Orlić odgovorio Đilasu: Dok se oni budu "borili za demokratiju" uz ležanje, Beograd i Srbija će da rade

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Vladimir Orlić izdao je saopštenje u kome je odgovorio Draganu Đilasu.

Izvor: B92
Podeli
FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIĆ/ nr
FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIĆ/ nr

Saopštenje prenosimo u celosti:

"Danas tajkun Dragan Đilas govori o novim beogradskim izborima sa istim onim izrazom lica koji je imao i kada je video rezultate prethodnih izbora, a to je lice - teškog gubitnika. Jasno mu je, već sada, da će upravo to i ostati. Očaj i nervoza, uz nepovezane reči, pokazali su to jasno. Da nismo na ekranu videli Đilasa, svi bi ostali u dilemi: koji je ovo 'veliki lider' govorio - Đilas ili Topalko?

Baš toliko je genijalno zvučala njegova glavna poruka: ne znam da li ću na izbore, ne bih baš, a i praznici će uskoro, nisam se ni naspavao pošteno – a vi već o izborima... i baš 29. aprila sam planirao da odspavam, mogao bih i 30. aprila, a za prvi maj me čeka prase, što je za mene prioritetna preporuka ODIHR-a... pa sve uranak za urankom, a nema ni mesec dana kako koristim usluge skupštinskog restorana, ne znam šta vi očekujete od mene?

Toliko o 'krađi izbora' i ostalim budalaštinama koje su izgovarali Đilas (ili je ovo stvarno Topalko, dilema postaje sve veća?) i ostali foliranti. Dok se oni budu junački 'borili za demokratiju' uz ležanje, krkanluk i tešku patnju što su se prijavili za skupštinske plate i putne troškove, Beograd i Srbija će da rade.

Još ubedljivija pobeda politike Aleksandra Vučića u Beogradu - što ujedno znači još značajniji debakl Đilas-Topalka, Šidera, Šeneha i Rota - to će nedvosmisleno i da pokaže."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 84 idi na stranu