno za kupanje i lepu atmosferu na plažama, ali nama s juga nije to ništa posebno.
  (Bronhitis, 19. oktobar 2020 09:54)

  # Link komentara

 2. Bila sam i ja, lepo je da se prošeta kad je lepo vreme, nista više od toga. Intersantniji su Devon, Dorset, jugozapadna Engleska.
   (J., 18. oktobar 2020 21:18)

  # Link komentara

 3. @Jeca
  Tvom dragom je bolje s tobom u intimnom spa centru nego da se cima po belom svetu, veruj mi...
  (Mister Vo, 18. oktobar 2020 20:30)

  # Link komentara

 4. Zivim u Londonu i dva puta sam bio na tom ostrvu...nista posebno. Amo ec dolazite u ove krajeve bolje posetite Isle of Man
   (Boki, 18. oktobar 2020 16:45)

  # Link komentara

 5. Ovo ostrvo je dugo bilo nešto kao mesto hodočšća za nekadašnje hipike. Kao i Morisonov grob u Parizu, Vudstok ili obale Goe. I na mojoj mapi se nalazilo neko vreme. Poslednjih godina, jedino takvo mesto koje želim da vidim je ostrvo Hidra u Grčkoj, kuća Lenarda Koena i čuvena terasa na kojoj je ugostio onoliki umetnički svet i napisao "Pticu na žici".
  To sam želela ove godine, a onda se desila korona i na kraju nisam mrdnula iz grada. Prođe leto i skoro cela godina bez ikakvih kulturnih dešavanja, bez koncerata, pozorišnih predstava, izložbi... tuga! Jedino zadovoljstvo koje smo moj dragi i ja uspeli da priuštimo sebi bilo je nekoliko odlazaka u intimni spa centar, na vikend opuštanje u apartmanu sa đakuzijem... Ali, daće Bog da Hidru vidimo sledeće godine.
  (Jeca, 18. oktobar 2020 16:03)

  # Link komentara

 6. offshore....
  (Peca, 18. oktobar 2020 13:52)

  # Link komentara