Kolaps na Ibarskoj magistrali FOTO/VIDEO

Čačak -- Kolona vozila dugačka preko dva kilometra formirana je u popodnevnim satima na Ibarskoj magistrali iz pravca Čačka ka Kraljevu.

Izvor: RINA
Podeli
Foto: RINA
Foto: RINA

Saobraćaj je pojačan zbog održavanje tradicionalne manifestacije Kupusijada u Mrčajevcima, koja počinje večeras i traje do nedelje, a prema procenama organizatora, okupiće desetine hiljada ljudi.

"U koloni čekamo preko 20 minuta, dok smo se približavali Mrčajevcima, saobraćanje vozila je proticalo usporeno, ali na nekoliko kilometara od tog sela nastao je pravi kolaps. Izgleda da Srbi još uvek poprilično vole svadbarski kupus iz Šumadije. Nadam se samo da moja porodica i ja nećemo stići onda kad se ohladi, zbog ove dugačke kolone", rekao je Petar Tomašević iz Beograda.

Foto: RINA
Foto: RINA

Veće saobraćajne gužve zabeležene su i na uključivanju na Ibarsku magistrali u Preljini, kao i na samoj naplatnoj rampi i trenutno se čeka oko 15 minuta.

Pojačan je saobraćaj i na obilaznom putu oko Čačka u smeru ka Užicu, gde povremeno dolazi do zastoja.

Na vozače se apeluje da vožnju prilagode uslovima na putu, a onima koji idu ka Kraljevu savetuje se da koriste stari put od Čačka ka tom gradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 187 idi na stranu