Vučić o protekloj nedelji: "Za nas nema stajanja" ; "Srbija će da brine o svom narodu" VIDEO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na svom Instagram profilu.

Izvor: B92
Podeli
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

On je odlučio da podseti na sve doigađaje u poslednjih nekoliko dana.

"Ovu nedelju mnogi su iskoristili da odmore, ali za nas nema stajanja. Obezbedili smo određene količine gasnih rezervi, kako građani ne bi brinuli pred predstojeću zimu. Sa savetnikom za investicije Danilom Cicmilom analizirao sam neiskorišćene potencijale pojedinih opština i gradova Srbije. Napravili smo nekoliko konkretnih planova za privlačenje investitora, u želji da ekonomski ojačamo svaki pedalj naše zemlje.

Ipak, meni najdraži događaj ove nedelje bio je susret sa našim mladim sportistima sa Kosova i Metohije, iz Republike Srpske i dijaspore. Njihova nasmejana lica, vera u snagu Srbije i nada da će moći da ostvare svoje snove znajući da njihova zemlja stoji iza njih, na kratko su uspeli da mi skrenu pažnju sa nedelje koja je pred nama.

U četvrtak nas očekuje naporan sastanak u Briselu, o čemu sam govorio tokom kratkog obraćanja medijima izrazivši nadu u racionalno ponašanje Prištine. Obrazložio sam i stavove Srbije po pitanju svakodnevnih provokacija iz regiona, koje su izazvale negativne reakcije naše javnosti. O ovim i drugim temama od interesa za našu zemlju govorio sam tokom gostovanja na televiziji Prva", napisao je Vučić u opisu videa.

Vučić je na drugom nalogu objavio video o Vojsci Srbije i napisao:" Srbija će da brine o svom narodu i da bude dovoljno jaka da bude sama".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 83 idi na stranu