Vojska Srbije obeležila Dan roda artiljerijsko-raketnih jedinica FOTO

U kasarni "Banjica" održana je svečanost povodom Dana roda artiljerijsko-raketnih jedinica za protivvazduhoplovna dejstva.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Ministarstvo odbrane
Foto: Ministarstvo odbrane

U sklopu ceremonije, najboljim pojedincima uručene su stimulativne mere dodeljene povodom praznika, a svečanost obeležio je i defile jedinica.

Ministar odbrane Nebojša Stefanović rekao je da za naše artiljerce ne postoji zadatak koji neće izvršiti u odbrani naše zemlje.

"Želim još jednom da vam se zahvalim što ste uvek tu za Srbiju, za svoj narod i zato što znam da za vas ne postoji zadatak koji nećete izvršiti u cilju odbrane naše zemlje. Još jednom čestitam vam od srca Dan roda, vama i vašim porodicama svako dobro. Živela Vojska Srbije živela Srbija", rekao je ministar Stefanović.

Foto: Ministarstvo odbrane
Foto: Ministarstvo odbrane

Povodom Dana jedinica ARJ za PVD, ministar odbrane Stefanović položio je venac na spomen-obeležje poginulim pripadnicima roda ARJ za PVD.

Venac je položila i delegacija Ratnog vazduhoplovstva i PVO koju je predvodio komandant RV i PVO general-potpukovnik Duško Žarković, kao i nekadašnji komandanti jedinica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 114 idi na stranu