Mediji: Muž ubio ženu, danima živeo pored nje?

Policija u Kikindi uhapsila je T. V. (53) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistva.

Izvor: Novosti
Podeli
Foto: Depositphotos/Chalabala
Foto: Depositphotos/Chalabala

Kako javljaju mediji, on se sumnjiči da je 8. juna posle svađe navodno metalnom šipkom udario u potiljak pedesetosmogodišnju vanbračnu suprugu i naneo joj povrede od kojih je žena preminula.

"Novosti" navode da se ubistvo dogodilo u porodičnoj kući osumnjičenog, u selu Adorjan u opštini Kanjiža, a otkriven je nedelju dana kasnije i to tek onda kada su komšije primetile da žene nema nekoliko dana, pa su to prijavile policiji.

Kako saznaje ovaj list, osumnjičeni T. V. je navodno posle ubistva danima boravio u jednoj sobi, dok je u drugoj bilo telo njegove žene. Prema nezvaničnim informacijama, za slučaj se saznalo zahvaljujući komšijama.

Meštanima je bilo sumnjivo to što se žena nije pojavljivala danima.

Policijska uprava u Kikindi saopštila je u sredu 16. juna, da je osumnjičeni uhapšen, da mu je određeno zadržavanje do 48 sati i da će nakon isteka tog vremena, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici.

"Policija ranije nije imala bilo kakvih saznanja o nasilju u ovoj porodici, niti je iamla prijava. T.V. nam nije poznat od ranije zbog krivičnih dela", prve su informacije organa reda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 137 idi na stranu