Danas u 11 časova: Vučić se obraća građanima, pokazaće i objasniti plan

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se građanima Srbije danas u 11 sati i pokazati i objasniti plan, saznaju mediji.

Izvor: Novosti
Podeli
FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIĆ/ bs
FOTO TANJUG/ JADRANKA ILIĆ/ bs

Podsetimo, Vučić je nakon sastanka u Ohridu rekao da su nekoliko tačaka implementacionog plana dogovorene:

"Danas je bio dan u kome je trebalo da dogovorimo implementacioni plan. Ono što je važno da se kaže da ovih nekoliko tačaka koje smo dogovorili će postati deo pregovaračkog okvira. Jedna od ključnih tačaka je da će Evropski savet procenjivaće koliko je ko uradio iz implementacionog plana, koji će biti proširen. Kao prioritetna obaveza stavljeno je formiranje ZSO. Moram da kažem da sam zbog toga zaista zadovoljan. Još se govori se o nestalim osobama, o donatorskim konferencijama. Plan će sigurno morati da se nadograđuju", rekao je Vučić.

"Nisam ni danas potpisao ništa. Stavio sam do znanja šta su naše crvene linije. Nije bio nikakav dan D. Verujem da će Priština ispuniti formiranje ZSO, to je ovde navedeno pod odmah. Sutra ću građanima predstaviti svaku tačku. Imali smo pristojan razgovor uprkos brojnim neslaganjuma. U mesecima pred nama je ozbiljan posao", naveo je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 77 idi na stranu