Opozicija fizički napala aktivistkinju SNS na Banjici

Tokom današnjeg okupljanja aktivista Opštinskog odbora SNS Voždovac došlo je do fizičkog napada članova opozicije na aktivistkinju SNS.

Izvor: Tanjug
Podeli

Napad se desio ispred pijace na Banjici, dok smo razgovarali sa građanima i održavali štandove, saopšteno je iz beogradskog Gradskog odbora SNS.

Aktivistkinju SNS je ''napala žena, uvrtala joj ruku i pokušavala da joj otme telefon i to dok je uredno stajala za štandom, slikajući i snimajući naše aktivnosti, što inače radimo kada održavamo štandove'', navodi se u saopštenju.

Iz SNS poručuju da svaki dan i svaki vikend provode sa građanima na Banjici, da okupljaju veliki broj i mladih i starijih, druže se uz kafu i smeh i uvek naprave dobru atmosferu.

''Predstavnici opozicije dođu jednom, tek kada se dosete da bi trebali da nešto učine da bi ih neko prepoznao i baš tada nastane problem. Namerno napadaju naše članove, provociraju nas, plasiraju laži u koje više niko ne veruje i kada shvate da takvo primitivno ponašanje ne prolazi i nema efekta u javnosti, počinju da izazivaju fizičke sukobe i da nas napadaju. Ovakve prostačke provokacije su jedini način da oni skrenu pažnju na sebe, ali se na njih već dugo ne obaziremo, jer mi smo deo pristojne Srbije'', navodi se u saopštenju.

Iz SNS dodaju ''da su svesni da opozicija nikada neće imati poverenje kod građana'' i da je jedino fizički obračun taj koji bi mogao da skrene pažnju na njih, da se tako malo više eksponiraju u javnosti, jer nemaju dela iza sebe i rad da se pohvale.

''Zato im i danas poručujemo da su u laži kratke noge, da mi nikada nikoga nismo udarili, nismo napali, a za današnje neopravdane optužbe imamo i snimak i dokaze!'', dodaje se u saopštenju GO SNS Beograd.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 109 idi na stranu