Građani Srbije, spremite se: Stiže haos...

U Srbiji će danas na severu i zapadu zemlje biti pretežno sunčano, povremeno uz umerenu oblačnost.

Izvor: B92
Podeli
EPA/KAI FOERSTERLING
EPA/KAI FOERSTERLING

U ostalim krajevima promenljivo biće oblačno, na istoku i jugu i nestabilno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, koji će lokalno biti obilniji, najavljuje RHMZ.

Vetar slab, u košavskom području umeren, a na jugu Banata povremeno i jak jugoistočni. Najniža temperatura od 10 do 16 °C, a najviša, od 20 °C u Negotinskoj Krajini, do 26 °C na severozapadu i zapadu Srbije, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Danas (04.06.) se lokalno intenzivni pljuskovi sa grmljavinom (više od 20 mm za kratko vreme) očekuju samo u brdsko-planinskom području istočne i južne Srbije.

U Beogradu će biti pretežno sunčano, povremeno uz umerenu oblačnost. Vetar slab i umeren, jugoistočni. Najniža temperatura od 12 do 15 °C, a najviša oko 25 °C.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji će se zadržati promenljivo i nestabilno vreme sa čestom pojavom kiše, pljuskova i grmljavina. Od ponedeljka do srede,

u košavskom području duvaće umeren, a na jugu Banata povremeno jak jugoistočni vetar. Najviša dnevna temperatura u većini mesta od 23 do 27 °C.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 117 idi na stranu