Specijalci, snajperisti... Saslušanje Eleza trajalo četiri sata; Snimljen kada je izlazio VIDEO

Sarajevo -- Nakon četvorosatnog saslušanja u Tužilaštvu KS, Darko Elez je napustio zgradu ove institucije uz velike mere osiguranja.

Izvor: Blic, Avaz.ba
Podeli
EPA-EFE Sascha Steinbach/Ilustracija
EPA-EFE Sascha Steinbach/Ilustracija

Elez je uveden u jedno od vozila nakon čega se policijska kolona uputila prema državnom zatvoru u Vojkovićima. Kako je jutros objavljeno, Elez je doveden u Tužilaštvo kako bi dao iskaz u vezi nerazrešenog ubistva sarajevskih policajca Davora Vujinovića i Adisa Šehovića.

Kako piše Avaz, preko deset marica, nekoliko vozila i na desetine policajaca obezbeđivalo je sprovođenje Eleza. Na nogama su bili i sarajevski specijalci, Jedinica za podršku MUP-a KS, Sudska policija. Svi su bili naoružani dugim cevima.

Radi se o najvećem stepenu obezbeđenja, a tome su svedočili i snajperisti koji su bili na krovu obližnjeg objekta, javlja reporter portala "Avaza".

Srnin izvor u Tužilaštvu Kantona Sarajevo nije mogao reći na koje okolnosti se vrši saslušanje.

Federalni mediji tvrde da Eleza ispituju na okolnosti svih saznanja u vezi sa ubistava sarajevskih policajaca Davora Vujinovića i Adisa Šehovića.

Darko Elez je 3. marta izručen BiH iz Srbije i od tada se nalazi u pritvoru u zgradi zatvora u Vojkovićima u Istočnom Sarajevu.

Sud BiH je Elezu, osumnjičenom za organizovani kriminal, 3. juna produžio pritvor za tri meseca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 168 idi na stranu