Rekordna gledanost Prve televizije VIDEO

U vreme kada iz svojih domova obavljamo poslovne obaveze i tako čuvamo sebe i svoje najbliže, televizija kao medij postala je najdominantniji izvor informisanja

Podeli

Rezultati istraživanja pokazuju da pored informativnog programa uz koji mogu saznati pravovremene i tačne informacije o aktuelnoj temi koja nas je sve preokupirala, gledaoci Prve televizije svoje slobodno vreme provode uz domaće serije naše kuće koje od početka emitovanja ruše sve rekorde gledanosti.

“Igra sudbine” najgledanija je dnevna serija u Srbiji. Prema zvaničnim rezultatima merenja i istraživanja agencije Nielsen, „Igra sudbine” gledanija je od programa svih nacionalnih televizija zajedno u trenutku emitovanja, odnosno svaki treći gledalac u Srbiji prati uzbudljivu priču junaka ove serije. U prilog tome govore i podaci prema kojima je u periodu od februara do aprila, ova serija ostvarila 33.8 odsto učeća u gledanosti među publikom do 50 godina starosti ostavivši tako konkurenciju daleko iza sebe.

Serija “Tate” takođe beleži konsantat rast gledanosti i od marta je ubedljivo najgledanija u svom terminu emitovanja.

Gledaoci Prve s velikom pažnjom prate i seriju „Urgentni centar“ koja je ubedljivo najgledanija u svom terminu i skoro duplo gledanija od konkurencije sa 24.6 odsto ostvarenog udela u gledanosti među publikom do 50 godina starosti.

Uz serije Prve u martu je bilo preko 5 miliona gledalaca, što čini skoro 80% populacije Srbije!

Imajući u vidu podatke, Prva televizija i dalje je neprikosnoveni lider u udarnom terminu gledanosti.

Želimo da zahvalimo gledaocima na ukazanom poverenju. I u ovim otežanim okolnostima za sve nas, nastavićemo da kreiramo najkvalitetniji programski sadržaj.

Ostanite kod kuće uz najbolji serijski program.

strana 1 od 179 idi na stranu