"Džo otpušten si, odlazi" VIDEO

Donald Tramp je proslavio pobedu na republikanskim predizborima u Južnoj Karolini.

Izvor: klix.ba
Podeli
Tanjug/AP Photo/Paul Sancya, File
Tanjug/AP Photo/Paul Sancya, File

On je predvideo da će pobediti Džoa Bajdena u verovatnom revanšu predsedničkih izbora koji će se održati u novembru.

Tramp je pobedio rivalku Niki Hejli na predizborima u Južnoj Karolini, nastavivši da učvršćuje svoje izglede za republikanskog kandidata 2024.

Tramp je takođe siguran da će pobediti Džoa Bajdena u verovatnom revanšu predsedničkih izbora u novembru.

"Bićemo ovde gore 5. novembra i pogledaćemo Džoa Bajdena. On uništava našu zemlju, a mi ćemo reći 'Džo, otpušten si. Izlazi, Džo. Ti' ponovo otpušten“, ponovio je Tramp, prozivajući američkog predsednika Bajdena.

Obraćajući se pristalicama u subotu, Hejli je predstavila svoju kandidaturu kao alternativu za glasače koji ne žele da vide revanš Trampa i Bajdena u novembru.

"Rekla sam ranije ove nedelje da ću, bez obzira na to šta se dešava u Južnoj Karolini, nastaviti da se kandidujem za predsednika. Ja sam žena od reči", rekla je Hejli.

Dakle, desetine miliona Amerikanaca će 5. novembra izabrati 60. predsednika SAD u nadmetanju koje bi moglo da zadrži aktuelnog Džoa Bajdena na vlasti do njegove 86. godine.

Anketa za anketom pokazuje da većina glasača misli da je demokrata prestar da bi bio vrhovni komandant, uprkos tome što njegov rival, bivši predsednik Donald Tramp, pravi slične greške sa 77 godina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 695 idi na stranu