Vučić o prisluškivanju: Danila su i fizički pratili VIDEO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je potvrdio da su ga prisluškivali i dodao da su mu starijeg sina Danila čak i fizički pratili.

Izvor: B92
Podeli
Printskrin: TV Prva
Printskrin: TV Prva

Pročitajte još:

"Ovo nije afera nego pokušaj državnog udara"; "Zar se to dešava u našem MUP-u?" VIDEO

"Imam problem sa tim što je mom starijem sinu život uništen, a da nije počinio nijedan prekršaj a kamoli krivično delo. Ja verujem da će Danilo imati dovoljno snage da ostane normalan i da se bori", kazao je on.

Vučić je napomenuo da onima koji su prisluškivali ne želi da se isto dogodi njihovoj deci.

Dodao je da ne želi ništa više da kaže ništa o slučaju prisluškivanja njega i njegove porodice

"To je za mene bilo veoma bolno u ličnom smislu, prevazišao sam to. Bolno što vidim šta su mi ti ljudi uradili i ponosan što nisu ništa našli. Ja ne živim da bih krao i bio bogat kao neki, ja živim za to da bi nešto ostalo iza mene", rekao je on.

"Nisam zabrinut, nemaju oni više ništa…Mislili su da mogu nečim da me ucenjuju… Zaboravite na to mene da ucenjujete. Pustite te razgovore i da vidite da nema ništa. A drugima, pitajte ih koliko su zarađivali tokom njihove vladavine i koliko su baknovne račune uvećali. To kod mene nećete da nađete. A, sve drugo - tražite koliko hoćete", rekao je Vučić.

Kako je istakao, zbog toga se toliko trudi zbog plata i penzija, te radi na pitanju Hilandara, Jasenovca, pa i spomenika velikom srpskom županu Stefanu Nemanji.

"Ne znam da li ću biti predsednički kandidat"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da još ne zna da li će biti predsednički kandidat SNS na predstojećim izborima.

Zašto da trošimo narodne pare samo da ne bi bilo imena Aleksandra Vučića na listama, upitao je danas predsednik Srbije povodom zahteva dela opozicije da se predstojeci izbori,na tri nivoa razdvoje.

"Ja to slušam već godinama, 30 godina imamo demokratske izbore i visestrancki sistem. Uz sve anomalije oni su pobedlili 2000. godine, a samo jednom imali smo razdvojene parlamentarne, lokalne i predsedničke izbore u 30 godina i to zbog njihovih trzavica", rekao je Vučić na tv Prva.

Vučić je ukazao da bi ako se na izbore ide i u januaru i u aprilu bilo potrošeno na milione evra narodnih para koje mogu da se upotrebe za vakcine ili magnentne rezonance.

"Zbog čega, da ne bi bilo imena Aleksandra Vučića", rekao je predsednik i ironično upitao zašto im to ime toliko smeta kada kažzu da je najgori i nesposoban.

"Nema na to odgovora", kaže.

Podseća i da je Boris Tadić bio ranije na svim listama, kao i Ivica Dačić i mnogi drugi, a njima sada smeta njegovo ime, koje kaze, neće da promeni.

Upitan da li ga odluka SNS da njegovo ime bude na svim listama i ocena da je to prednost zabrinjava, kaže da ga zabrinajva.

Misli da u stranci imaju najbolje ljude, bolje nego ostali, ali da ima i losih, koji ne upravljaju dobro.

"Ceo smisao svega je da ne bude imena Aleksandar Vučić, zato što im to kažu u stranim ambasadama, jer oni čitaju istraživanja i znaju. Ja ne smem da vam kažem koliko bi SNS bio a da nema Aleksandra Vucicća", naveo je predsednik.

i objašnjavajući da neće da kaže jer voli stranku koju vodi.

Povodom izjave Ivice Dačića povodom istraživanja javnog mnjenja da građani samo Vučiću i njemu veruju, kaže da je u pravu.

Na konstataciju novinarke da po istraživanju Ipsosa Vučić na 40, Dačcih 3,6, a jedini iz opozicijen kojin prelazi jedan je Saša Radulović.

Vucicć kaže za Radulovića da je i takva politika koja je loša, je politika, ali da od njih nećete čuti kmecanje, kao od onih koji ne nude nikakvu politiku.

Ocenjuje da Radulović ne moze da prođe kod drugih jer je inteligentiji od tajkuna koji bi upravljali opozicijom.

Poručuje da će SNS napraviti najboljem liste, ponuditi najbolju politiku narodu, i da je ponosan na napredak, i što je Srbija u vrhu Evrope, sto ćemo izgraditi puteve, pruge...

"To su vazne stvari. Kad dođu izbori kanidovaćemo ljude koji će nuditi garancije za nastavak uspeha i pobede Srbije, a ne za povratak u proslost", zaključio je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 96 idi na stranu