Mediji: Nove fotografije dokazuju da je Vučić bio u Ribnikaru i da Nova S sramno laže

Kurir je danas objavio fotografiju u kojoj se vidi da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio OŠ "Vladislav Ribnikar“ na Vračaru nakon masakra.

Izvor: Kurir
Podeli
Foto: Kurir
Foto: Kurir

Kako navodi pomenuti portal, fotografiju su objavili kao ključnu informaciju koja je dala odgovor na pitanje koje se pojavilo u javnosti – da li je Vučić bio u školi.

Međutim, kako dodaju, umesto da fotografija koju su objavili otkloni nedoumice, desilo se suprotno.

Pokrenuta je hajka, ovoga puta i na Kurir, uz brojne optužbe na društvenim mrežama i portalu Nova S da je fotografija koju su objavili fotomontaža, uz citiranje komentara različitih “stručnjaka” sa Tvitera koji su dokazivali da je slika lažna.

"Draga gospodo, pošto vas dobro poznajemo i znali smo šta možemo da očekujemo od vas i onih koji vas podržavaju u svim vašim spinovima i lažima, nismo objavili sve fotografije koje posedujemo", navodi Kurir.

Foto: Kurir
Foto: Kurir

"Pretpostavili smo da je izjava Miroslava Aleksića samo uvertira i da će uslediti brutalna kampanja zasnovana na lažima i nedokazanim tvrdnjama, pa smo samo mali sačekali. Zato sada dobro pogledajte ove dve slike, pa probajte i posle njih da nastavite da lažete i izmišljate, sram vas bilo! Čekamo da vidimo šta će novo da spremi Šolakova fabrika laži", navodi Kurir.

Foto: Kurir
Foto: Kurir

Foto: Kurir
Foto: Kurir

Foto: Kurir
Foto: Kurir

Foto: Kurir
Foto: Kurir

Foto: Kurir
Foto: Kurir

Inače, predsednik Srbje je školu na Vračaru posetio u pratnji direktorke, a o poseti su bili obavešteni i roditelji koje je predsednik primio, ali im je on rekao da ne želi o tome da obaveštava javnost i pokazuje fotografije iz pijeteta prema deci i njihovim roditeljima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 116 idi na stranu