CG: Ništa ni od postsezone, epidemija urušila sva očekivanja

Zbog aktuelne epidemiološke situacije i povećanog broja zaraženih u Crnoj Gori, što je izazvalo ograničenje putovanja ka toj destinaciji, ne može se govoriti o postsezoni koja bi u nekoj meri kompenzovala gubitke turističke privrede ove godine, nastale zbog pandemije koronavirusa, rekao je Pobjedi državni sekretar u Ministarstvu održivog razvoja i turizma Crne Gore Damir Davidović.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
  1. Ove godine je sve otišlo dođavola. Htela sam da idem u CG, kao i prošle godine, ali mi se nije dalo. Prošle godine sam se po Boki lepo provodila 17 dana, ove godine sam zbog grozne boleštine ostala kod kuće, i preživela leto uz nekoliko odlazaka s dragim u intimni spa centar. More će da pričeka sledeću godinu...
    (malena, 21. oktobar 2020 17:10)

    # Link komentara

  2. Od sinoc u Budvi pada kisa, evo sad je 2 sata popodne, vruce jeste ali je i dalje lose vrijeme. Mi znamo da sa prvom kisom ta postsezona nestaje. Tako je uvijek bilo, a i Budva koja je reper za CG turizam se u proteklih nekoliko dana ispraznila, a sve to usled pogorsane epidemioloske situacije. Bilo je dosta gostiju iz Srbije, i iskren da budem bilo je lijepo cuti srpski naglasak na nasim ulicama koje su inace filovane strancima iz raznoraznih krajeva.

    Bice ovo po svemu sudeci po citavu drzavu jedna teska zima, ali nadamo se boljoj sezoni sledece godine. Vec su pocele i pripreme, i jako je dobro da narod uopste ne gubi nadu. Sreca je velika da se i vlast promijenila, jer bi nas oni predjasnji jos dugo vremena drzali u stanju opste melanholije i defetizma. Ova nova vlast mora hrabro da se suoci sa izazovima, pogotov sa pripremom sledece sezone. Najave su vec sad jako dobre pogotovo iz Rusije, sto znaci da ukoliko bude te vakcine, a i pandemija nece vjecno trajati, imacemo barem 80% sezone u odnosu na 2019-tu i vec 2022-ge godine nas ocekuje potpun oporavak.

    Zalosno je jedino sto je oko 25.000 ljudi u proteklih 3-4 mjeseca ostalo bez posla, bez kore hljeba. To ide na cast bivsoj vlasti. Koja ce nadam se ostat bivsa zauvijek.
    (Thor, 22. septembar 2020 14:06)

    # Link komentara

  3. Bio pre 5 dana, Rafailovići. Bilo je predivno. Narod ljubazan, sit politike. More fenomenalno. Moja deca su uživala. Eto, toliko...
    (Ivan, 22. septembar 2020 13:14)

    # Link komentara

  4. Neljubaznost i skupoca na svakom koraku za more koje nije nista posebno. Kamenito i hladno. Odavno sam ih zamenio Grckom i Turskom kao i Egiptom. Ne mrzim komsije ali dok nesto ne promene dole ne idem. Zelim im sve najbolje sa novom vladom i da se rese kriminala. To i nama zelim.
    (Nesho, 22. septembar 2020 12:13)

    # Link komentara

  5. Bas me cudi da propada sezona u "covid free" zemlji
    (bg, 22. septembar 2020 11:16)

    # Link komentara

  6. Pa realno je bilo i za ocekivati ovakav razvoj dogadjaja.Sada je svima jasno da protiv ,,vise sile,,sto je u ovom slucaju korona covek je nemocan.Ali ne treba gubiti nadu, zivot ide dalje i preivece se i ovo zlo.
    (humanista, 22. septembar 2020 11:12)

    # Link komentara

  7. Neka, neka ima kamenja nek se dobro zasoli.
    (alpinista, 22. septembar 2020 10:46)

    # Link komentara

  8. pomisljah da ce se smiluju,ukinu testiranje,pa mozda kraj sept. ali nit je vise lepo vreme,nekakvi testovi su nuzni,nista,sad je i voda prohladna ili ce da bude,sve je u stilu Marfijevog zakona.
    (zorgrh, 22. septembar 2020 10:38)

    # Link komentara

  9. Cene bato cene . Kad smo prosle godine ja i supruga pozvali lika u Becicima inace samo zato što nisam hteo albaniju a u Grcku ne mozemo jer mi na Kosovu nemamo pravo na srpski pasos(verovatno smo niza rasa, moj deda poginuo na Ceru za Tanzaniju, a ne braneci Srbiju), tako mi odlucimo za CG i lik nam kaze tu cenu po danu za dvoje i dete nemoj da trazus u CG vise, ovde su odavno cene po danu 50e.
    Ja pitam ovo, odrtano kupatilo, drvenu stolariju sa raznim bubama i bez terase nudis za te pare, kaže pa da, ovo je avgust sta si očekivao.
    Eto toliko o usluzi i ljubaznosti, to je jedan od primera, da ne pricam o lezaljkama koje nemaju smisla, 10+e, parkinga sa 20 pomeranja da ubodes auto..
    (miki, 22. septembar 2020 09:47)

    # Link komentara

  10. That ain't workin' that's the way you do it
    Money for nothin' and chicks for free
    Now that ain't workin' that's the way you do it
    (juhu, 22. septembar 2020 09:26)

    # Link komentara

  11. Kad se narod ponasa kao horda onda pocinje sve da se urusava a to je put ka anarhiji.
    Protesti, kontraprotesti, avioni kamioni..., a onda ovi sto imaju preduzeca propadnu jer su ovi sa "ulice" najpametniji na svetu.
    Tako je svuda u svetu.
    To je poskedica demokratije.
    Demokratija je nesto sto i zabe nateraju da dignu nogu za potkivanje.
    (Lemi, 22. septembar 2020 09:09)

    # Link komentara