1. samo preskocite dasiju, ipsos, guviju, kavos..severoistocni deo ostrva je najbolji za kupanje i fenomenalne taverne. o istoriji i kuluti da ne pricam, uostalom grad krf je jedini pravi grad na grckim ostrvima jer je krf jedini koji nisu turci osvojili!
    (ja, 30. maj 2019 10:12)

    # Link komentara

  2. Vrlo lepo clanak opisan o ostrvu Krf kojeg sam vise puta posetio i
    autom obisao. Napomenuo bi samo toliko, da je plaza u mestu BARBATI
    takodje jedna od najlepsih sa cistom vodom i ne tako hladnim morem
    kao na zapadnom delu ostrva. Obavezno bi preporucio, iako se treba
    voziti brodicem sat i po do dva juzna ostrva Paxos i Antipaxos sa vrlo
    lepim plazama. Koliko sam odusevljen lepotom ovog ostrva govori i to,
    da cu ga ove godine 2 puta da posetim.
    (Turista, 29. maj 2019 21:14)

    # Link komentara

  3. Istocna obala krfa je bas losa pocev od Guvije preko Dasije do Ipsosa ...ova tri mesta su pored Kavosa najcesci izbor nasih turista...plaze na istocnoj obali su lose ,neuredjenje,voda kao na Adi Ciganliji ...cene hrane i pica su visoke...ahilion i grad Krf nesto prelepo sto obavezno treba posetiti ... a Paleokastrica fenomenalnaaa,plaza peskovita ,more cisto ,hladno...jedino je problem mali broj suncobrana na plazi...sve u svemu ima mnogo boljih mesta za letovanje u Grckoj od Krfa
    (Nazgul, 29. maj 2019 11:39)

    # Link komentara

  4. Sve su lepo opisali i sve je tačno. Bili smo na letovanju 15 dana na Krfu i obišli ga i uzduž i popreko. Ima tu još nekih stvari koje treba obići ali stvarno može lepo da se uklopi i kupanje i obilazak zanimljivih mesta. Za razliku od Tasosa, gde glavni put vodi samo ukrug po obali, putevi na Krfu su bolji u smislu da ima više veza i lako se stigne do bilo kog mesta. Jedino što je meni zadavalo muke su krivine i brda preko kojih treba preći. Poseta Vidu će mi ostati u sećanju ceo život i taj osećaj kad sam ušla u mauzolej. Imaju i super akva park, mi smo ušli u 10h i jedva su nas izbacili napolje uveče u 20h :), ne zna se ko je bio gori , da li mi ili dete. Plaža Glifada jeste prelepa li je i voda hladna, ali vredi se bućnuti barem jednom, zbog prelepe plave vode. Kanal ljubavi je isto fantastičan, a još je lepše dočekati zalaz Sunca u Sidariju (lepši u životu nisam videla). U svakom slučaju treba otići, minimum 12 dana, i biti spreman na aktivan odmor. Ako odete na Krf i ne mrdnete iz nekom mesta, džabe ste išli. I naravno, dobra priprema preko interneta preko nego što krenete. Mi smo bili ali ćemo sigurno opet nekad otići tamo. Srećan put i lep odmor!!!!
    (Branka, 29. maj 2019 11:11)

    # Link komentara

  5. Mislim da bi Krf za nas trebalo da bude mesto postovanja a ne mesto za zabavu, nocni provod i kupanje.. ipak je u moru oko Krfa sahranjeno, ko zna koliko , nasih predaka i sunarodnika.. ima dovoljno drugih mesta za odmor i zabavu..
    (Lesli Eldridz, 29. maj 2019 10:35)

    # Link komentara