"Licemerno, Zelenović govori o prevenciji nasilja, a koliko juče je sa testerom upadao na RTS"

Poslednji put kada je Aleksandar Vučić razgovarao sa ljudima dobio je podršku od preko dva miliona građana Srbije.

Izvor: Alo.rs
Podeli
Foto: Amir Hamzagic/ATAImages
Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Ovo je izjavila Sandra Božić, članica Predsedništva SNS-a u svom saopštenju koju prenosi Alo dodajući da to treba da imaju na umu i Zelenović i Dušan Petrović koji ga, po navici, kao pajaca šeta po zapadnim ambasadama ne bi li trampio i pod noge još jednom bacio Srbiju i njene nacionalne interese.

Ona je navela da građani Šapca najbolje znaju sa kakvom lopužom i kriminalcem imaju posla i dodala:

"Nažalost, kožu sa leđa im je skinuo, zajedno sa svojim političkim mentorom Dušanom Petrovićem, ostavljajući godinu za godinom sve prazniji gradski budžet.

Licemerno je da Zelenović govori o prevenciji nasilja, a koliko juče je sa testerom upadao na RTS i bio generator nasilja i gospodar života i smrti u Šapcu.

A od izbora beži, svestan da ih narod neće ni na protestima za koje kaže da ih on lično organizuje, a sa istih sramno pobegne svaki put koliko ga noge nose.

Jedini način da pobedi na izborima Zelenović vidi u stavljanju bensedina u kafu članovima biračkog odbora svojih političkih neprijatelja, što mu je i bila jedina strategija na poslednjim izborima na kojima je lično doživeo potpuni debakl i spoznaju da je za njega političko smetlište jedino prirodno stanište.

Za razliku od ovih političkih lešinara koji sa građanima razgovaraju samo onda kada planiraju da im duboko zavuku ruku u džep i nije im problem za taj račun i da presude sopstvenoj državi, Aleksandru Vučiću je Srbija i u oku i u srcu i za nju se bori svakim udahom i stoji kao nepremostiva prepreka svim političkim profiterima koji državu vide samo kao kusur za svoje lične političke ciljeve i antisrpske i bahate ambicije njihovih stranih mentora., zaključuje Božić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 102 idi na stranu