Đorđević: Đilas pokušao da dokaže nedokazivo

Član predsedništva Srpske napredne stranke Zoran Đorđević oglasio se nakon novih navoda predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa.

Podeli
Printskrin: TV Prva/ arhiva
Printskrin: TV Prva/ arhiva

Đorđević je izjavio da je Dragan Đilas ponovo, u svom prepoznatljivom i do sada nebrojano puta korišćenom maniru, preko svojih medija, pokušao da dokaže nedokazivo – da istina nije istina.

"Đilas smatra da bi građani Srbije, kojima je on za vreme dok je bio na vlasti ukrao 619 miliona evra, trebalo da mu veruju na reč da njegov brat nema gotovo hektar stanova, poslovnih prostora i garaža u Beogradu. Zakukao je i u medijima, i na društvenim mrežama, kako se nad njim i njegovom porodicom vrši progon, medijska hajka i satanizacija. Kako kaže to što se javnost, s punim pravom, pita odakle nekom hektar stanova, zapravo pokušaj vlasti da se obračuna sa njim. On smatra da je nedodirljiv, značajan, umislio je da je častan i čestit, iako, bar što se građana Srbije tiče, na bilo kojim izborima teško da bi „dobacio“ i do polovine ovog izmenjenog, troprocentnog cenzusa“, rekao je Đorđević.

Prema njegovim rečima zaboravio je Dragan Đilas, naravno namerno, lažući bez trunke stida, da doda činjenicu da je upravo on taj koji progon, medijsku hajku, vređanje i satanizaciju organizuje, usmerava i orkestrira kada je u pitanju predsednik Aleksandar Vučić i njegova porodica.

"Ono što bi trebalo da važi za svakog građanina Republike Srbije, pa i za Dragana Đilasa i njegovu porodicu, po tom istom Đilasu ne važi kada je u pitanju Aleksandar Vučić i njegova porodica, koji se može vređati, čijoj se deci može pretiti i za koga se svakodnevno, u svim Đilasovim medijima, mogu iznositi laži, koje se po svojoj ogavnosti i prostakluku bez presedana u javnom i medijskom prostoru Srbije“, rekao je on.

Đorđević navodi da izigravajući tobožnju žrtvu, zamenjujući teze, koristeći se medijima koje finansira novcem opljačkanim od građana Srbije, Dragan Đilas uporno pokušava da dokaže nedokazivo:

"Da istina nije istina, i da učini ono što ni on, ni svi njegovi koalicioni partneri zajedno nikada neće moći da učine, da nateraju Aleksandra Vučića da im vlast preda bez izbora i da poverenje većine građana Srbije, koje je legalno i legitimno dobio pokloni onima koji to poverenje ne zaslužuju, niti su ga i kao političari i kao ljudi, dostojni".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 103 idi na stranu