1. Ahahahaha..., pa koji snobdžija mora da budeš da potegneš do Abu Dabija
    zbog ovoga???
    Mada......siguran sam da će najviše posetioca da bude iz Rusije i Balkana.
    (Igor, 4. decembar 2019 10:34)

    # Link komentara

  2. Ovo je rezultat lobiranja i novca. Park nije nista narocito, jedino sto mu je odlika su cene. Visoke i za gradjane bogatijih drzava a o nama da ne pricam. Sad Arapi se prze na sve te zapadne stvari.
     (boki, 4. decembar 2019 08:50)

    # Link komentara

  3. Nema tamo ničega, osim peska, vrućine i nafte.Dubai, eto, ima vodu.Tamo žive prebogati meštani i oni koji šljakaju par godina pa nose kintu kući.Žive pod klima uređajima,jer je napolju neizdrživo vruće tokom dana.Do pre par godina je voda iz gradskog vodovoda bila vruća,jer cevi prolaze kroz vreo pesak,pa da bi je ohladio, morao si da sačekaš da se ohladi u nekakvoj posudi.Lično,pakao.Tamo ide onaj koji mora.Kako je rekao Alija Sirotanović, nema lepšeg od naših šuma i brda.
    (Velibor, 4. decembar 2019 08:37)

    # Link komentara

  4. Gluposti, najposeceniji park na svetu je “Magic Kingdom” u Orlandu, Disneyland. Znam jer zivim u Orlandu. Godisnje ga poseti 22 miliona turista. Poredjenja radi najposeceniji muzej na svetu Luvr u Parizu poseti 6 miliona ljudi godisnje. Tako da Abu Dabi nema sanse da pridje ni priblizno.
    (ivnkg, 4. decembar 2019 08:22)

    # Link komentara

  5. Samo Maranelo, ostalo je kopija.
     (Aleksa, 4. decembar 2019 07:53)

    # Link komentara

  6. Viju viju viju abu dhabi abu dhabi
    (qpus, 3. decembar 2019 21:56)

    # Link komentara

  7. Zdravo, ja sam šeik Abni Dubni Ubni Mughgdžaftur, ovo je Abu Dabi, naokolo je pustinja da pustija ne ide, imamo kamile, i evo Ferarijev tematski park najbolji na svetu. Pravo je vreme da dođete kod nas, svi s*obovi ovog sveta, i ostavie vaše izvore, gejzire, planine, pašnjake, livade i šume i ovde ostavite malo para... i uzmete malo ćara.

    Zdravo, ja sam Alija Sirotanović, spavam na Balkanu prepunom izvora, jezera, reka,šuma,pašnjaka, njiva, bacimo felnu od juga, izraste nam jugo sutradan, ali smo siromašni i nemamo tematskeparkove i radimo gore nego da smo u Sibiru. Ali vreme je da idemo u Abu Dabi i sve što smo mukom stekli u ovom siromašnom Balkanu, da potrošimo u pustinji na tematskom parku!
    (Nije teško biti imbecil, samo se rodiš kao čovek..., 3. decembar 2019 21:46)

    # Link komentara

  8. Nista posebno, tri rolerkoastera i lepo uređen prostor, sat, dva zabave ali nista spektakularno.
     (Stef, 3. decembar 2019 21:38)

    # Link komentara

  9. Mislio sam da tamo ferarijeva vozila prave hladovinu.
     (Si, 3. decembar 2019 21:33)

    # Link komentara