Majka optužena za ubistvo tri ćerke

Valington -- Loren Dikason (40) optužena je danas za ubistvo svoje tri ćerke na Novom Zelandu.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Depositphotos/viperagp
Foto: Depositphotos/viperagp

Loren je lekarka koja se nedavno preselila na Novi Zeland iz Južne Afrike zajedno sa svojim ćerkama i mužem Grejamom Dikasonom, ortopedskim hirurgom.

U saopštenju hitne službe piše da je u kući u gradu Timar pronađena žena koja je hospitalizovana u stabilnom stanju.

Policija je saopštila da je žena ubila bliznakinje Maju (2) i Karlu (2) i njihovu sestru Lijan (6). Porodica se uselila u smeštaj za medicinske radnike u blizini bolnice Timaru manje od nedelju dana pre incidenta.

Novinska agencija Staf izvestila je da se Grejam Dikason vratio kući oko 22 časa i da je našao tela svojih ćerki. Policiju su pozvale komšije kada su čule Grejama kako vrišti i plače.

Policija je saopštila da ne traži druge osumnjičene.

"Gledajte, kad god se naše policijsko osoblje suoči sa ovakvom tragedijom, ne možete a da to ne shvatite lično, mnogi od nas su roditelji, imamo svoju decu", rekao je policijski nadzornik Džon Prajs.

Potpredsednik vlade Novog Zelanda Grant Robertson rekao je da su ubistva "apsolutno tragična" i da je njegovo srce sa svima povezanim sa porodicom.

Inspektor Dejv Gaskin rekao je da je ovaj incident "neverovatno uznemiravajući" za stanovnike Timarua, posebno nakon što je petoro tinejdžera poginulo u saobraćajnoj nesreći prošlog meseca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 464 idi na stranu