Sava Janjić priznao: Lično bio obmanut ovim spinom

Iguman Visokih Dečana, otac Sava Janjić ponovo se oglasio na Tviteru i priznao da je pogrešio u komentaru o prebijanju sina političara Nenada Rašića.

Izvor: B92
Podeli
Ilustracija: Hybrid Gfx/ Shutterstock
Ilustracija: Hybrid Gfx/ Shutterstock

Pročitajte još:

Sava Janjić: Ovo su neljudi

"Iz proverenih informacija K. Policije i obaveštenih međunarodnih saznao sam da ovo nije bio linč već zaista sukob dve grupe politički suprotstavljenih mladića", navodi i dodaje:

"Prethodne okršaje imali su u četvrtak i petak i pored N. Rašića i drugi su povređeni, a uhapšenih ima na obe strane."

Kako dalje navodi "Nenad Rašić je neposredno nakon incidenta, koji je bio najavljivan preko društvenih mreža prema proverenim izvorima sa k/alb liderima dogovorio spin o navodnom linču zbog političkih razloga i time obmanuo javnost. Nije prvi put da zbog političkih grešaka roditelja ispaštaju deca", smatra Janjić.

Prema njegovim rečima, sve to objašnjava i čudnu činjenicu da Nenad Rašić nije hteo da da izjavu za srpske medije već je potrčao k albanskim.

"Koji su sa zadovoljstvom prenelli laž kako Srpska lista navodno linčuje decu iz političkih razloga. Ko s đavolom tikvu sadi o glavu mu se razbijaju, kaže naš narod", smatra.

Navodi i da mu je žao što je lično bio obmanut.

"Žao mi je što sam i lično bio obmanut ovim spinom koji samo pokazuje koliko su mladi izloženi političkim igrama neodgovornih ljudi koji se bave politikom. Ovo ne govorim iz podrške ovoj ili onoj grupi jer nismo ni glasali na izborima. Crkva je tu da Srbe ne dele, već povezuje", zaključuje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 72 idi na stranu