1. Mrzim gradove. Pre bi bio u sumi nego u bilo kom gradu
    (kulov, 9. oktobar 2019 13:09)

    # Link komentara

  2. Jedan od ružnijih gradova, haotičan i prljav, ali šarmantan, prebogat sadržajima, volim ga.
    (J., 9. oktobar 2019 11:29)

    # Link komentara

  3. Jedan od mojih omiljenih gradova pored Madrida i Berlina
    #9Dm57Ed-2KU
    (afna, 8. oktobar 2019 22:06)

    # Link komentara

  4. Stari Zemunce, zivitinje MUCE da bi izvodile radnje koje im nisu svojstvene da bi se bilmezi kreveljili i tapsali. Od blejanja u telefon do cirkuskih atrakcija tipa cirque de soleil imate razonodu vise nego ijedna generacija u istoriji covecanstva i vi morate da gledate “predstavu” sa delfinima. Kad vec buljis j taj telefon, izguglaj malo kako se prave te “predstave”. I zapitaj se da li neka plemenita dusa treba da zivi u svom prirodnom stanistu ili u kadi ili kavezu i zabavlja morone.
    (zlo, 8. oktobar 2019 20:55)

    # Link komentara

  5. Poslednje što mi pada na pamet u Atini, čak i uletnjim mesecima, je baškarenje u moru. Dosta toga ste naveli interesantnog u Atini, ali bi ja dodao još neke, posete vredne, znamenitosti. U prvom redu vizantijski muzej sa odličnom postavkom, koja vas hronološki vodi kroz čitav period postojanja carstva. Zatim, mogu vam predložiti da jedan dan odvojite za izlet do zoo vrta, koji ima najveću kolekciju ptica u Evropi i predstavu sa delfinima, i onda produžite do Suniona da sa apolonovog hrama gledate zalazak sunca, naravno ako je vedro. Takođe je vredno posetiti nacionalni muzej, vojni muzej, privatni muzej Benaki i olimpijski stadion iz 1896-e. Jedan dan, kad je lepo vreme, možete prošetati Pirejom i otići u muzej podvodne arheologije, a zatim uživati u pogledu na more iz nekog parka. Uveče obavezno šetnja Monasterakijem, uz večeru u nekoj taverni.
    Sve u svemu potrebno vam je dobrih 7-8 dana da bi videli sve što treba u tom gradu. Svaka preporuka za posetu.
    (Stari zemunac, 8. oktobar 2019 19:28)

    # Link komentara

  6. Феноменални музеј Акропоља, културни центар Ставроса Ниархоса.
    (Влада, 8. oktobar 2019 17:49)

    # Link komentara

  7. Pre par godina sam odvojio nekoliko dana za posetu Atini. Najjaci utisam naravno uz Akropolj i Partenon na mene je ostavio upravo pogled sa Lekavitosa, ciljano smo dosli u popodnevnim satima kako bismo mogli da prisustvujemo paljenju svetla na Akropolju, velicanstven prizor. Takodje treba prosetati uskim ulicama na Monasterakiju, naravno sesti u neku od taverni i osetiti pravi duh Atine.
    (dr. Udo Brinkman, 8. oktobar 2019 15:28)

    # Link komentara