B92 Podcast Sa terena grafika
B92 Podcast Sa terena grafika

Sa terena 121: Luda nedelja

Stigla je nova epizoda vašeg omiljenog podkasta.

Još jedna sportska sedmica puna interesantnih događaja nalazi se iza nas.

Verovatno i glavna vest je bio ATP turnir u Beču, gde je Novak Đoković eliminisan od Sonega u četvrtfinalu i to je počišćen, prilično lako, nakon što je obezbedio 1. mesto do kraja godine.

Kada već pričamo o tenisu, u toku je ATP Pariz, a „iza ugla“ nam je i završni Masters u Londonu, za koji je objavljeno da će biti bez publike.

Idemo na fudbal, reprezentaciju Srbije očekuje najvažniji duel sa Škotskom 12. novembra u Beogradu, a Tumbaković je pozvao 32 igrača na širi spisak. Đuričić zaražen koronavirusom, nema Lajjića...

Crvena zvezda je sa 5:1 dobila Liberec u Beogradu i najavila plasman u narednu rundu. Što se tiče domaće lige, ništa bolje nije prošao ni surdulički Radnik, dok su crno-beli slavili sa 2:0.

Crno-beli su nekako ovih dana u fokusu zbog košarke. Otpušten je Vlado Šćepanović, čudne su bile objave iz kluba, a Partizan je izgubio od Igokee u gostima i pritom se i dalje ne zna ko će biti novi stručnjak na klupi Partizana.

Ima tu jedan sport koji odoleva koronavirusu, a to je MMA. Imali smo u četvrtak fantastičnu borbu u Belatoru između Musasija i Lime, a ono glavno je došlo u subotu. Anderson Silva.

Pauk je zvanično završio poslednju borbu, ima 46 godina i ikona je ovog sporta, ali ni to nije prošlo glatko.

O ludoj nedelji u svetu sporta u 121. epizodi podkasta Sa terena, govorili su Luka i Stefan Nikolić.

Pratite podcast Sa terena:
RSS
Apple Podcasts
Google Podcasts

strana 1 od 15 idi na stranu