Pokret socijalista podržava Vučića i Vulina u borbi protiv kriminala

Gradski odbor Pokreta socijalista u Nišu oglasio se saopštenjem u kom su izrazili podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i ministru Aleksandru Vulinu.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Pokret socijalista Niš
Foto: Pokret socijalista Niš

"Pokret socijalista Niš Gradski odbor daje bezrezevnu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vućiću i ministru unutrašnjih poslova Srbije Aleksandru Vulinu u njihovoj beskompromisnoj borbi protiv organizovanog kriminala i svih devijatnih oblika koji prete da naruše supstancu naše drzave i time potiru sve ono sto se zadnjih devet godina kroz tešku muku postiglo i vrate Srbiju u mračna vremena bezakonja, kriminala, pljački i beznađa", navodi se u saopštenju.

"To neće moći, jer je Srbija sada jaka i uspravna, prevashodno zahvaljujući hrabrosti dva Aleksandra, čija se beskompromisana borba za očuvanje Srbije prelila na narod tako da sada svi stojimo u istom stroju, još jednom u odbrani svih naših vrednosti koje krase nas narod i našu državu. I zato je naša poruka glasna i jasna - Mi i sada zbijamo svoje redove sa verom u pobedu nad zlom, a pod vođstvom našeg predsednika Aleksandra Vulina, koji sa silovitom snagom, zajedno sa predsednikom Aleksandrom Vućićem, predvodi ovu borbu do konačne pobede za normalnu , pravednu i ponosnu Srbiju i miran san naše dece. Do pobede !!!
", dodaje se u objavi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 113 idi na stranu