Oglasio se Radoičićev advokat: Nema osnova za vođenje postupka; U stanu pronađeno legalno oružje VIDEO

Milan Radoičić je priveden nakon pretresa njegovog stana u Beogradu u prostorije Višeg tužilaštva, izjavio je njegov branilac Goran Petronijević.

Izvor: Novosti
Podeli
FOTO TANJUG/ STR/ nr
FOTO TANJUG/ STR/ nr

Kako je rekao, Radoičić je u trenutku hapšenja bio u Beogradu, danas je dao izjavu i tužilaštvo je predmet sada ustupilo sudiji za prethodni postupak.

"Po saznanjima tužilaštva, ne znam precizno po kom osnovu, predložen je pritvor i nas sada čeka saslušanje kod sudije za prethodni postupak i odluka u tom pravcu. Pretres je izvršen u toku ranih jutarnjih sati, i trajao je duže. Ništa u stanu nije pronađeno što je bilo od značaja, sem što je od Milana Radoičića privremeno oduzeto oružje za koje je imao dozvolu, o čemu je izdata potvrda", kazao je Petronijević i dodao da se obično u ovakvim slučajevima određuje pritvor do 30 dana.

Petronijević je rekao da sve što se dešava shvata kao stvar pritiska i stvari koje su vankrivičnopravne prirode.

"Nemamo ni jedan jedini dokaz za sada sem novinskih članaka i snimaka za sve ono što mu se stavlja na teret", rekao je, dodajući da smatra da nema osnova za vođenje postupka.

Petronijević kaže da je Radoičić objasnio svoje motive, do tančina potvrdio činjenično stanje i negirao krivična dela koja mu se stavljaju na teret.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 102 idi na stranu