Kreće saobraćaj od Takovske do Bulevara despota Stefana

Beograd -- Od srede uveče za automobilski saobraćaj biće puštena ulica od Takovske do Bulevara despota Stefana, saopštio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Izvor: Tanjug
Podeli
Ilustracija: Depositphotos/ anyaberkut
Ilustracija: Depositphotos/ anyaberkut

"Danas se završavaju radovi na kolovozu u Ulici Džordža Vašingtona u delu od Takovske do Bulevara despota Stefana i ovaj deo ulice će već sutra uveče biti pušten za saobraćaj", rekao je Vesić na RTS-u.

On je podsetio da će tako čitav potez četiri bulevara koji se rekonstruišu od Ruzveltove do Bulevara despota Stefana biti u saobraćaju.

Prema njegovim rečima, u naredne dve nedelje za saobraćaj će biti puštena i poslednja deonica od stotinak metara od Bulevara despota Stefana do Drinčićeve ulice i tada će saobraćaj biti pušten u svim ulicama u kojima se vršila rekonstrukcija.

Vesić je dodao da se očekuje da rekonstrukcija trotoara bude završena do kraja ove godine, najkasnije do polovine januara, u zavisnosti od vremenskih uslova.

Kako prenosi Beoinfo, on je dodao da će druga faza radova od Drinčićeve do Piarona de Mondezira i Tadeuša Košćuška biti realizovana od sredine aprila do kraja leta iduće godine.

Vesić je rekao i da će u naredne dve nedelje u tom kraju početi rekonstrukcija parka Raše Popova, koji se nalazi između ulica Knez Danilova i 27. marta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 117 idi na stranu