U Leposaviću zapaljen automobil načelnici opštinske uprave u srpskom sistemu

Automobil koji pripada načelnici opštinske uprave Privremenog organa Opštine Leposavić Radmile V. zapaljen je jutros oko četiri sata u Leposaviću.

Izvor: Kosovo online
Podeli
Shutterstock/Krzysztof Smejlis
Shutterstock/Krzysztof Smejlis

Zapaljeni automobil je marke "tojota auris" registracije sa oznakama Raške.

Automobil je zapaljen na parkingu nedaleko od Srednje škole u blizini kuća i stambene zgrade u ulici Milana Radulovića Krcuna. Na autu je pričinjena veća materijalna šteta, a oštećena su još dva vozila, kombi i manji putnički automobil.

Meštani koji u blizini žive kažu da su ubrzo na lice mesta stigle vatrogasne ekipe i policija koja je započela uviđaj, dok su forenzičke ekipe iz Prištine na lice mesta stigle nešto oko 9 sati.

Na parkingu su pored bila parkirana još dva vozila, kombi i manji automobil koji su takođe pretrpeli manju materijalnu štetu, a gorela je i bandera sa koje se napajaju električnom energijom obližnje kuće i stambeni objekti.

Komandir kosovske policije za region Sever Veton Eljšani za Kosovo onlajn potvrdio je da je rano jutros u Leposaviću zapaljen automobil, ali je dodao da se još uvek ne zna motiv paljenja automobila i da su forenzičke ekipe izašle nešto kasnije na teren kako bi po danu izvršili uviđaj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 53 idi na stranu