Ubijen vođa kavačkog klana? Oglasio se advokat porodice Zvicer

Posle nezvaničnih saznanja da je večeras nešto posle 20 časova u Panami navodno upucan vođa kavačkog klana Radoje Zvicer, oglasio se advokat porodice Zvicer.

Izvor: Novosti
Podeli
Depositphotos/ zeferli@gmail.com
Depositphotos/ zeferli@gmail.com

On je te navode demantovao.

"Demantujem kao advokat porodice da je Radivoje Zvicer ubijen i ranjen. Porodica je videla natpise u medijima i da se ne bi dezinformacije i dalje širile važno je da se zna da je moj klijent živ", rekao je Vladimir Zarić advokat porodice Zvicer.

Podsetimo, u Panami je navodno ubijen vođa klana Kavač Radoje Zvicer. Mediji u Srbiji objavili su da je Zvicer teško ranjen, a pojedini čak i da je ubijen, pozivajući se na istražne organe Srbije.

Oglasila se i policija Crne Gore

U upravi policije Crne Gore večeras je rečeno da bi o navodnom ranjavanju Radoja Zvicera zvanične potvrde mogle da stignu za dva do tri dana, s "obzirom na sve okolnosti i činjenicu da Zvicer najverovatnije nije boravio u toj zemlji pod svojim imenom".

Crnogorski organi bezbednosti i dalje nemaju zvanične podatke o informaciji da je u Panami ubijen vođa klana Kavač Radoje Zvicer.

Crnogorski bezbednosni izvori navode da imaju informacije o dva ubistva u Panami, ali da se vrše dodatne provere jer se prvobitni opisi ne poklapaju sa opisom Zvicera.

Panamski mediji javili su da je ubijen muškarac star između 40 i 45 godina, sa nadimkom "Jai". Nije jasno da li su slučajevi povezani. Zvicer se smatra jednim od vođa kotorskog klana, koji je funkcionisao na međunarodnom planu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 76 idi na stranu