Terzić: Umislio Zdravko Ponoš da bez izbora dođe na vlast

Član Predsedništva Srpske napredne stranke, Miloš Terzić, odgovorio je lideru Pokreta Srbija centar, Zdravku Ponošu.

Izvor: B92
Podeli
 EPA-EFE/MARKO DJOKOVIC
EPA-EFE/MARKO DJOKOVIC

Očekuje Zdravko Ponoš podršku otuđenih centara moći, kako bi putem ulične revolucije na NATO tenku došao na vlast. Zna narod da je dezertirao iz rodnog Knina i ostavio svoje zemljake, kako bi se za pare prodao strancima.

Umislio je da bez izbora dođe na vlast, jer to je jedina ideologija poznatih rušitelja i uništitelja i naše vojske i Srbije, a sve što je NATO general izborio su stanovi i garaže u Beogradu. Danas govori o bezbednosti i nasilju, očigledno ubeđen da se građani ne sećaju da su najveći generatori nasilja u Srbiji upravo bili Ponoš i tzv. autošovinistička elita žute hunte.

Ako oni pate od političke amnezije, narod ne pati i vrlo dobro pamti da je u njihovo vreme ubijen službenik Resora državne bezbednosti Momir Gavrilović i to posle sastanka koji je održan u zgradi Vlade Srbije, gde je ukazivao na koruptivne afere pripadnika bivšeg lopovskog režima.

Da građani znaju, u pitanju su najgori licemeri koji su posle ulične revolucije potpomognuti stranim obaveštajnim službama do glave ošišali maloletnu ćerku Milovana Bojića, samo zato što joj je otac imao drugačije političke stavove. To je bio njihov način dolaska na vlast, a kako je bilo tada tako je i danas. Matrica je ista, a bogami i akteri.

Naravno nasilje koje Kurti sprovodi nad golorukim srpskim narodom ga ne zanima, jer ga je za srpske nacionalne vrednosti i živote naše dece na KiM uvek bilo baš briga. To su za elitistu poput Ponoša građani trećeg reda. Ipak građani Srbije i naš narod na KiM znaju da kakvim politikantima imamo posla, te ovaj put otimanje vlasti bez izbora mogu samo da sanjaju.

Za razliku od njih mi naprednjaci smo uspeli da dokažemo da smo sposobni da rešavamo najveće probleme u svim sferama društvenog života i da se suočimo uspešno sa svim izazovima. Tako će biti i ovaj put, jer je na čelu Srbije državnik poput Aleksandra Vučića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 102 idi na stranu