1. Pa važniki su turisti od prirode,. sama priroda i njena lepota apsolutno ničemu ne služe, ako nema ko da ih gleda. Ne volim kineski režim iz mmogo dobrih razloga, ali u ovakvim stvarima barem nisu podlegli totalnoj degeneraciji kao zapad, gde. je sumnjiva pseudoekologija postala nova fanatična religija, gora i toksičnija od starih, a vidim da se to ludilo širi i kod nas sve više., što i nije čudo, sa zapada smo uvek preuzimali smao zlo, individualizam, kapitalizam, radna etika, disciplina i slobodno tržište nas nikad nisu zakačili i zainteresovali, ali zato je svaki totalitarni ludački toksin, fašizam, komunizam, neomarksizam, feminizam, ekofašizam imao i ima oduševljene sledbemike na Balkanu :))
    (EU Citizen, 18. novembar 2019 00:32)

    # Link komentara

  2. Najviše volim komentare tipa što je putnik ostavio.Svaka čast i blago tebi pomalo ti zavidnim.
    (Pivke, 10. novembar 2019 10:36)

    # Link komentara

  3. Priroda pa priroda??? Koji je smisao prirode ako nema coveka da u njoj uziva??? Ima li neka tamo zivotinja ili biljka koja se divi ovim prirodnim lepotama ili smo ipak mi ta bica koja imaju imaju svest o necemu. Bolje cutite sa tim praznim pricama.
    (nesh, 09. novembar 2019 20:08
    Mnogo glupo razmišljanje. Čovek je parazit na ovoj planeti prekomerno razmnožen i zbog sporednih stvari uništava i ovako preopterečen biosustem.
    (Srki, 10. novembar 2019 04:07)

    # Link komentara

  4. Pogled iz lifta je fascinantan ,a pogled na lift - poražavajući !
    (Superhik, 10. novembar 2019 02:00)

    # Link komentara

  5. Prvo autima nikako ne može da se ide gore jer je ulaz u nacionalni park ograđen i nalazi se oko 1,5km od lifta. Gpre po vrhu planine vas voze elektricni busevi. Gužve jesu nenormalne ali na "srpski nacin" možete negde da se provucete. Ulaznica 30€ za tri dana u godini, ali cete samo jedan verovatno iskoristiti, svaka voznja gondolama ili liftom se placa dodatnih 10€. Možete prenoćiti u planini kod neke babe za 100 juana (12€) sa sve doruckom i prelepim izlaskom i zalaskom sunca kao i zvezdanim nebom. U krugu od 25km još dva nacionalna parka Tianmen planina i Grand kanjon. Svakako nestvarna priroda i preporuka za posetu.
    P. S. Pešaka krenuti da se penjete je veeeelika greška, sat ipo pršačenja uz stepenice, mnogo je teško.
    (love, 10. novembar 2019 00:10)

    # Link komentara

  6. Bio sam na licu mesta, ali nisam isao liftom, vec zicarom. Ne morate da se brinete, automobili tuda ne idu prema vrhu, previse je strmo. Lift je lepo uklopljen u okolinu, veci je problem sto se na njega, zbog ogromnih guzvi, bukvalno mora cekati satima i satima.

    Po prirodu je veci problem sto su na vrhu takodje neverovatne guzve, tolike da na momente imate utisak da ste na vasaru.
    Zato svima preporucujem da uz mapu na telefonu odu do "Letece livade", jednog od najlepsih delova planine, koji iz nepoznatih razloga nije ukljucena u kineske turisticke rute. Kada dodjete do vrha, mozete da nadjete transport do tamo (laka vozila, elektricna, koliko se secam). Jos bolje je da idete peske putem, jer se necete izgubiti a divan je osecaj biti sam na visokoj planini, jer tu ne samo da nema guzve, vec je uglavnom sve prazno.

    Uzgred, stakleni most na planini pored je simpatican, ali nista narocito.
    (Putnik, 9. novembar 2019 21:18)

    # Link komentara

  7. Страшно непоштовање природе ради профита.
    (c i t i z e n, 09. novembar 2019 17:58)
    A poštovanje je svi autima da nagrnu.
    Da je ovo isto bilo u Svajarskoj bilo bi milion komentara na foru wow
    (dzoni, 9. novembar 2019 20:58)

    # Link komentara

  8. Zalosno je kako radi udobnosti turista unistavaju prirodu i to njena najlepsa izdanja.
    (dusan Jokanovic, 09. novembar 2019 17:31)

    Upravo to. Svijet ide ka unistenju, bahatost i pohlepa ce nas unistiti. Radimo sve radi para, a ne da nam one budu sredstvo za bolji i zdraviji zivot.
    (kakone, 9. novembar 2019 20:11)

    # Link komentara

  9. Priroda pa priroda??? Koji je smisao prirode ako nema coveka da u njoj uziva??? Ima li neka tamo zivotinja ili biljka koja se divi ovim prirodnim lepotama ili smo ipak mi ta bica koja imaju imaju svest o necemu. Bolje cutite sa tim praznim pricama.
    (nesh, 9. novembar 2019 20:08)

    # Link komentara

  10. Страшно непоштовање природе ради профита.
    (c i t i z e n, 9. novembar 2019 17:58)

    # Link komentara

  11. Mozda nije tako ni lose. Sa autima se okolina zagadjuje i svako bi isao autom da nema lifta. Pozdrav.
    (Kostadosta, 9. novembar 2019 17:53)

    # Link komentara

  12. Zalosno je kako radi udobnosti turista unistavaju prirodu i to njena najlepsa izdanja.
    (dusan Jokanovic, 9. novembar 2019 17:31)

    # Link komentara